Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 222
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω τους ειπα θα μιλησω με προστασια καταναλωτη πρωτα γιατι δεν αναφερουν πουθενα για ενα τεμαχιο. Ας ψαξουν να βρουνε να μας δωσουν

Δημοσ.

Για ρίξε ενημέρωση αν αλλάξει τίποτα ψηνομαι για λίγο μπινελικι...

Το γράφει στους όρους χρήσης με ειπαν το ενα τεμάχιο ανα πελάτη όταν είναι προσφορά.....

• Moderators
Δημοσ.

Ποσα παραγγείλατε ρε παλικαρια; 2; 5; 10; (ρωταω επειδή δεν ειδα να γραφετε άλλο ποστ νωρίτερα στο τοπικ, αν εχετε γραψει και μου ξεφυγε, sorry)

• Like 4
Δημοσ.

Εγω εβαλα 3, εγω δεν ειχα γραψει πριν ποστ.

Και σε μενα το ιδιο βγαζει. Πως γινεται να αλλαζει η φωτο μεσα σε μαιλ?

Δημοσ.

Γιατί ρε Μάτριξ; Εγώ προσωπικά έβαλα δυο το θέμα είναι αν έβαλε κάποιος περισσότερα; Διάβασα τους όρους χρήσης και πουθενά δεν γράφει "όταν ενα προϊόν είναι προσφορά περιορίζεται σε ενα τεμάχιο/πελάτη".

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά κάνουν! Αν είχε τρελή ζήτηση το συγκεκριμένο ας δώσουν στον καθένα από ένα για να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι!

Έτσι θα γλυτώσουμε και αλλα γνωστα.

Βέβαια το κακό είναι πως σίγουρα θα υπάρχουν πολλοί καλοπροαίρετοι με αδέρφια ή το ήθελαν για δώρο, αλλά .....

Πολύ καλή προσφορά πάντως! Μπράβο στον ts.

Επεξ/σία από matrixxx
  • Like 7
  • Moderators
Δημοσ.

Γιατί ρε Μάτριξ; Εγώ προσωπικά έβαλα δυο το θέμα είναι αν έβαλε κάποιος περισσότερα; Διάβασα τους όρους χρήσης και πουθενά δεν γράφει "όταν ενα προϊόν είναι προσφορά περιορίζεται σε ενα τεμάχιο/πελάτη".

Κανενα θεμα. Δεν διαφωνω σε αυτό που λες. Αλλου είναι το "κακο", αφου ρωτας θα στο πω αν και είναι προφανες και από αυτό που εγραψα νωρίτερα. Ότι υπαρχουν ατομα που δεν προσφερουν τιποτα στην κοινοτητα, παρα μονο την εκμεταλλεύονται (με ή και χωρις εισαγωγικα!). Μην το παρεις (η ο Αποστολης) προσωπικα, δεν το γραφω με αυτό τον σκοπο. Δεκαδες ατομα με μηδεν ποστς πεταχτηκαν τις τελευταιες 15 μερες στα 2 τοπικ με τα flex-nexus να ζητανε με διαφορους τροπους από μετανιωμένους παραχωρηση του προιοντος. Δεν χρειαζεται να γραψω αλλα, τα ξερετε.

• Like 15
Δημοσ.

Ενταξει ρε παιδια καταγγελια επειδη δεν θα σας δωσουν παραπανω απο ενα ελεος πια το ξυλωσαμε το θεμα.

Στις προσφορες του πλαισιου παντως το αναγραφει οτι αντιστοιχει ενα ανα πελατη για κωτσο δεν ξερω.

Δημοσ.

Πάντως απο γνωστο μου στον κωτσοβολο εμαθα οτι ολα εγιναν απο λαθος τιμολόγιση και οχι απο προσφορα, παντως και παλι μπραβο στον ts αλλα και στον κωτσο που τα δινει σε τετοια τιμη

Δημοσ.

Βρε δεν υπάρχει θέμα...απλά με κ΄νει εντύπωση τέτοια τακτική από τον Κωτσο.....Τέσπα ας μας έρθει το ένα και δε βαριέσαι...Μάτριξ τόπιασα φίλε τι γράφεις μην ανησυχείς δεν το παίρνω προσωπικά..

Μπράβο και πάλι στον ts..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...