sam75 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Η κάρτα είναι μια χαρά και μάλιστα προσφορά καλή!! Πριν λίγες μέρες φίλος πήρε 32αρα από Πλαίσιο στα 45.. Την συγκεκριμένη την είχα πάρει κ εγώ από eshop στα 15.90.
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 1) Όταν ποστάρουμε τιμές από Ευρώπη (π.χ. idealo) για σύγκριση με εγχώριο κατάστημα, έχουμε βάλει μέσα τα μεταφορικά; Όχι, απλά τις ποστάρουμε για να έχουμε ιδέα που κυμαίνεται το προϊόν. 1) Κακιστα και αυτο το κανεις εσυ και αντε 3-4 αλλοι εδω μεσα. Μην το εκφραζεις λοιπον σαν να το κανει η πλειοψηφια. Και σορρυ που δεν καταλαβαινω το νοημα να πεταμε τιμες απο οπουδηποτε στο εξωτερικο και να μην μιλαμε για τα μεταφορικα. Να δειξουμε τι; Οτι τοσο πωλειται στη Γερμανια; Και; Παρακατω...μπορουμε να το παρουμε στην Ελλαδα σε αυτη την τιμη;; Αυτο ειναι το ζητουμενο γιατι τα υπολοιπα ειναι απλα να χουμε να λεμε. Γιαννη, το να γινεται αναφορα, ωστε να γνωριζουμε, ποσο πωλειται το ιδιο προιον στον Γερμανο, στον Ιταλο κλπ το καταλαβαινω και μπορει να αποτελεσει και αντικειμενο συζητησης στο μπλα μπλα. Εννοεις οτι την αναφορα της τιμης εξωτερικου πρεπει να την κανουν/κανουμε στο μπλα μπλα και οχι μεσα στα θεματα των προσφορων; Ειναι κακιστο να μαθαινει ο καταναλωτης οτι το πληρωνει πχ διπλο ενα προιον απο ο,τι ο αλλος ευρωπαιος που δεν εχει μεταφορικα για την χωρα του; Πραγματικα δεν εχω καταλαβει τι λες, αφου ερχονται σε αντιθεση τα 2 ποστς σου εκτος αν δηλωνεις την γνωμη σου οτι δεν επιτρεπεται να το γραφουμε στις προσφορες οποτε και συμφωνουν μεταξυ τους. Το "καταλαβαινεις" αλλα το χαρακτηριζεις ταυτόχρονα κακιστο και σε ενοχλει "κατηγορωντας" μας; (μιας και ειμαι ενας απο τους "3-4" οπως τους λες που ειναι δεκαδες) 2
dobro Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 και τα μεταφορικα σχεδον μηδενιζονται....μονο καλη διαθεση και παρεα να υπαρχει....με μια ομαδικη παραγγελια ενος προιοντος σε καλη τιμη απο αμαζον ή και οχι,απο εξωτερικο..μοιραζονται σε σεντς! γιορτες ερχονται.....και ανεφ ουσιας οι αντιπαραθεσεις......χρονια πολλα σε ολους σας με υγεια ,χαρα ...και καλες αγορες.... ενας κακιστος,χααχααχχαχ 2
labakis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Τσίμπησα 2 η διαφορά στη μεταφορά δεδομένων σε σχέση με την απλή 16GB evo είναι αισθητή σε κινητό lumia 640
runner69 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Εννοεις οτι την αναφορα της τιμης εξωτερικου πρεπει να την κανουν/κανουμε στο μπλα μπλα και οχι μεσα στα θεματα των προσφορων; Ειναι κακιστο να μαθαινει ο καταναλωτης οτι το πληρωνει πχ διπλο ενα προιον απο ο,τι ο αλλος ευρωπαιος που δεν εχει μεταφορικα για την χωρα του; Πραγματικα δεν εχω καταλαβει τι λες, αφου ερχονται σε αντιθεση τα 2 ποστς σου εκτος αν δηλωνεις την γνωμη σου οτι δεν επιτρεπεται να το γραφουμε στις προσφορες οποτε και συμφωνουν μεταξυ τους. Το "καταλαβαινεις" αλλα το χαρακτηριζεις ταυτόχρονα κακιστο και σε ενοχλει "κατηγορωντας" μας; (μιας και ειμαι ενας απο τους "3-4" οπως τους λες που ειναι δεκαδες) Αν λαβεις υποψη σου μονο το quote του mpokwsths που εβαλες και οχι και τα προηγουμενα σχολια του, τοτε οντως φαινεται να ερχονται σε αντιθεση τα δυο δικα μου, αλλα δεν ειναι ετσι.Το πρωτο μου post (που εκανες quote) πηγαινει σε καποιον που θεωρει "λογικο" να αναφερει τις τιμες του εξωτερικου χωρις τα μεταφορικα και ταυτοχρονα να "ακυρωνει" μια προσφορα με αυτο το επιχειρημα. Εκει λοιπον πηγαινε το "κακιστα" και οχι στο σκετο bold που εβαλες. Αλλο πραγμα κανω απλα μια αναφορα ποσο πωλειται εξω , που εδω που τα λεμε δεν ξερουμε και αν χρεωνουν μεταφορικα και για εξω (ή τουλαχιστον εγω δεν ξερω) και αλλο φερνω ως επιχειρημα τη τιμη του εξωτερικου (χωρις τα μεταφορικα) για να ακυρωσω μια προσφορα που απευθυνεται στους κατοικους της Ελλαδας που ειναι και η ουσια. Οσον αφορα "την απλη αναφορα", εννοω το ιδιο το thread αλλα αν αποτελεσει αντικειμενο περαιτερω συζητησης μπορει να γινει και στο μπλα μπλα αφου ειναι γενικο φαινομενο και οχι μεμονωμενο περιστατικο. Φυσικα καταλαβαινεις οτι δεν εχει καποιο νοημα να συζηταμε σε καθε thread προσφορας γιατι στο εξωτερικο το αγοραζουν φθηνοτερα. Το ξερουμε αυτο. Οσο για το δεκαδες που λες, δεν θα το λεγα ή τουλαχιστον αυτοι δεν "ακυρωνουν" προσφορες με την αναφορα τους.
xpapias Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Καμιά προσφορά για αντιστοιχη 64αρα παιζει; Samsung και γρήγορη κατα προτίμηση.
runner69 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Καμιά προσφορά για αντιστοιχη 64αρα παιζει; Samsung και γρήγορη κατα προτίμηση. Το τελευταιο newsletter (μεχρι 9/1) εχει την απλη evo 64αρα στα 26,9 οπως και πριν 2 μηνες αλλα παλιοτερα ειχε παιξει και η evo plus στα 31,9 απο Ελλαδα. http://www.e-shop.gr/offer.phtml?id=1512187z5re7x6l3i5798de42o
Billator Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Καμιά προσφορά για αντιστοιχη 64αρα παιζει; Samsung και γρήγορη κατα προτίμηση. Πήρα 26,90 (μαζί με τα μεταφορικά) από amazon.de πριν μια βδομάδα.. Κάθε 4-5 μέρες πέφτει σε αυτή την τιμή Μιλάω πάντα για την 64Gb evo plus edit: 24,91 ευρώ τελικη τιμη http://prntscr.com/9h1ggn
scullyist Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) ^ Κοιτούσα πριν λίγο για 64αρα και δεν κατέληξα... ποια η άποψη για αυτήν; ή αυτήν; Oι τιμές κολάζουν άσχημα σε βαθμό υποψίας, αλλά πολλαπλά reviews -ειδικά στην evo (απλή, όχι plus)- επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται για original. Mε ψιλοχαλάει που είναι Gear με αυτά που διαβάζω τελευταία με τους χρόνους, αλλά από την άλλη θα έχω κι ένα μείον ~$5 σε αυτούς, οπότε θα βγει ντιπ κοψοχρονιά το πράμα για 64άρα. Γνώμη; Oρμάω; ETA: Επειδή βλέπω ότι τις ξαναέβαλαν σε flashsale, με το ψάξιμο κατέληξα πως οι καρτούλες είναι πολύ καλές μεν, αντιγραφές/fake δε. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2015 από scullyist
Chris_saxo vts Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Εσείς που την έχετε πάρει από το eshop, είναι made in philippines ή made korea? Σκέφτομαι να την αγοράσω αλλά είδα ένα σχόλιο που λέει ότι είναι made in philippines. Δηλαδή δεν είναι γνήσιες.
master1992g Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Εμενα παντως η 32αρα σε τεστ μετα απο 1 χρονο πιανει 9 mb/s write; εχω κανει φορματ κτλ, την εχω δοκιμασει σε 2 κινητα και pc αλλα βγαζουν την ιδια ταχυτητα. Ειναι φυσιολογικο?
esertas Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Εσείς που την έχετε πάρει από το eshop, είναι made in philippines ή made korea? Σκέφτομαι να την αγοράσω αλλά είδα ένα σχόλιο που λέει ότι είναι made in philippines. Δηλαδή δεν είναι γνήσιες. Η κάρτα σπέρνει.....
Chris_saxo vts Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Η κάρτα σπέρνει..... Πολύ καλά αποτελέσματα. Περιμένω πότε θα την βάλει σε προσφορά για να την τσιμπήσω, αλλά διάβασα ότι οι made in philippines δεν είναι γνήσιες και λέω μπας και είναι μαϊμού και τις βάζουν συνέχεια σε τέτοια τιμή.
Tigran Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Να πουλάει το eshop μαιμου Samsung λίγο δύσκολο. Θα τους είχαν στείλει αβέρτα μηνύσεις.
Chris_saxo vts Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Να πουλάει το eshop μαιμου Samsung λίγο δύσκολο. Θα τους είχαν στείλει αβέρτα μηνύσεις. Δεν ξέρω αδερφέ. Στο ίντερνετ λένε ότι είναι μαϊμού αυτές οι made in philippines. και ένας φίλος που είχε πάρει έτσι γράφει, και το παλικάρι από πάνω το ίδιο, και στα σχόλια στο eshop ένας το γράφει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα