stathisdr Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Έχω ένα iPhone 4 με jailbreak 7.1.2 το οποίο δούλευε κανονικά μέχρι χτες. Χτες αφού το άνοιξα και βγήκε κανονικά η lock screen μόλις έκανα slide δε βγήκαν τα νούμερα για να το ξεκλειδώσω. προσπάθησα πολλές φορές .Τίποτα .Μετά το slide κλέινει μόνο του. στην οθόνη κλειδώματος λειτουργεί η κάμερα και άλλες εφαρμογες´. Αλλά μετά αν πάω για ξεκλείδωμα κολλάει.Δοκίμασα restore από iTunes αλλά δεν το κάνει.Βγάζει μήνυμα λάθους. Τι να κάνω; Αχρηστεύτηκε; Sent from my iPhone using Insomnia
corsair04 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 κατέβασε το 7,1.2 κανε αναβάθμιση το itunes και αφού κάνεις καθαρή εγκατάσταση μπορείς απλά μετά να κάνεις jaibreak με το pagu
iMarilina Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 κατέβασε το 7,1.2 κανε αναβάθμιση το itunes και αφού κάνεις καθαρή εγκατάσταση μπορείς απλά μετά να κάνεις jaibreak με το pagu Δε μπορεί να κάνει το 7.1.2 μέσω itunes πλέον, έχει σταματήσει προ πολλού να υπογράφεται. Ας μη λέμε ότι να'ναι. Αν κάνει ρηστορ μέσω itunes, θα πάει στην τελευταία έκδοση που υπάρχει. Και δε λέγεται pagu, λέγεται PANGU Έχω ένα iPhone 4 με jailbreak 7.1.2 το οποίο δούλευε κανονικά μέχρι χτες. Χτες αφού το άνοιξα και βγήκε κανονικά η lock screen μόλις έκανα slide δε βγήκαν τα νούμερα για να το ξεκλειδώσω. προσπάθησα πολλές φορές .Τίποτα .Μετά το slide κλέινει μόνο του. στην οθόνη κλειδώματος λειτουργεί η κάμερα και άλλες εφαρμογες´. Αλλά μετά αν πάω για ξεκλείδωμα κολλάει.Δοκίμασα restore από iTunes αλλά δεν το κάνει.Βγάζει μήνυμα λάθους. Τι να κάνω; Αχρηστεύτηκε; Sent from my iPhone using Insomnia Για να κάνεις restore πρέπει πρώτα να το βάλεις σε DFU mode, δες βίντεο για οδηγίες στο youtube για το πώς να το βάλεις DFU και μετά κάνεις ρηστορ. Απλά θα χάσεις το jailbreak. Αν θες, δοκίμασε πρώτα να κάνεις ένα hard reset (κράτα πατημένα ταυτόχρονα τα home +power button μέχρι να σβήσει το κινητό και να δεις το μήλο) μπας και ξεσκαλώσει. Τί έβαλες τελευταίο μέσα, μηπως πέρασες κάποιο tweak που δεν ήταν συμβατό?
corsair04 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δε μπορεί να κάνει το 7.1.2 μέσω itunes πλέον, έχει σταματήσει προ πολλού να υπογράφεται. Ας μη λέμε ότι να'ναι. Αν κάνει ρηστορ μέσω itunes, θα πάει στην τελευταία έκδοση που υπάρχει. Και δε λέγεται pagu, λέγεται PANGU Για να κάνεις restore πρέπει πρώτα να το βάλεις σε DFU mode, δες βίντεο για οδηγίες στο youtube για το πώς να το βάλεις DFU και μετά κάνεις ρηστορ. Απλά θα χάσεις το jailbreak. Αν θες, δοκίμασε πρώτα να κάνεις ένα hard reset (κράτα πατημένα ταυτόχρονα τα home +power button μέχρι να σβήσει το κινητό και να δεις το μήλο) μπας και ξεσκαλώσει. Τί έβαλες τελευταίο μέσα, μηπως πέρασες κάποιο tweak που δεν ήταν συμβατό? στο 4 υπογράφεται στο 4ς και στα υπόλοιπα που πήραν αναβάθμιση σε ios 8 έμαθες και από iphone 1
Expertr Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 βαλτο σε dfu οπως σου ειπαν και restore στο itunes...Εαν σου βγαζει καποιο error πες μας τον αριθμο.
stathisdr Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 το λάθος που βγάζει ειναι 3194 Sent from my iPhone using Insomnia
corsair04 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 το λάθος που βγάζει ειναι 3194 Sent from my iPhone using Insomnia κατέβασες την τελευταία version του itunes δες και αυτό
iMarilina Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 στο 4 υπογράφεται στο 4ς και στα υπόλοιπα που πήραν αναβάθμιση σε ios 8 έμαθες και από iphone Aστο εντάξει το μοντέλο δεν πρόσεξα. Στο 4s είσαι σίγουρος? Γιατί πάει μέχρι 8.3. Δε νομίζω ότι υπογράφεται εκεί. Το άλλο ναι, my bad. το λάθος που βγάζει ειναι 3194 Sent from my iPhone using Insomnia To 3194 είναι error που έχει να κάνει με το hosts file, πρέπει να καθαρίσεις τα hosts του υπολογιστή http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/61843-οδηγός-πως-να-προσπεράσετε-το-ενοχλητικό-error-3194/
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Aστο εντάξει το μοντέλο δεν πρόσεξα. Στο 4s είσαι σίγουρος? Γιατί πάει μέχρι 8.3. Δε νομίζω ότι υπογράφεται εκεί. Το άλλο ναι, my bad. Εχω την εντυπωση πως μιλαει μονο για το 4. Οπως και να χει, το 7.1.2 δεν υπογραφεται για το iPhone 4s. Btw, την επομενη φορα δεν χρειαζεται να παρεις κατευθειαν καποιον απτη μουρη, ακομα και εαν οντως κανει λαθος, μπορει απλα να μην εχει προσεξει κατι, οπως και συ. 1
stathisdr Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Πρόκειται για το iPhone 4 Sent from my iPhone using Insomnia
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Πρόκειται για το iPhone 4 Sent from my iPhone using Insomnia Ειναι ξεκαθαρο πως εσυ αναφερεσαι στο 4. H πρωτη προταση του προηγουμενο post μου εχει σχεση με τα λεγομενα του corsair04
iMarilina Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Εχω την εντυπωση πως μιλαει μονο για το 4. Οπως και να χει, το 7.1.2 δεν υπογραφεται για το iPhone 4s. Btw, την επομενη φορα δεν χρειαζεται να παρεις κατευθειαν καποιον απτη μουρη, ακομα και εαν οντως κανει λαθος, μπορει απλα να μην εχει προσεξει κατι, οπως και συ. Δεκτόν Πρόκειται για το iPhone 4 Sent from my iPhone using Insomnia Τελικά δεν απάντησες αν έβαλες μέσα κάτι και σκάλωσε....δοκίμασες το hard reset?
stathisdr Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Το host file ειναι καθαρο και δεν εχει κατι μεσα. Ειδα στο ιντερνετ ψάχνοντας οτι πολλες φορές το cydia μπορει να πέσει σε bootloop. Προσπαθησα να κάνω boot με volume up πατημένο για να κανω boot με τα extensions disabled αλλα δεν δουλεύει. Φορτωνει κανονικά και δεν κανει boot σε safemode. Δοκίμασα το dfu Mode αλλα βγάζει error 3194. Οτι και αν κανω με το itunes βγαινει error 3194 στο update .Έβαλα το ifunbox και μπορω να δω τα αρχεία του iphone να κανω browse κτλ.υοαρχει τρόπος να boot σε safe mode απο καποιο terminal?Αν δεν φτιάξει με κανένα αλλο τρόπο ουσιαστικά πρέπει να το πάω πισω για service? Γιατί το itunesβγαζει error ενω το host ειναι καθαρο; Nα προσθέσω πως η επαναφορά iphone με ανοιχτό το iphone δεν λειτουργεί γιατί είχα ενεργή την επιλογή του icloud find my iphone.Οπότε μου ζητάει το iphone να μπω στα settings και να κάνω απενεργοποίηση της επιλογής αυτής.Ομως επειδη είναι κλειδωμένο με το passlock μόλις το βάζω το passlock κάνει reboot.Οπότε δεν μπορώ να το επαναφέρω αυτό.Επίσης ούτε το jailbreak pangu δουλεύει γιατί μου ζητάει να αλλάξω ημερομηνία 2 ιουνίου το 2014 για να δουλέψει,αλλά πάλι απαιτεί να το ανοίξω με το passlock και να πάω στα settings οπότε θα κρασαρει και πάλι bootloop. Με το cydia δεν υίχα πειράξει κάτι,μόνο το bluetooth είχα ξεκλειδώσει και ενα sbrotator είχα βάλει,και δούλευε έτσι για μήνες,δεν ξέρω τι μπορεί να πήγε στραβά,αλλά μάλλον το springboard κρασαρει όποτε πάω να κάνω unlock. Σας έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο?Είναι τελικά πολύ επικίνδυνο το icloud find my iphone?Τώρα δεν μπορώ να το επαναφέρω ουσιαστικά με κάνεναν τρόπο,γιατί είναι κλειδωμένο,και όταν πάω να το ξεκλειδώσω κρασάρει,και όταν είναι κλειστό ότι και να κάνω λέει error 3194... UPDATE Τελικά το AVIRA έφταιγε για όλα,το antivirus,δεν με άφηνε να πειράξω το host αρχείο και silently μου μπλόκαρε τις αλλαγές σε αυτό,παρόλο που το άνοιγα σε elevated command prompt με administrator rights ,παλιά όταν είχα βάλει το cydia είχε μέσα το 74.208.105.171 gs.apple.com που έπρεπε να σβηστεί,εγώ το είχα σβήσει,αλλά το antivirus δεν άφηνε από ότι είδα στα logs να το πειράξω το host και γιαυτό το επανέφερε μετά από κάθε reboot,γιατί όταν το άλλαζα έκανα reboot. Oπότε το έφτιαξα τώρα είναι στην οθόνη επαναφοράς και η μπάρα η άσπρη κάτω έχει εμφανιστεί. Σας ευχαριστώ πολύ....!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα