Προς το περιεχόμενο

Mac Mini new

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και κατοχος iphone ολα τα χρονια αποφασισα να περασω σε mac os με το καινουργιο mac mini. Εχω ενω προβλημα που δεν ξερω γιατι το κανει. εχω μια οθονη samsung syncmaster t260dh η οποια ειναι 26αρα και εχει αναλυση 1920χ1200 μαξ. την συνδεσα στο mac με hdmi απο και δεν διχνει καλα και τρωει μερος απο το πανω μερος της οθονης δεν φενονται οι επιλογες και τα γραμματα δεν φενονται καθαρα. Για να ερθει στα κανονικα του τωρα το εχω με επιλογη υποσαρωση και μικρινε ολη την οθονη για να μπορω να την βλεπω κανονικα αλλα με κενα δεξια/αριστερα/κατω. Γιατι μου το κανει αυτο ενω η αναλυση μεσα απο το μακ ειναι η σωστη ?

Δημοσ.

Αν και κατοχος iphone ολα τα χρονια αποφασισα να περασω σε mac os με το καινουργιο mac mini. Εχω ενω προβλημα που δεν ξερω γιατι το κανει. εχω μια οθονη samsung syncmaster t260dh η οποια ειναι 26αρα και εχει αναλυση 1920χ1200 μαξ. την συνδεσα στο mac με hdmi απο και δεν διχνει καλα και τρωει μερος απο το πανω μερος της οθονης δεν φενονται οι επιλογες και τα γραμματα δεν φενονται καθαρα. Για να ερθει στα κανονικα του τωρα το εχω με επιλογη υποσαρωση και μικρινε ολη την οθονη για να μπορω να την βλεπω κανονικα αλλα με κενα δεξια/αριστερα/κατω. Γιατι μου το κανει αυτο ενω η αναλυση μεσα απο το μακ ειναι η σωστη ?

ίσως πρέπει να παίξεις με τις ρυθμίσεις της τηλεορασης

1. Άνοιξε το MENU 

2. Πήγαινε στο Input" 

3. Επελεξε  "Edit Name" για να ανοιξει το "Edit Name" . 

4. Βρες την επιλογη "HDMI" και επέλεξε  την

5. Επελεξε "PC" or "DVI PC" στις ρυθμισεις HDMI

Λογικά τώρα θα λειτουργεί σωστά  

Δημοσ.

οκ το βρηκα. το ολο θεμα τελικα ειναι οτι η συγκεκριμενη tv/monitor εχει καποιο bug στην hdmi θυρα απο την samsung και δεν αφηνε το μακ να την αναγνωριση σωστα. λυθηκε το ολο θεμα ευτυχως επηδει εχει και θυρα dvi και με εναν adaptora dvi>hdmi συνδεθηκε κατευθειαν και επεξε σωστα! 

Δημοσ.

Καλημέρα, 

Σχετικά με το νέο Mac mini έχω κι εγώ μια ερώτηση. Υπερθερμαίνεται μετά από λίγη ώρα χρήσης του After Effects και από gaming.

Υπάρχει κάποιος κίνδυνος; Την δουλειά του την κάνει κανονικά, δεν κολλάει αλλά «καίει» και φοβάμαι μήπως μελλοντικά του δημιουργηθεί κάποιο θέμα.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλημέρα, 

Σχετικά με το νέο Mac mini έχω κι εγώ μια ερώτηση. Υπερθερμαίνεται μετά από λίγη ώρα χρήσης του After Effects και από gaming.

Υπάρχει κάποιος κίνδυνος; Την δουλειά του την κάνει κανονικά, δεν κολλάει αλλά «καίει» και φοβάμαι μήπως μελλοντικά του δημιουργηθεί κάποιο θέμα.

Ευχαριστώ.

Φίλε μου ποίο μοντέλο έχεις; και τι games παίζεις με το mac mini αν επιτρέπεται ; Γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ και θέλω να δω περίπου αν με καλύπτει.

Δημοσ.

Φίλε μου ποίο μοντέλο έχεις; και τι games παίζεις με το mac mini αν επιτρέπεται ; Γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ και θέλω να δω περίπου αν με καλύπτει.

Καλησπέρα,

Έχω το Mac mini (Late 2014), i5 επεξεργαστή 8 GB Ram και 1ΤΒ δίσκο (fusion) με την ενσωματωμένη Intel Iris (γραφικά).

Δεν είμαι hardcore gamer. Απλά το Call of Duty Modern Warfare 3 που παίζω  κάνει το μηχανηματάκι να ζεσταίνεται πολύ.

Και αν υπάρχει κίνδυνος να πάθει τίποτα θα το σταματήσω. Πάντως, δεν κολλάει κάπου το μηχάνημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...