Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους,

θα ηθελα μια βοηθεια,για οποιον μπορει να με βοηθησει.

Μου εκαναν δωρο ενα sony xperia E1 d2005

πολυ ωραιο κινητο για τις αναγκες μου,αλλα παρατηρησα οτι εχει καποιες εφαρμογες αχρηστες για εμενα τις οποιες δεν μπορω να απεγκαταστησω γιατι ειναι κλειδωμενες.

Ξεχασα να αναφερω οτι μολις ανοιγει η συσκευη υπαρχει το λογοτυπο της ΤΙΜ οποτε καταλαβαινετε οτι θελω να διαγραψω τις εφαρμογες τις συγκεκριμενης εταιρειας (οι οποιες ειναι και πολλες)

επειδη ειμαι ασχετος με αυτα,πρωτη φορα εχω στα χερια μου smartphone, θα ηθελα οποιος μου προτεινει πως να κανω διαγραφη  αν μπορεσει ας με βοηθησει και βημα βημα..

ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Καλημερα

Τις εφαρμογες δεν μπορεις να τις σβησεις.

Η μονη λυση ειναι το root(χτυπα στο νετ να δεις) και μια εφαρμογη απο το play store το Uninstaller pro

Δημοσ.

Να τις σβησεις ,μονο με root οπως ειπε και ο saruman... Μπορεις ομως να κανεις καταργηση ενημερωσεων και επειτα απενεργοποιηση αποτρεποντας τες να τρεχουν στο παρασκηνιο

Δημοσ.

όπως σου είπαν, τις εφαρμογές της Tim ή ότι χρειάζεται το σύστημα, δεν μπορείς να τις σβύσεις, εκτός εάν είναι root το κινητό, αλλά και πάλι θα πρόσεχα πολύ. Εάν θέλεις να δεις εάν είναι root, το cpu-z λέει. Για απεγκατάσταση το Clean Master είναι πολύ καλό καθώς διαγράφει πλήρως άχρηστες εφαρμογές, σκουπίδια, κτλ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...