manosfp Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Cross fingers!! To προϊόν έφυγε τελείως από το site. Εγώ ψηφίζω ότι θα φάμε άκυρο.
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 ^ Εγω νομιζω και "βλεπω" ότι είναι ξεστοκαρισμα. Ειχε σημανση "Web offer" + Ο Κωτσος είναι ο μονος που εχει (με σημανση "αναμενεται συντομα") το ιδιο μοντελο σαν χαρακτηριστικα, μαζι με 3G στην ιδια σχεδόν αρχικη τιμη.(119) Γνωριζει κανεις αν παιρνει καρτα sim; Πως και γιατι να παρει sim ένα ταμπλετ που δεν είναι 3G; Χανω κατι; 1
Inler Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δεν νομιζω γιατι εμενα το ειχε και μεσα στο newsletter που μου εστειλαν πριν κανα 10λεπτο....
VasKag Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Και εμενα πριν απο 30 λεπτα που το στειλανε, ηταν μεσα. (Bing Bang Deals)
johnbond Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Cross fingers!! To προϊόν έφυγε τελείως από το site. Εγώ ψηφίζω ότι θα φάμε άκυρο. Μπα δε νομίζω.. Ο κώτσος δε μας έχει συνηθίσει σε άκυρα. Άλλωστε δεν κράτησε πάνω απο 1 1.30 ώρα...
zalisleo Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Πηρα και εγω ενα να υπαρχει (αν μας το στειλουν ) Τι θα το κανω ομως ακομα δεν ξερω Μαλλον θα το προσθεσω στην συλλογη με ολα τα αλλα ( Encore 8'' , Asus T100 ,HP stream7'', Vodafone Smart4 MAX, PipoX7s και αλλα που δε θυμαμαι ! ) που εχω αγορασει απο << Προσφορες insomnia >> 2
alexiko Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Όποιος παραλάβει ας ενημερώσει για να χτυπήσουμε το κεφάλι μας που δεν το προλάβαμε...
de_thymamai Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Πηρα και εγω ενα να υπαρχει (αν μας το στειλουν ) Τι θα το κανω ομως ακομα δεν ξερω Μαλλον θα το προσθεσω στην συλλογη με ολα τα αλλα ( Encore 8'' , Asus T100 ,HP stream7'', Vodafone Smart4 MAX, PipoX7s και αλλα που δε θυμαμαι ! ) που εχω αγορασει απο << Προσφορες insomnia >> Τελικά, δεν υπάρχει γιατρειά... 1
dobro Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 insomni-εξαρτηση.... αντε παμε για αλλα τωρα.. 3
manosfp Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Πραγματικά δεν ξέρω αν αυτό το thread είναι ευλογία ή κατάρα...
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 ^ Ενοτητα/sub forum. Thread είναι το θεμα, το τοπικ.
tigersgate6 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Πραγματικά δεν ξέρω αν αυτό το thread είναι ευλογία ή κατάρα... Δε πρεπει να αναρωτιεσαι... ΕΥΛΟΓΙΑ ειναι φυσικα
manosfp Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 ^ Ενοτητα/sub forum. Thread είναι το θεμα, το τοπικ. Ε τέλος πάντων αυτό το πως-το-λενε... Φυσικά και είναι ευλογία, αρκεί να μη σου δημιουργεί έξοδα που δεν είχες σκοπό να κάνεις... Όσον αφορά εμένα, είναι μια από τις λίγες φορές που πραγματικά ήρθε κι έδεσε γιατί ήθελα να παρω κάτι στον πατέρα μου που γιορτάζει την άλλη εβδομάδα.
Lamiwtis Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Όποιος παραλάβει ας ενημερώσει για να χτυπήσουμε το κεφάλι μας που δεν το προλάβαμε... Δεν ήταν λάθος , όλοι θα παραλάβουν , εμένα τώρα μου ήρθε το mail Big Bang Deals μόνο για την Κυριακή! ακόμα το προβάλει στα 34 ευρώ στο newsletter, φυσικά εαν επιλέξεις το σύνδεσμο γράφει "H Σελίδα που ψάχνετε δεν υπάρχει" , συνεπώς απλά εξαντλήθηκε.
p_under Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 ακόμα το προβάλει στα 34 ευρώ, φυσικά εαν επιλέξεις το σύνδεσμοH Σελίδα που ψάχνετε δεν υπάρχει τι εννοείς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα