Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια υπαρχη προβλημα, βοηθήστε.
Εχθες δοκιμαζαμε διαφορα ηχεια pc πανω της μεσω της θυρας ακουστικων, απο ενα σημείο και μετα εφαγε σκάλωμα και βλεπει συνεχώς συνδεδεμενα ηχεια η ακουστικα σε αυτην την θυρα, θελουμε να βγει ηχος απο τα δικα της ηχεια αλλα τιποτα, ακομα και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων που κανουμε δεν γυρνάει με τιποτα.

Δημοσ.

λογικα έχει κολησει το λαμάκι στη θυρα των ακουστικων και για αυτο τα βλεπει συνεχως συνδεμενα. Για δοκιμασε να βαλεις -βγαλεις τα ακουστικα ή τα ηχεια στη θύρα της τηλεορασης

Δημοσ.

με εναν φακο ριξε φως στην θυρα ακουστικων.Δες αν εχει μεινει μεσα καποιο κομματι.

To τσεκαρα, δεν εχει τιποτα μεσα, και samsun μου το εκανε αυτο οταν αποσύνδεα τα ηχεια απο την θυρα ακουστικων, αλλα σε κανα 3ωρω απο μονη της επανερχοταν, αυτη εδω θα κλήση 24ωρω τωρα που δεν επανερχετε, μαλιστα συνδεω τα ηχεια παλι και ουτε σε αυτα στελνει σημα ηχου.

Χοντρο κολλημα και μπλεξιμο.....

Παιδια κατα 90% κατι καικε στην Main Board.

http://www.ebay.com/itm/MAIN-BOARD-LD01B-EAX63026601-0-EBU60803648-FOR-LG-42LD450-42-LCD-TV-/251948254157?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item3aa94943cd

Με συμφέρει η να την παω για servis σε κανεναν ηλεκτρονικο;

Αμ την παρω θα την βαλω μονος μου, αλλα να κατσω να το επισκευασω το υπάρχων δεν μπορω.

Δημοσ.

Θα έλεγα να την πας σε ηλεκτρονικό. Είναι πολύ εύκολο αν δεν έχεις ξανά ασχοληθεί να κάνεις ζημιά.

Αν πάλι επιμένεις με δίκη σου ευθύνη δοκίμασε να δεις εάν η θύρα ακουστικών έχει κάποιο connector που πάει στο σύστημα προενισχυσης και αποσύνδεσε το. Αν είναι πάνω στην main στο σασί της πλακέτας θα δοκίμαζα να το αποκολλήσω. Αν διορθωθεί βάζεις ένα καινούργιο. 60 λεπτά έχει!! Την αποκόλληση οπωσδήποτε με τρόμπα απορρόφησης και φιτίλι χαλκού, αλλιώς θα χαλάσεις κατά 90% τα trace της πλακέτας,

Αν πάλι δεν παίξει ούτε έτσι τότε έχει θέμα το κύκλωμα στο μεταγωγικό διακοπτικο των ακουστικών επάνω στην μητρική. Εκει πας για άλλη καθώς επεμβάσεις γίνονται με ειδικά μέσα. Πες μου τον κωδικό της (και της t-con) καθώς έχω μια αποθήκη γεμάτη από μητρικές LG που ήταν με χαλασμένα πάνελ.

Προσοχή όμως οτι επεμβάσεις γίνονται να είναι εκτός ρεύματος. Επίσης σημειώνω οτι τα τροφοδοτικά στις TV έχουν μεγάλους πυκνωτές και κρατάνε ρεύμα μεσα τους για πολυ ωρα. Οποτε προσοχη καθως βαρανε ασχημα. Ειδικα αυτος στην εισοδο που ειναι συνηθως 400 με 350V

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...