tigersgate6 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Και γω παρέλαβα.Σφραγισμένο κανονικά μαζί με βάση παρμπρίζ και φορτιστή αναπτήρα. Ευχαριστώ Dobro!!! Ωραια πραγματαααααα καλες μας παραλαβες λοιπον ...
runner69 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Το πηρα και εγω. Η οθονη του ειναι ωραια αλλα δεν θα την ελεγα αριστη στην αφη. Ειναι στιγμες που πρεπει να πατησεις και να ξαναπατησεις για να πιασει την εντολη. Οχι ιδιαιτερα προβληματα βεβαια. Εξωτερικα τα κουμπακια του (power button) ειναι ψιλο ψευτικα. Σαν συνολο οσον αφορα την τιμη εννοειται οτι αξιζει. Χωρις εφαρμογες η διαθεσιμη ram ειναι ~650 ΜΒ, ο διαθεσιμος χωρος για εγκατασταση εφαρμογων μετα το update των MLS εφαρμογων στα 1,5 GB και αλλα 2,5 GB διαθεσιμα που τα ονομαζει ως "εξωτερικο" χωρο λογικα για φωτογραφιες κλπ. Screen protector βρηκε κανενας; Γιατι δεν την κοβω να αντεχει τις γρατζουνιες. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2015 από runner69
abc Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Το πηρα και εγω. Η οθονη του ειναι ωραια αλλα δεν θα την ελεγα αριστη στην αφη. Ειναι στιγμες που πρεπει να πατησεις και να ξαναπατησεις για να πιασει την εντολη. Οχι ιδιαιτερα προβληματα βεβαια. Μεχρι τωρα το μειον που εχω βρει ειναι αυτο. Χωρις εφαρμογες η διαθεσιμη ram ειναι ~650 ΜΒ, ο διαθεσιμος χωρος για εγκατασταση εφαρμογων μετα το update των MLS εφαρμογων στα 1,5-1,6 GB και αλλα 2,5 GB διαθεσιμα που τα ονομαζει ως "εξωτερικο" χωρο λογικα για φωτογραφιες κλπ. Screen protector βρηκε κανενας; Γιατι δεν την κοβω να αντεχει τις γρατζουνιες. Από μπαταρία πώς τα πάει; Ξεζουμίζεται αμέσως;
runner69 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Από μπαταρία πώς τα πάει; Ξεζουμίζεται αμέσως; Ξεκινησα με 91%, τωρα εχω 20% εχοντας κανει χρηση 3 ωρες οθονη. Η μιση ωρα απο αυτες ηταν βιντεοκληση στο skype. Δεν εχω βαλει ακομα sd card για το benchmark. Antutu 5.7 Edit: Διορθωση. Πιθανον εκανα καποιο λαθος. Δεν ειναι σιγουρο αν ηταν 3 ωρες ή λιγοτερο. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2015 από runner69
runner69 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Παιδια δεν εχει νοημα να γεμιζουμε με post για εκδηλωση ενδιαφεροντος. Αν βρεθει καποιος που δεν θελει να το παρει, θα το γραψει ο ιδιος. Μην κανουμε τα καλα του flex 2/nexus. (Δεν απευθυνομαι σε καποιον συγκεκριμενα) 2
JIMBOAthens Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Antutu 5.7 Άψογο score αντίστοιχο ενός S4 mini και υψηλότερο από την πλειοψηφία των χαμηλά χρονισμένων 4πύρηνων tablet...
pano Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Εγώ δεν παρέλαβα γιατί ήταν εκθεσειακό σε 10 μέρες μου είπαν,για το κατάστημα του Mall αναφέρομαι.
scullyist Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Στα - η ποιοτητα κατασκευης,σφραγισμενο και οταν το ανοιξα ειχε τσακισμα στη γωνια (βλεπε φωτο) Πίσω για αντικάτασταση, τι το κρατάς.
Antwni Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Παιδια δεν εχει νοημα να γεμιζουμε με post για εκδηλωση ενδιαφεροντος. Αν βρεθει καποιος που δεν θελει να το παρει, θα το γραψει ο ιδιος. Μην κανουμε τα καλα του flex 2/nexus. (Δεν απευθυνομαι σε καποιον συγκεκριμενα) Να συμπληρώσω επίσης ότι υπάρχουν και οι αγγελίες.
zalisleo Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Άρα η τιμή ισχύει , όσοι έχουν παραλάβει άλλη φορά με αντικαταβολή , πως έχουν παραλάβει ; Με μεταφορική , με courrier ή με ΕΛΤΑ ; Οπως γραφει και το παλικαρι ,με speedex στελνει και σε μενα περιοχη Μεγαρα Αττικι επιβεβαιωσα με την εξυπηρετηση πελατων του κοτσου , θα παραλαβω και παλι με speedex Δυστυχως δε στελνουν παντα SMS με αριθμο αποστολης.
JapanTurbo Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Ερώτηση.....έγραφε πουθενά οτι ηταν ενα τεμάχιο ανα παραγγελία;......
apostolispk Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Ερώτηση.....έγραφε πουθενά οτι ηταν ενα τεμάχιο ανα παραγγελία;...... Και σε μενα το ιδιο προβλημα, για το ενα τεμαχειο. Δεν αναφερεται πουθενα.
apostolispk Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Εχει παραλαβει καποιος παραπανω απο ενα τεμαχιο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα