NikosKallithea Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Υπάρχει κανένα προγραμματάκι που να καθαρίζει το registry των windows, full free, γιατί μερικά που έχω δει ναι μεν βρίσκουν τα λάθη αλλά για να τα αφαιρέσουν ζητούν αγορά Ευχαριστώ
deesnider Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δεν υπάρχει λόγος να καθαρίσεις τη registry. Ειδικά εφόσον μιλάμε για τα διάφορα προγράμματα «καθαρισμού» που υπόσχονται θαύματα, θα έλεγα όχι μόνο ότι δεν υπάρχει λόγος, αλλά ότι υπάρχει κάθε λόγος να μην το κάνεις. Δε μιλάει η ειδική μου γνώση (δεν έχω απ' αυτό...), αλλά η πικρή εμπειρία τού παρελθόντος... 2
NikosKallithea Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Παλαιοτερα ειχα το system mechanic το οποιο εκανε θαύματα, αλλα ειναι με αγορα.
enidreiogmx Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 38 Free Registry Cleaners - πάρε όποια θέλεις και δοκίμασε!
NikosKallithea Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Τα ξερω αυτα, αυτο που ηθελα να αποφύγω ειναι οι δοκιμες και αυτο "Several features work only in the professional version" Για αυτό και ρώτησα μηπως κάποιος εχει δοκιμάσει και ξερει ποιο είναι καλο και λειτουργεί σωστα, δηλαδή μην διαλύσω το registry με τα προγράμματα καθαρισμού
WalkerSW Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 To ccleaner οσες φορες χρειαστικε να το χρησιμοποιήσω ποτε δεν μου δημιουργησε προβλημα.... αν και γενικοτερα και εγώ ειμαι κατα των registry cleaners...εκτος απο ορισμενες πολυ συγκεκριμενες περιπτώσεις
Alex-V Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Θαυματα δεν κανει κανενα. Ποτε δεν πειραζουμε το μητρωο με διαφορα προγραμματα καθαρισμου. Μονο κακο θα σου κανουν. Διαγραφουν βεβαια τα αχρηστα κλειδια απο μεσα. αλλα επισης διαγραφουν "καταλαθος" και αλλα κλειδια που ειναι σημαντικα για την σταθεροτητα του λειτουργικου με αποτελεσμα μετα να γινεται ενα μπαχαλο. Αν θες οπωσδηποτε να διαγραψεις οτι σαβουρα μενει στο μητρωο απο ενα προγραμμα που κανεις απεγκατασταση, βαλε το revo uninstaller pro. Με το που κανεις ενα προγραμμα uninstall θα σου βρει οτι αρχεια και κλειδια εχουν μεινει και εισαι ετοιμος. Ειναι ο πιο ασφαλης τροπος. 1
rfc Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 το ccleaner για μια στο τοσο μια χαρα δουλεια θα σου κανει.
Alex-V Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Και εγω μονο με το ccleaner ειμαι στο pc, αλλα μονο για την επιλογη καθαρισμου αρχειων. Ποτε για το μητρωο προσωπικα. Ειμαι χρονια ετσι με 0 προβληματα. Οταν πειραζα το μητρωο εφευγα για format μετα απο λιγο καιρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα