Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην κολάς στην συναρμολόγιση. Δεν είναι κάτι τρομακτικό. Υπάρχουν άπειρα βίντεο στο youtube ακόμα και στα ελληνικά με πλήρης οδηγίες συναρμολόγησεις. Αν αντί για e-shop πας στο skroutz θα βρεις κάποια κομμάτια ποιο οικονομικά. Θέλει βέβαια προσοχή γιατί το eshop δεν εμφανίζεται στο skroutz και καμιά φορά είναι ποιο φθηνό.

Δημοσ.

φιλε μου μαλλον αυτη τη συνθεση που εγραψες θα ακολουθησω :)  για GPU οι αποψεις διίστανται και τριίστανται μη σου πω....άλλοι λένε Gtx 970,αλλοι λένε R9 290 :S

(θελω e-shop για να μου το συναρμολογήσουν κιολας,διοτι ακόμη δε μπορώ μονος μου :P )

Εννοειται 970!!!

Και εννοειται φτιαξε το μονος σου. Ολοι καποια στιγμη φτιαξαμε μονοι μας καποια στιγμη το 1ο μας PC. Ποτε δεν ειναι αργα ;)

Δημοσ.

για GPU οι αποψεις διίστανται και τριίστανται μη σου πω....άλλοι λένε Gtx 970,αλλοι λένε R9 290 :S

αν έχεις τα χρήματα 970, αλλά αν θες μπορείς να περιμένεις τις καινούργιες κάρτες της ΑΜD που από ότι έχω διαβάσει υπόσχονται πολλά.

Δημοσ.

αν έχεις τα χρήματα 970, αλλά αν θες μπορείς να περιμένεις τις καινούργιες κάρτες της ΑΜD που από ότι έχω διαβάσει υπόσχονται πολλά.

ξέρουμε release dates και πιθανές τιμές φίλε μου?

Εννοειται 970!!!

Και εννοειται φτιαξε το μονος σου. Ολοι καποια στιγμη φτιαξαμε μονοι μας καποια στιγμη το 1ο μας PC. Ποτε δεν ειναι αργα ;)

ναι,αλλά ρισκάρεις 1500€ hardware σε πειραματα πρωτης φορας? :P

Δημοσ.

μια μικρή γεύση τιμών θα βρεις (πολύ περιληπτικά) Link.png Site: εδώ αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα. Όσο για της ημερομηνίες νομίζω είχα διαβάσει κάτι για τέλος Ιουνίου - αρχές Ιουλίου αλλά δεν μπορώ να βρω κάποιο σχετικό άρθρο. Πάντως η GTX 970 είναι μια χαρά, ψάξε όμως να βρεις την καλύτερη και πιο VFM υλοποίηση. 

Δημοσ.

ναι,αλλά ρισκάρεις 1500€ hardware σε πειραματα πρωτης φορας? :P

Δεν ειναι καθολου ρισκο. Ισα ισα στις μερες μας ειναι ακομα πιο απλα απ οτι ηταν παλια. Πλεον κουμπωνεις και παιζεις. Ασε που δεν νομιζω να καθονται να ρυθμιζουν και τιποτα στο BIOS αυτοι που θα στο συναρμολογισουν.

Δημοσ.

παντως θα γλυτωσει μαξ 100Ευρώ ! 

και μπορει να μπλεξει με τις εγγυησεις ! 

ας πουμε πηρα kingston 16gb ram απο EBW και λεει για ενα χρονο εγγυηση , μετα αν παθει κατι πρεπει να 

βρω μονος μου την ακρη !! να το στειλω στην kingston κλπ κλπ ! 

το eshop για το ιδιο προϊον εχει εγγυηση εφ' ορου ζωης ! που κανονικα ετσι θα πρεπε να ηταν παντου ! 

το να βαλει μια μνημη ραμ ή vga ειναι πανευκολο, αλλα μπορει να δυσκολευτει με τον cooler ή να συνδεσει τα

παντα καλα στη μητρικη ή ακομα σημαντικοτερο να κανει σωστο cable management ! 

παντως, 100Ευρώ δεν ειναι λίγα :D 

Δημοσ.

Σιγουρα ειναι πιο δυσκολα αυτα που λες, αλλα εγω θα προσπαθουσα και λιγακι μονος μου! Δεν ειναι οτι ειναι τοοοοοσο δυσκολο! Εκτος και αν εμεις που ξερουμε το εχουμε συνηθισει τοσο πολυ :Ρ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...