Hykman Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 βρηκα αυτο το παιχνιδακι και πηρα εναν επιπλεον beta κωδικο οποιος τον θελει μπορει να τον παρει AU-KNW6-GNUL-4VLY-X7QL http://echoofsoul.aeriagames.com/authorization/eosus/eosus_cbt_test καλο gaming.... 2
nicoc89 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) φαίνεται καλό , ιδικά free to play για να περάσει λίγο ο καιρός μέχρι να βρούμε κάτι άλλο ίσωςμου ήρθε κ εμένα κωδικός και θα μπω να παίξω σε κανα μισάωρο edit :-------------αδιάφορο , thanks il pass Επεξ/σία 17 Μαΐου 2015 από nicoc89
Hykman Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 φαίνεται καλό , ιδικά free to play για να περάσει λίγο ο καιρός μέχρι να βρούμε κάτι άλλο ίσως μου ήρθε κ εμένα κωδικός και θα μπω να παίξω σε κανα μισάωρο edit :------------- αδιάφορο , thanks il pass δεν λεει τιποτα ?? εγω μολις το κατεβασα
Hykman Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 το δοκίμασα , χαριτωμένο αλλα όχι κάτι το ιδιαίτερο για να σε κρατήσει ... και κάτι που πρόσεξα είναι ότι δεν έχει healers ... και το τι γένους είσαι εξαρτάται από το class που θα διαλέξεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα