Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει χαλάσει το βύσμα και θέλω να πάρω νέο ή μήπως κάνει και οποιοσδήποτε φορτιστής π.χ. για HTC? Τον έβαλα έναν που είχα για HTC και φόρτιζε αλλά δεν ξέρω μήπως του κάνει κακό!

Δημοσ.

δε γνωριζω τεχνικες λεπτομερειες του καθε φορτιστη :)

παντως οσο πιο πολλα δινει, τοσο πιο γρηγορα φορτιζει την μπαταρια

Δημοσ.

Εμενα παντως στο s2 που ειχα δημιουργηθηκε προβλημα στην πλακετα μετα την χρησιμοποιηση αλλου φορτιστη απο αυτον που ειχε.Καλου κακου μην χρησιμοποιειται αλλους αν και σε γενικες γραμμες δεν υπαρχει θεμα απλα ετσι εχεις το κεφαλι σου ησυχο.Επισης σε galaxy ace φιλου που χρησιμοποιησε και αυτος αλλον φορτιστη μετα απο λιγο καιρο το κινητο μεσα σε μιση ωρα ξεφορτιζε και αλλαξε μπαταρια οποτε ισως ο αλλος φορτιστης εκανε την ζημια στην μπαταρια.

Δημοσ.

χρονια τωρα ολοι σχεδον στο περιβαλλον μου χρησιμοποιουμε "οτι να ναι" φορτιστες (οχι κινεζικους, επωνυμους) για ολες τις συσκευες. ΠΟΤΕ δε χαλασε κατι ;)

Δημοσ.

Γιαυτο ειπα οτι σε γενικες γραμμες δεν υπαρχει θεμα επειδη ομως θελω να εχω πλεον το κεφελι μου ησυχο οτι φορτιζω το φορτιζω με το δικο του γιατι να εξαντλησω καθε πιθανοτητα προβληματος και να μην χαλιεμαι μετα αν τυχον γινει κατι

Δημοσ.

Βρε παιδιά τα πράγματα είναι ποιο απλά από ότι τα κάνετε , το κινητό σου φορτίζει μέσω usb άρα 5V τώρα τα Α είναι θέμα του κατασκευαστή , ποιο πολλά , ποιο ακριβός ,(περίπου) , όσα ποιο πολλά Α τόσο ποιο γρήγορα φορτίζει. Δεν χαλάει ούτε το κινητό ούτε η μπαταρία άμα βάλεις σε Samsung φορτιστή LG ή HTC ή όποιον άλλον συνδυασμό θες. Αρκεί πάντα να είναι καλός ο φορτιστής που σημαίνει αξιόπιστη εταιρία....

Δημοσ.

Παιδιά εφόσον ο φορτιστής δεν είναι μάρκα με έκαψες το ρεύμα που μπορεί να δώσει παίζει ρόλο στον χρόνο φόρτισης. Από κει και πέρα εφόσον είναι επώνυμος δεν κάνει ζημιά. Σπουδές στην ηλεκτρονική αν έχει σημασία.

Δημοσ.

Έχω να φοβηθώ κάτι από τον συγκεκριμένο φορτιστή;

Είναι επώνυμος οπότε όχι. Για γρηγορότερη φόρτιση θα προτιμούσα μεγαλύτερη έξοδο από το 1Α, αλλά κίνδυνος με αυτόν δεν υπάρχει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...