Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας έχω ένα κινητό Samsung note και έχω πρόβλημα γιατί όλη μέρα από μόνο του κατεβάζει εφαρμογές.Του χώρου βάλει antivarius από την αρχή που το πήρα.πως μπορώ να το διορθώσω αυτό γιατί κάνει το κινητό μου πιο αργό και κολλάει.

Δημοσ.

Εννοεις οτι κανει Update  μονο του η οντως κατεβαζει εφαρμογες;

Αν ειναι το 2ο τι εφαρμογες ειναι αυτες;

Δημοσ.

Γειά σας έχω ένα κινητό Samsung note και έχω πρόβλημα γιατί όλη μέρα από μόνο του κατεβάζει εφαρμογές.Του χώρου βάλει antivarius από την αρχή που το πήρα.πως μπορώ να το διορθώσω αυτό γιατί κάνει το κινητό μου πιο αργό και κολλάει.

εγώ θα σου έλεγα να περάσεις όλα τα αρχεία σου( φωτογραφίες, μουσική ,βίντεο ) στην sd και μετά  εργοστασιακές ρυθμίσεις να σβήσουν όλα και να είναι όπως την πρώτη μέρα που το πήρες τώρα εάν είναι ενημερώσεις πήγαινε στην διαχείριση εφαρμογών και από τις ληφθέντες εφαρμογές ξετικαρε μια μια την επιλογή για το update της κάθε εφαρμογής 

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα

Μηπως εχεις ή ειχες και αλλο κινητο στον ιδιω λογαριασμο του play store?

Αν ναι πρεπει να το βγαλης γιατι θα σου ερχεται και απο το αλλο.

Και το antivarius βγαλτω

Δημοσ.

Αν κατεβάζει updates εφαρμογών, μπορείς να ρυθμίσεις να μην κάνουν αυτόματο update (πας μέσα στο store και το κάνεις αυτό) και να θέλουν εσύ να επιλέξεις να τις κάνεις update όταν θες. 

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

λοιπόν ναι η αλήθεια είναι ότι έχω το ίδιο email σε άλλες τρεις συσκευες.Αλλά σε αυτές δεν υπάρχει πρόβλημα.

Οι εφαρμογές που κατεβάζει είναι σκούπα Ιανουαρίου καθάρισμα της μνήμης και κάτι άλλες ψιλοασχετες που δεν ξέρω καν τι κάνουν.Αυτό με την επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων το έχω κάνει αλλά μετά από λίγο μου κάνει πάλι το ίδιο.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

λοιπόν ναι η αλήθεια είναι ότι έχω το ίδιο email σε άλλες τρεις συσκευες.Αλλά σε αυτές δεν υπάρχει πρόβλημα.

Οι εφαρμογές που κατεβάζει είναι σκούπα Ιανουαρίου καθάρισμα της μνήμης και κάτι άλλες ψιλοασχετες που δεν ξέρω καν τι κάνουν.Αυτό με την επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων το έχω κάνει αλλά μετά από λίγο μου κάνει πάλι το ίδιο.

Οποτε απομονοσε τα αλλα που εχεις η κανε καινουριο λογαριασμο και τελος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...