Stavmitsos Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Πριν καμιά βδομάδα λοιπόν, επέστρεψα στα παλιά καλά λημέρια της apple. Προηγούμενη συσκεύη μου το nexus 5 το οποίο είπα να αλλάξω λόγω κάμερας και μπαταρίας. Πακέτο με το κινητό αγόρασα την δερμάτινη θήκη της apple η οποία γενικότερα είναι εκπληκτική με μόνο μου παράπονο ότι αφήνει όλη την κάτω πλευρά εκτεθειμένη και φοβάμαι πως καποια μέρα θα ξεχαστώ και θα το ρίξω στην ποτηροθήκη του αυτοκινήτου με αυτή την πλευρά. Μπαταρία: Τα ίδια σκ@τα με το 4S που είχα δυστυχώς. Όσο κάθεται δεν χάνει τίποτα. Έτσι και το δουλέψεις όμως, αδειάζει σαν τρύπιο βαρέλι. Ενδεικτικά, έφυγα σήμερα απ' το σπίτι στις 1 και μέχρι τις 5 που έφτασα απο 99% είχαμε πέσει στο 27%. Δεν το άφησα απ τα χέρια μου όλη αυτή την ώρα και άκουγα και μουσική μέσω spotify, αλλά και πάλι μου κακοφάνηκε. Θέλω να μου προτείνετε λοιπόν κάποιο γρήγορο στη φόρτιση του κινητού powerbank όσο το δυνατόν μικρότερο-λεπτότερο. Οθόνη: Η αλήθεια είναι πως τα -150ppi απ το nexus μου κακοφάνηκαν ιδιαίτερα. Κατά τ' άλλα, τα χρώματα και η φωτεινότητα είναι η μέρα με τη νύχτα. Και επειδή θέλω να μείνει σε καλή κατάσταση, ψάχνω για γυαλί να του βάλω. Δοκιμασμένες λύσεις κανείς; Κάμερα: ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΝΑΙ! Πραγματικά μου είχε λείψει μια ΚΑΛΗ κάμερα. Σε γενικές γραμμές, διαφορές στην ταχύτητα έχω παρατηρήσει στα animations. Ολα φορτώνουν πιο γρήγορα και πάντα με την ίδια ταχύτητα (ακούς google;). Tl:dr. Θέλω τρόπο να προστατεύσω τον πάτο του κινητού, ένα καλό screen protector και ενα λεπτό powerbank. 1
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 εάν του έκανες βάρια χρήση με όλα ανοιχτά και είχες και ανεβασμένη φωτεινότητα δεν βρίσκω και ιδιαίτερα κακή την επίδοση της μπαταριάς σου ... power bank δεν ξέρω να σου προτείνω άλλα πιστεύω πως δεν έχεις να περιμένεις και πολλά για τους χρόνους φόρτισης μιας και το 6άρι δεν φημίζεται για την ταχύτητα του στην φόρτιση ακόμα και με τον φορτιστή και δεν φαίνεται εν τέλει να επωφελείται και ιδιαίτερα από φόρτιση με '' μεγαλυτέρους '' φορτιστές μιας και το έχω φορτίσει αρκετές φορές με τον φορτιστή του i pad και δεν είδα και τίποτα το συνταρακτικό.. Το εκτεθειμένο κάτω μέρος είναι ο λόγος που με απώθησε και έμενα από την αγορά αυτής της θήκης.. Σε κόκκινο νομίζω θα ήταν ότι πρέπει.. δεν μπορώ να σκεφτώ πάντως κάποιον τρόπο πραγματικής προστασίας για πτοήσεις κλιπ. Το μονό που μπορώ να σκεφτώ είναι η αγορά κάποιο ολοσώμου protector όπως αυτών που κυκλοφορεί γνωστή εταιρία και προστατεύει και στα Άκρα την συσκευή ... Tampered glass δεν έχω αγοράσει ποτέ ακριβό.. Έχω δει ακριβά από φίλους μου και δεν παρατήρησα κάποια διαφορά στην αίσθηση στην εφαρμογή στα αποτυπώματα κλιπ.. τουλάχιστον όχι τόσο εμφανή ώστε να δικαιολογεί 2 - 3 φορές μεγαλύτερη τιμή .. προσωπικά εγώ έχω ένα του 10 εύρου με στρογγυλεμένες Άκρες και έτσι έχω και πιο καλή αίσθηση στο swype .
nikolas_kriti Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Επειδή με ενδιαφέρει και μένα για τζάμι..!! Εάν κάποιος έχει δοκιμάσει κάτι ας μας δώσει κανά λινκ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα