Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Θελεις να εκφρασω δηλαδη επιστημονικη αποψη με την ιδια καθαροτητα και τεκμηριωση  που την εκφραζεις εσυ  ?

Στο λεξιλογιο μου ο τροπος που μου απευθυνεσαι και με χαρακτηριζεις λεγεται υβρις  και  χαρακτηριζει αυτον που την εκφερει.

Καλη συνεχεια .

Κατσε του εκανες καθρεφτακι μολις?ομιτζι ρε μαννν

• Like 1
Δημοσ.

συνυπολόγισε όμως πως τα ''υπαρξιακά'' μας είναι politically charged άρα κ στην επιστημονική αρένα έχει να πέσει υποκεινούμενη τζανκοέρευνα του κερατά κ ασυμφωνία δίχως αύριο για να χαμε να λέγαμε.

Φυσικά, έχουμε δρόμο μπροστά μας..

Προσωπικά είμαι αισιόδοξος. Ζούμε σε μια εποχή όπου η γνώση είναι εύκολα προσβάσιμη.

Κάποιος που δεν κολλάει σε στερεότυπα οποιουδήποτε είδους, και έχει κριτική σκέψη, βρίκει πάντα ενημέρωση.

Bonus: Ένα σχετικό-άσχετο video:

Δημοσ.

Σε μια κοινωνία που προσκυναει κατα χιλιαδες ενα κασελακι με απομειναρια οστών αγνώστου προελευσης η επιστήμη θα φαντάζει παντα ως η μετουσιωση του κακού επι γής...  Αυθυποβολη...  η μαγικη συνθήκη του ανθρώπινου εγκεφάλου που μπορει να μετακινήσει βουνα, και όμως καποιοι είναι εκει γιατι εχουν ανάγκη να πιστεψουν πως εβαλε ο Θεος το χεράκι του στο προσωπικο τους θαυμα... Εχεις δίκιο φίλε μου,  τίποτα δεν ειναι τυχαίο, τα πάντα εν σοφιά εποίησε, όπως τον καρκίνο , τις ασθένειες, τις φυσικες καταστροφες, τους τυφώνες, τις πλημμυρες και τους σεισμους... 

• Like 1
Δημοσ.

Καλά αυτό το πράγμα εδώ που μόλις δημοσιεύεται ένα ιατρικό θέμα αρχίζουν συζητήσεις και κόντρες για θρησκείες θεούς επιστήμες και υπαρξιακά είναι τραγικό. Ας ξεκαβαλήσουν κάποιοι το καλάμι που νομίζουν οτι τα ξέρουν όλα και κάποιοι άλλοι ας αφήσουν τους θεούς για την θεολογία και την ιατρική - φυσική - χημεία κοκ για τις θετικές επιστήμες και τις επιστήμες υγείας.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά... Τι πάθατε μερικοί και δαιμονιστήκατε με το που υπονοησε κάποιος την ύπαρξη του Θεού? Σα να σας βγάλαν μπροστά σας Σταυρό κάνατε? (-:

Εχω διαβάσει πολλά για την επιστήμη... Καθε μέρα διαβάζω.. Και εντυπωσιαζομαι... Αλλά κι εγω πιστεύω στο Θεό, Είναι κακό? Ή Δημοκρατία ειναι μόνο οτι αρέσει σε μας... Και τα άλλα τα ξορκίσουμε-χλευαζουμε-κτλ? Νομίζω υποβοσκουν φασιστικες αποψεις εδω... Καλο θα είναι να εεκληφθούν!

Φιλικά

Δημοσ.

Off topic mode ... On

Εν τέλει, το πρόβλημα είναι αυτό: σε τεχνολογικό forum μπαίνουν θέματα είτε ανθρωπιστικών είτε θετικών επιστημών. Το καθετί έχει τον χώρο και τον τρόπο να συζητηθεί/αποτιμηθεί. Έτσι, π.χ. οι θετικές επιστήμες συζητώνται μέσα από συνέδρια και δημοσιεύσεις και όχι σε fora βάσει ανωνυμίας.

Τα του Καίσαρος τω καίσαρι...

Off topic mode ... Off

• Like 1
Δημοσ.

Off topic mode ... On Εν τέλει, το πρόβλημα είναι αυτό: σε τεχνολογικό forum μπαίνουν θέματα είτε ανθρωπιστικών είτε θετικών επιστημών. Το καθετί έχει τον χώρο και τον τρόπο να συζητηθεί/αποτιμηθεί. Έτσι, π.χ. οι θετικές επιστήμες συζητώνται μέσα από συνέδρια και δημοσιεύσεις και όχι σε fora βάσει ανωνυμίας. Τα του Καίσαρος τω καίσαρι... Off topic mode ... Off

Αρα δηλαδή αν δεν εχεις πτυχιο πολυτεχνικης σχολης δεν δικαιουσαι να σχολιασεις  και να συζητησεις σε τεχνολογικο φορουμ.

Ολοι έχουν δικαιωμα στην άποψη,και ολα επιδεχονται κριτικής.

Βέβαια,το αν καποιος στο τελος θα καταληξει να φαινεται αστειος,ή θα επιχειρηματολογει και θα βασιζει τα λεγομενα του,ειναι άλλη ιστορία,αλλα δεν διαφέρει σαν θεμα απ το να λεει ο καθενας την αποψη του για το αν το μεγεθος των phablet ειναι βολικο,για παραδειγμα.

Όσο για τα υπερφυσικα παραμύθια(κατ 'εμε) περι υπαρξης θεού και θαυμάτων του,θα ήταν πολυ ευκολο να αποδειχτουν μερικά απο αυτα ποσο ψέμα ειναι(ή οχι),αλλα φυσικά δεν θα γίνει ποτέ.

Δημοσ.

Ρε παιδιά... Τι πάθατε μερικοί και δαιμονιστήκατε με το που υπονοησε κάποιος την ύπαρξη του Θεού? Σα να σας βγάλαν μπροστά σας Σταυρό κάνατε? (-:

Εχω διαβάσει πολλά για την επιστήμη... Καθε μέρα διαβάζω.. Και εντυπωσιαζομαι... Αλλά κι εγω πιστεύω στο Θεό, Είναι κακό? Ή Δημοκρατία ειναι μόνο οτι αρέσει σε μας... Και τα άλλα τα ξορκίσουμε-χλευαζουμε-κτλ? Νομίζω υποβοσκουν φασιστικες αποψεις εδω... Καλο θα είναι να εεκληφθούν!

Φιλικά

αυτο ειναι το λιγοτερο. σκεψου να ελεγες οτι σ'αρεσει η apple.Θα ετρωγες στην μουρη οτι καταρα υπαρχει.

Δημοσ.

Καλά αυτό το πράγμα εδώ που μόλις δημοσιεύεται ένα ιατρικό θέμα αρχίζουν συζητήσεις και κόντρες για θρησκείες θεούς επιστήμες και υπαρξιακά είναι τραγικό. Ας ξεκαβαλήσουν κάποιοι το καλάμι που νομίζουν οτι τα ξέρουν όλα και κάποιοι άλλοι ας αφήσουν τους θεούς για την θεολογία και την ιατρική - φυσική - χημεία κοκ για τις θετικές επιστήμες και τις επιστήμες υγείας.

Πραγματικά τα είπες όλα. Παρακολουθώ το insomnia χρόνια και ας μην γράφω συχνά, και άσκοπες κόντρες όπως αυτού του θέματος είναι ντροπή για την κοινότητα.

Δεν αξίζει να αναλωνόμαστε σε κόντρες ρε παιδιά και μάλιστα με αφορμή μια πιθανότατα πολύ σημαντική ανακάλυψη. Αν μη τι άλλο σεβαστείτε τους άλλους και αφήστε τους να πιστεύουν ή να μην πιστεύουν ότι επιθυμούν χωρίς προσβολές και αγένεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...