mpokwsths Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Σιγά την τιμή ρε παιδιά. Πριν από λίγες μέρες μου ήρθε η Samsung Pro 32GB (90MB/s read, 80MB/s write) με 17€ από ιταλικό Amazon. Έχουν πέσει οι τιμές στις SD... 2
kalampakas. Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Σιγά την τιμή ρε παιδιά. Πριν από λίγες μέρες μου ήρθε η Samsung Pro 32GB (90MB/s read, 80MB/s write) με 17€ από ιταλικό Amazon. Έχουν πέσει οι τιμές στις SD... Με μεταφορικα μαζι;
stelrp Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Οτι sd έχω πάρει τελευταία έχει write γυρω 20md/sec, στις συσκευές που με ενδιαφέρει να τις βάλω. Τι να το κανω το 48-80mb/sec ή και παραπάνω όταν είναι μόνο σε usb 3.0 hub/reader. και μάλιστα σε sequential write μεγάλων αρχέιών. Αν είναι μικρά και διάσπαρτα είναι πιο αργές και από δισκέτα. Ίσως πρέπει να παιρνουμε μόνο αυτές που λένε uhs-3 ή 480mb/sec που είναι πανάκριβες. Ίσως οι τιμες στις sd πέφτουν γιατί οι συσκευές του αύριο θα υποστηρίζουν τις νέες τςχυτητες και τις νέες /γρηγορες sd. Πάντως σε μια φωτογραφική dslr που εχω μια sd κανονικού μεγέθους με ταχύτητες 90 mb / sec κάνει διαφορα. Αντίστοιχων προδιαγραφων mini που έχω σε ένα lenovo smartphone νομίζω ότι είναι αργή και την κόβει το hardware. Στο sd bench λέει γύρω στα 55-60 πάντως.
mpokwsths Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 1) Οι high-end Android συσκευές του 2015 (SD808-810, Exynos 5433/7420) πάντως μια χαρά full UHS-1 υποστηρίζουν και πιάνουν 80MB/s. Το ίδιο θα γίνεται και με τη νέα γενιά συσκευών φαντάζομαι... 2) Η συγκεκριμένη Samsung Pro είναι και 50-60% ταχύτερη σε random/4K tests από μία Evo που είχα πρίν. Ακόμα και σε ένα Z3 Tablet που δεν υποστηρίζει full UHS-1 (μέχρι 20MB/s φτάνει σε sequential) είναι εμφανώς ταχύτερη λόγω του ταχύτερου random. 1
runner69 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Σιγά την τιμή ρε παιδιά. Πριν από λίγες μέρες μου ήρθε η Samsung Pro 32GB (90MB/s read, 80MB/s write) με 17€ από ιταλικό Amazon. Έχουν πέσει οι τιμές στις SD... Για δωσε το link να παραγγειλουμε και εμεις γιατι δεν βρισκω πουθενα αυτη την τιμη.
mpokwsths Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Πριν από μέρες παρέλαβα. Από όταν έκανα την παραγγελία έχει περάσει μήνας. Και το Amazon είναι χρηματιστήριο. Δεν έχει στάνταρ τιμές. Να ξεκαθαρίσω, 17€ χωρίς μεταφορικά. Βέβαια, πήρα και κάτι άλλο, έφτασα τα 50 και είχε μία προσφορά -10€ για παραγγελία 50€ εκείνη την περίοδο. Αν σε ενδιαφέρει, το γερμανικό έχει τη 16άρα με 9€
giorgosmg Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Μολις πηγα και την παρελαβα απο eshop Την εβαλα στο Α5 και ξαλαφρωσα λιγο την μνημη του Τα τελευταια χρονια εχω κανει εκατοντάδες αγορες απο εξωτερικό τελευταια λογω ελλειψης προσωπικου στα τελωνεια ΕΛΤΑ υπαρχουν απιστευτες καθυστερήσεις. περιμενω 5 μικρά δεματακια πανω απο 40 μερες απο Ασία και εχω ξενερωσει... οταν λοιπον κατι εχει μικρη διαφορα στην τιμη και θα το εχω στα χερια μου πολυ πιο γρηγορα, επιλεγω καταστημα απο Ελλαδα.
runner69 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Πριν από μέρες παρέλαβα. Από όταν έκανα την παραγγελία έχει περάσει μήνας. Και το Amazon είναι χρηματιστήριο. Δεν έχει στάνταρ τιμές. Να ξεκαθαρίσω, 17€ χωρίς μεταφορικά. Βέβαια, πήρα και κάτι άλλο, έφτασα τα 50 και είχε μία προσφορά -10€ για παραγγελία 50€ εκείνη την περίοδο. Αν σε ενδιαφέρει, το γερμανικό έχει τη 16άρα με 9€ Και αν προσθεσεις και 7,5€ τα μεταφορικα, σου βγαινει 16,8€. Δεν καταλαβαινω, τα μεταφορικα τα πληρωνει καποιος αλλος και διαρκως αναφερεις τιμες χωρις αυτα; Και επισης δεν καταλαβαινω τον ορο χρηματιστηριο. Προσφορες ειναι και εκει. Το οτι βγηκαν για μια μερα ή περισσοτερες μια προσφορα στο εξωτερικο, αυτο δεν σημαινει οτι η στανταρ τιμη του εχει πεσει σε αυτα τα επιπεδα. Το βρισκεις τωρα σε αυτες τις τιμες; Οχι, αρα δεν εχει νοημα το post σου. 5
kpapageo1 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Μια χαρά είναι η τιμούλα, παρήγγειλα και εγώ μια για την xiaomi yi!
mpokwsths Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Και αν προσθεσεις και 7,5€ τα μεταφορικα, σου βγαινει 16,8€. Δεν καταλαβαινω, τα μεταφορικα τα πληρωνει καποιος αλλος και διαρκως αναφερεις τιμες χωρις αυτα; Και επισης δεν καταλαβαινω τον ορο χρηματιστηριο. Προσφορες ειναι και εκει. Το οτι βγηκαν για μια μερα ή περισσοτερες μια προσφορα στο εξωτερικο, αυτο δεν σημαινει οτι η στανταρ τιμη του εχει πεσει σε αυτα τα επιπεδα. Το βρισκεις τωρα σε αυτες τις τιμες; Οχι, αρα δεν εχει νοημα το post σου. Βλέπω θέλεις να αναλυθεί το θέμα περαιτέρω συν του ότι πας να το παίξεις πονηρίδης: 1) Όταν ποστάρουμε τιμές από Ευρώπη (π.χ. idealo) για σύγκριση με εγχώριο κατάστημα, έχουμε βάλει μέσα τα μεταφορικά; Όχι, απλά τις ποστάρουμε για να έχουμε ιδέα που κυμαίνεται το προϊόν. 2) Δε μίλησα ΜΟΝΟ για τη Samsung Pro. Είπα ότι ΓΕΝΙΚΑ έχουν πέσει οι τιμές στις SD. Κοίτα πόσο κάνει, π.χ. η Samsung EVO τώρα και πόσο έκανε πριν από 3-4 μήνες. Όχι μόνο στις προσφορές της μίας ημέρας. Μεσοσταθμικά έχουν πέσει οι τιμές τους. Σου βρήκα και την 16άρα PRO με 9€. Σου την ξαναβρίσκω και από το ισπανικό Amazon με 8,30€. 3) Στο γαλλικό amazon (και στο γερμανικό μέχρι χθες), έχει και τη Sandisk Extreme 32 GB με 17€. Κάθε μέρα βγαίνουν τέτοιες προσφορές. Αυτό για την αστεία ατάκα "το βρίσκεις τώρα σε αυτές τις τιμές;" Εννοείται το βρίσκεις, βάζεις σε κάποιο price-tracker την τιμή που επιθυμείς και το mail σου και το βρίσκεις. Τώρα, αν κάποιος έχει να παραγγείλει μόνο ένα πραγμα από Amazon, ναι, δεν είναι και τόσο προσφορά. Αν ήταν, θα είχα ανοίξει νέο θέμα. ΑΛΛΑ ούτε και αυτή του e-shop είναι. 1
runner69 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Βλέπω θέλεις να αναλυθεί το θέμα περαιτέρω συν του ότι πας να το παίξεις πονηρίδης: 1) Όταν ποστάρουμε τιμές από Ευρώπη (π.χ. idealo) για σύγκριση με εγχώριο κατάστημα, έχουμε βάλει μέσα τα μεταφορικά; Όχι, απλά τις ποστάρουμε για να έχουμε ιδέα που κυμαίνεται το προϊόν. 2) Δε μίλησα ΜΟΝΟ για τη Samsung Pro. Είπα ότι ΓΕΝΙΚΑ έχουν πέσει οι τιμές στις SD. Κοίτα πόσο κάνει, π.χ. η Samsung EVO τώρα και πόσο έκανε πριν από 3-4 μήνες. Σου βρήκα και την 16άρα PRO με 9€. Σου την ξαναβρίσκω και από το ισπανικό Amazon με 8,30€. 3) Χθες, πάλι στο Γερμανικό amazon, είχε και τη Sandisk Extreme 32 GB με 17€. Τώρα η 32άρα EVO+ έχει 12,6 στο ισπανικό. (Το ισπανικό δε στέλνει Ελλάδα αλλά σου δίνει μία ιδέα για το πόσο χαμηλότερα παίζουν έξω οι SD). Κάθε μέρα βγαίνουν τέτοιες προσφορές. Αυτό για την αστεία ατάκα "το βρίσκεις τώρα σε αυτές τις τιμές;" Εννοείται το βρίσκεις, βάζεις σε κάποιο price-tracker την τιμή που επιθυμείς και το βρίσκεις. Τώρα, αν κάποιος έχει να παραγγείλει μόνο ένα πραγμα από Amazon, ναι, δεν είναι και τόσο προσφορά. Αν ήταν, θα είχα ανοίξει νέο θέμα. ΑΛΛΑ ούτε και αυτή του e-shop είναι. Τον χαρακτηρισμο στον επιστρεφω μιας και εσυ εισαι αυτος που κανει ανουσια post θελοντας να πουλησει "εξυπναδα". Πετας αρχικα ενα σκετο "με 17€ πηρα την pro" χωρις να κανεις τις αναφορες που αναγκαστηκες να κανεις μετα λες και μπορουσε ο καθενας να την παρει σκετη με 17€ (με τα μεταφορικα) και οχι μαζευοντας 5-10 προιοντα. Λεπτομερειες βλεπεις... 1) Κακιστα και αυτο το κανεις εσυ και αντε 3-4 αλλοι εδω μεσα. Μην το εκφραζεις λοιπον σαν να το κανει η πλειοψηφια. Και σορρυ που δεν καταλαβαινω το νοημα να πεταμε τιμες απο οπουδηποτε στο εξωτερικο και να μην μιλαμε για τα μεταφορικα. Να δειξουμε τι; Οτι τοσο πωλειται στη Γερμανια; Και; Παρακατω...μπορουμε να το παρουμε στην Ελλαδα σε αυτη την τιμη;; Αυτο ειναι το ζητουμενο γιατι τα υπολοιπα ειναι απλα να χουμε να λεμε. 2+3) Χαιρω πολυ οτι πεφτουν οι τιμες πλεον. Μου βρηκες την 16αρα pro στα 9€ ΧΩΡΙΣ τα μεταφορικα. Βεβαια για να σου ερθει στα χερια θα πρεπει να πληρωσεις αλλα τοσα σε μεταφορικα. Ή το ισπανικο την εχει 3,3 € πιο φθηνα αλλα ...δεν την στελνει Ελλαδα!! Τι νοημα εχουν ολα αυτα τα σχολια ρε φιλε; Να κανουμε φιλοσοφικη συζητηση; Εδω μεσα μπαινει καποιος για να αγορασει ενα προιον σε προσφορα=>στην καλυτερη τιμη και οχι να μαθει ποσο το πουλαει η Γερμανια ή η Ισπανια ασχετως οτι θα του βγει ακριβοτερα για να ερθει στην Ελλαδα στην περιπτωση που το στελνουν! 4
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Ειρηνη! Και οι δυο εχετε δικιο (αλλος περισσοτερο και αλλος λιγοτερο), η παρεξηγηση δημιουργηθηκε απο τον τροπο που ξεκινησες μποκωστη την ιστορια και συγκεκριμενα αυτα που εχω μεγαλωσει: Σιγά την τιμή ρε παιδιά. Πριν από λίγες μέρες μου ήρθε η Samsung Pro 32GB (90MB/s read, 80MB/s write) με 17€ από ιταλικό Amazon. Έχουν πέσει οι τιμές στις SD... Ηταν λαθος λοιπον αυτο που ειπες. Αν ελεγες οτι εξω υπαρχουν καλυτερες τιμες κανεις δεν θα ελεγε τιποτα γιατι θα ειχες δικιο. Σε αυτο που εγραψες ομως, επειδη το διατυπωσες λαθος - σαν να ηταν με μεταφορικα αυτη η τιμη αφου αν καποιος παραγγειλει μονο αυτη θα πρεπει να πληρωσει και μεταφορικα - σου ειπαν οσα σου ειπαν με το δικιο τους. Add: 1) Κακιστα και αυτο το κανεις εσυ και αντε 3-4 αλλοι εδω μεσα. Μην το εκφραζεις λοιπον σαν να το κανει η πλειοψηφια. Και σορρυ που δεν καταλαβαινω το νοημα να πεταμε τιμες απο οπουδηποτε στο εξωτερικο και να μην μιλαμε για τα μεταφορικα. Να δειξουμε τι; Οτι τοσο πωλειται στη Γερμανια; Και; Παρακατω...μπορουμε να το παρουμε στην Ελλαδα σε αυτη την τιμη;; Αυτο ειναι το ζητουμενο γιατι τα υπολοιπα ειναι απλα να χουμε να λεμε. Ωωωωπππ. Τα νευρα βλεπω σε κανουν να κρινεις επι δικαιων και αδικων τωρα και εσυ. Το "κακιστα" ειναι γνωμη σου και το αν το κανουν 4-5 οπως λες και οχι 500 δεν μειωνει το δικιο τους, ουτε δινει δικιο στου πολλους που δεν το κανουν. Αν "εσυ" γουσταρεις να πληρωνεις πχ 100 ευρω για κατι που ολοι οι αλλοι Ευρωπαιοι δινουν 50 ειναι δικο σου θεμα, οι υπολοιποι εχουμε δικαιωμα να το επισημαινουμε και να στραβωνουμε! Κρατα λοιπον την γνωμη σου, σεβασου την αντιθετη και ασε τους χαρακτηρισμους οπως "κακιστα"... Καλο βραδυ... 2
runner69 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Add: Ωωωωπππ. Τα νευρα βλεπω σε κανουν να κρινεις επι δικαιων και αδικων τωρα και εσυ. Το "κακως" ειναι γνωμη σου και το αν το κανουν 4-5 οπως λες και οχι 500 δεν μειωνει το δικιο τους, ουτε δινει δικιο στου πολλους που δεν το κανουν. Αν "εσυ" γουσταρεις να πληρωνεις πχ 100 ευρω για κατι που ολοι οι αλλοι Ευρωπαιοι δινουν 50 ειναι δικο σου θεμα, οι υπολοιποι εχουμε δικαιωμα να το επισημαινουμε και να στραβωνουμε! Κρατα λοιπον την γνωμη σου, σεβασου την αντιθετη και ασε τους χαρακτηρισμους οπως "κακιστα"... Γιαννη, το να γινεται αναφορα, ωστε να γνωριζουμε, ποσο πωλειται το ιδιο προιον στον Γερμανο, στον Ιταλο κλπ το καταλαβαινω και μπορει να αποτελεσει και αντικειμενο συζητησης στο μπλα μπλα. Το να προσπαθουμε ομως να ακυρωσουμε μια προσφορα (οπως κανουν 3-4) επειδη δεν υπολογιζουν τα μεταφορικα λες και τα πληρωνει καποιος τριτος, αυτο ειναι κακιστο. Κανεις δεν θα σου πει οτι δεν στραβωνει και οτι χαιρεται που αγοραζει πιο ακριβα το ιδιο προιον απο τους αλλους Ευρωπαιους. Αυτο ειναι κατι προφανες. Αλλα περαν αυτου, το νοημα ειναι ποσο θα κοστισει να ερθει στα δικα σου χερια εσυ που θελεις να το αγορασεις. Επισης καλο βραδυ. 3
giorgosmg Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Παιδια για εμενα αυτη η καρτουλα ηταν προσφορά γιατι ήθελα για το κινητο μου μια καθώς δεν είχα. εκανα πσραγγελια Κυριακή ξημερώματα στις 12:30 Και την ιδια μερα στις 3 το μεσημερι ειχα ενημερωση οτι βρισκεται στο κατάστημα, πεταχτηκα ,την πηρα και την χρησιμοποιώ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα