Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στα παιδιά

έχω το home cimena HT-5530 5.1 3D BLUE RAY HOME THEATER το έχω κανα 4μηνο και μόλις προχτές μου έβγαλε το μνμ της cinavia.

Μέσω DLNA βλέπω ταινίες απο ένα δίσκο 4tb my cloud της WD.

Ενω ξεκινάει η ταινεία και βλέπω κανονικότατα με υπότιτλους μετα απο λίγα λεπτά βγάζει ένα μνμ cinavia και οτι έχει μειωθεί η ένταση του ήχου.

Πως μπορώ να αφαιρέσω αυτο το μνμ, να τονίσω ότι στον υπολογιστή η ταινίες μέσω cloud παίζουν κανονικά, άρα δεν έχουν πρόβλημα οι ταινίες.

Δοκίμασα να το κάνω κοινή χρήση με το pc share manager αλλά από ethernet δε φορτώνει ταινίες,μόνο φακέλους και τους βλέπει άδειους ενώ έχουν αρχεια mkv μέσα.

Καμία ιδέα λύση στο προβλημα?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Αυτο έχει να κάνει με την πειρατεία, θέλει ψάξιμο πώς μπορείς να το παρακαμψεις, καλύτερα πάρε ένα Android play να παίζει τα πάντα.

Δημοσ.

Η μόνη λύση είναι να παίξεις τις ταινίες κατευθείαν από το PC.

Δηλαδή, στο Home Cinema να επιλέξεις ως Input το HDMI και να το συνδέσεις με το PC.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μετα απο καιρο δεν εχω βγαλει ακρη ακομα

εχει να προτεινει κανεισ καποιο android player να υποστηριζει ταινιες μεσω DLNA?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ο υπολογιστης σου βρισκεται μακρια απο το Home cinema? Το home cinema σου εχει hdmi in και ειμαι σιγουρος οτι το pc σου εχει εξοδο hdmi, οποτε σιγουρα θα μπορουσες να παιξεις το βιντεο απο το pc σου. Μηπως υπαρχει κανενα λαπτοπ με εξοδο hdmi που να μπορεις να το μεταφερες πιο ευκολα; Αν ουτε αυτο, με 70 ευρω περιπου εχεις ολοκληρωμενο media player που τρεχει kodi/openelec. Το ονομα αυτου raspberry pi2. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ο υπολογιστης σου βρισκεται μακρια απο το Home cinema? Το home cinema σου εχει hdmi in και ειμαι σιγουρος οτι το pc σου εχει εξοδο hdmi, οποτε σιγουρα θα μπορουσες να παιξεις το βιντεο απο το pc σου. Μηπως υπαρχει κανενα λαπτοπ με εξοδο hdmi που να μπορεις να το μεταφερες πιο ευκολα; Αν ουτε αυτο, με 70 ευρω περιπου εχεις ολοκληρωμενο media player που τρεχει kodi/openelec. Το ονομα αυτου raspberry pi2. 

Εχω ταινιες σε cloud μεσο δικτυου βλεπω.

το raspberry που αναφερεις τι λειτουργικο εχει και πως λειτουργει,συνδεετε με τηλεοραση?

Δημοσ.

Το λειτουργικο που βαζουν οσοι χρησιμοποιουν το raspberry σαν media center ειναι το openelec. Εγκαθισταται μεσα σε 5' πανω σε μια καρτουλα micro sd. Υπαρχουν απειρα βιντεακια στο youtube, αλλα και αναλυτικες οδηγιες. Η συσκευη εχει εξοδο hdmi οποτε εισαι οκ. Λεω 70 ευρω γιατι αγοραζεις την πλακετα, μια θηκη, micro sd και φορτιστη. Ψαξτο λιγο και δες αν καλυπτει τις αναγκες σου. Το χρησιμοποιω με αυτον ακριβως τον τροπο και το εχω λατρεψει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...