mary Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Ολα τα 7αρια ιδιες θηκες δεν παιρνουν?όχι αλλά υπάρχουν generic που τα παίρνει όλα. Το γμτ είναι ότι είδα το newsletter αλλά δε το πρόσεξα. Όσοι αναρωτιουνται αν θα πάρουν, μετά την προσφορά ακόμα και στο newsletter δε νομίζω πως θα πρέπει να έχουν αμφιβολίες.
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Πάντως αν πράγματι η προσφορά ανέβηκε online στις 10:00 και έγινε χαμουλης.. Στην δική μου προσπάθεια παραγγελίας κατά τις 10:55 η σελίδα δεν βρέθηκε.. Δεν υπαρχει "αν": Ξεκίνησε από dobro, σήμερα, 09:59 Γατονι ο dobro! Αξίζει ένα μπράβο στο σύστημα online παραγγελιών του κωτσοβολου που δούλεψε μια φορά σωστά.. Αυτό θα το δουμε στην πορεια. Δεν φαινεται ακομα. Πως προκυπτει το συμπερασμα σου; Συνηθως παντως δουλευει καλα, δεν είναι σαν μερικα άλλα πολύ "μεγαλα" μαγαζια ο Κωτσος (μην λεμε ονόματα... τους ξερετε...) Αλλά αρκετες φορες εχουν παιξει και σε αυτόν πρόβληματα... Σχετικα ελάχιστες όμως. Σε αλλους το αναποδο, ελάχιστες δουλευει σωστα το συστημα τους. 3
coyote2 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 http://www.you.gr/proionta/laptop,tablet/axesouar-gia-tablet/tablet-accessories/tablet-case-bitmore-universal-7-utc700 παιζει πολυ να ειναι ετσι η συσκευασια ... Έτσι ηταν το δικό μου 1
manosfp Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Μια χαρά ειναι το ταμπλετ.... μιλάμε για κοστος όσο οι σημερινές πίτσες των 21.00 με τις μπύρες τους .....Ναι αλλά τον τελικό θα τον δω μόνο με πασατεμπο... 6
d_gkal Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 αν το μετανιωσε καποιος απο θεσααλονικη ας με ενημερωσει ευχαριστω
Kenichi Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 παιζει πολυ να ειναι ετσι η συσκευασια ... Μακαρι , αν και μας βλεπω χωρις την βαση.
Bass666 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Τέσπα δεν το συζητάω στα 34 ΚΑΡΑΞΙΖΕΙ (άξιζε πλέον πάπαλα) δεν έχει καμιά σχέση η MLS με κάτι Innovator και ειδικότερα κάτι TURBO-x... Προσωπική μου γνώμη πάντα.......
coyote2 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Παιδιά δε μπορώ να διαβάζω συνέχεια για κάτι που έκανε 90 μέχρι χτες ακι τώρα ρωτάμε αν κάνιε Δεν είναι κατηγορία ξεφτίλα. Δεν έχωουν τα άλλα gps και 1 GB ran
manosfp Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Είμαστε όλοι γνώστες της τεχνολογίας, αλλά δεν μπορώ να μην παραθέσω αυτά τα τρία μαζί...Παρατηρείστε τιμές και χαρακτηριστικά. Αρκετά οξύμωρο σχήμα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Το πιο δυνατο σημειο του συστηματος πλοηγησης MLS talk&drive , ειναι η ωραια φωνη της ομορφης ( μελαχρινης ) κυριας που δινει τις οδηγιες πλοήγησης Στο σαιτ της εταιριας παντως που εχει ένα βιντεακι με το "MAIC", η φωνη είναι της Αφροδίτης Σημιτη. Περιμενα κατι πιο φρεσκο. Την εχω σε πλοηγούς μου προ 5-6-7 χρονων, μαλιστα με τα σχετικα πειραγματα στο λογισμικο σου απευθυνοταν με το ονομα σου! Την ακούγαμε και στο ραδιοφωνο (ως πιτσιρικια και εμεις και αυτή) πριν 25 χρονια και ηταν κορυφη! Για την εποχη εκεινη μια χαρα ηταν η "φωνη", με τα όλα της όπως λεμε, αλλα μετα από τοσα χρονια ακομα την ιδια να ακουμε σε καινουργιο gps είναι καπως... Χαλαστηκα λιγο που ειδα (ακουσα) το βιντεακι... (απλα επειδή μου ειχε τσιγκλισει την περιεργια το ποστ σου και ειχα προσδοκίες που διαψευστηκαν)
someone- Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 τι με έπιασε και άργησα να μπω σήμερα ρε γαμωτο. 2
gr234567 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 τι με έπιασε και άργησα να μπω σήμερα ρε γαμωτο. καλό είναι να το έχεις ανοιχτό σε τηλ, τάμπλετ, pc, γενικά όπου μπορείς..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα