DragoticSaen Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Καλησπερα ο αδερφος μου εχει ενα desktop υπολογιστη και μερικες φορες ανοιγει μονος του ενω ειναι κλειστος! Δεν εχω ιδεα γιατι συμβαινει αυτο και ουτε το εχω ξαναδει! Ξερεις κανεις τι φταιει; Η μητρικη ειναι η asrock H97 Pro4
mafiozoskotsos Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Καλησπέρα. Μήπως ανοίγει όταν παίρνουν τηλέφωνο στο σταθερό; Γενικά κάποια ρύθμιση από το bios πρέπει να είναι.
Ilbabis Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Καλησπέρα. Μήπως ανοίγει όταν παίρνουν τηλέφωνο στο σταθερό; WakeOnLan σου μυρίζει; Αυτό εννοείς;
rafail1994 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Κανε ενα clear cmos για να εισαι σίγουρος οτι δεν ειναι κάποια ρύθμιση απο το bios και μετα βλέπουμε
DragoticSaen Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 To ειχα κοιταξει και η μοναδικη ενεργοποιημενη επιλογη στο BIOS ηταν RTC alarm boot, με επιλογη by OS... το εκανα disable και ξανα εκανε μονο του boot
spiti Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 αν δεν είναι το wake on lan είναι το κουμπί του κουτιού. άνοιξε το και καθάρισε το από μέσα μήπως έχει έχεις πιάσει σκόνη/υγρασία για να σιγουρευτείς ....μπορείς να συνδέσεις προσωρινά την μητρική με το κουμπι ΡΕΣΕΤ και να δεις αν ανοιξει πάλι μόνο του. αλλιώς παρε τηλέφωνο τους ghost busters
mafiozoskotsos Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 WakeOnLan σου μυρίζει; Αυτό εννοείς; Ναι σωστά To ειχα κοιταξει και η μοναδικη ενεργοποιημενη επιλογη στο BIOS ηταν RTC alarm boot, με επιλογη by OS... το εκανα disable και ξανα εκανε μονο του boot Κανε και ένα clear cmos όπως προαναφέρθηκε να είσαι σίγουρος
Ilbabis Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Να υποθέσω κάνει τερματισμό και όχι αδρανοποιηση... Μην παρεξηγηθεις, να βοηθήσω προσπαθούμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα