Προς το περιεχόμενο

Android 250-260e

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για βοηθηστε μου εκτος το g2 πιο μπορω να παρω σε αυτα τα λεφτα?εχω δει και το htc desire 816..η να την αποφυγω αυτη την μαρκα?εχω δει πολλα και εχω μπερδευτη.οπως z1 samsung α3,,samsung s4..Οσο που ειμαι γυναικα μου αρεσουν τα μεγαλα κινητα,αλλα παρολα αυτα ψαχνω για το καλυτερο στην κατηγορια των χρηματων που διαθετω,εκτος G2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

galaxy alpha,είναι λίγο παραπανω από το budget σου αλλά αξίζει αν δεν θέλεις g2 

Επεξ/σία από leo06
Δημοσ.

To HTC μην το κοιτάς όχι γιατί είναι κακή μάρκα, αλλά γιατί είναι χειρότερο τηλ από τα άλλα 2 που αναφέρθηκαν πιο πάνω. Αν σου αρέσει η μεγάλη οθόνη το G2 είναι αυτό που θα δώσει μεγαλύτερη αξία στα λεφτά σου, και φαντάζει μονόδρομος

Δημοσ.

φιλος δεν ειμαι φιλη.τελοςπαντων,αλλα δεν θελω το G2 ρε παιδια.το εχει ενας φιλος μου και δεν θελω.κανενα αλλο?οπως moto x 2nd gen Η samsung s4 i9505?επισης πια η γνωμη σας για το lg g flex 1?αν και ξεφευγει η τιμη του αλλα απο περιεργια?

Δημοσ.

φιλος δεν ειμαι φιλη.τελοςπαντων,αλλα δεν θελω το G2 ρε παιδια.το εχει ενας φιλος μου και δεν θελω.κανενα αλλο?οπως moto x 2nd gen Η samsung s4 i9505?επισης πια η γνωμη σας για το lg g flex 1?αν και ξεφευγει η τιμη του αλλα απο περιεργια?

Το Μοτο είναι πολύ καλή επιλογή συγκρίσιμο με το HTC όσον αφορά τις επιδόσεις και την μπαταρία. Χάνει στις κάμερες, αλλά είναι σαφώς φθηνότερο. Το S4 δύσκολα θα στο προτείνει κάποιος επειδή τρώει κολλήματα. To flex καλό αλλά αν είναι να πας σε αυτά τα λεφτά βρίσκεις πολύ πιο οικονομικά το G3.

Δημοσ.

Εντάξει φίλη μου :P

Τότε δώσε άλλο ένα 50 και πάρε lg g3, μιας και είσαι γυναίκα, πιστεύω είναι ότι πρέπει (μεγάλη οθόνη,πολυ καλή φωτογραφικη, όμορφο κινητο, αυτά που θελετε δηλαδι)

Δημοσ.

να σας πω την αληθεια κοιταω απο περιεργια τις αγγελιες και βλεπω πολλα G3 Να πωλουνται.σαφως ναι μεν αγοραστκαν αρκετα αλλα γιατι να πωλουνται?

Δημοσ.

Στα 250 και αν δεν σε ενδιαφέρει η κάρτα μνήμης meizu mx4 από κίνα. Όμορφο ποιοτικό με φοβερή κάμερα και οθόνη.

Δημοσ.

να σας πω την αληθεια κοιταω απο περιεργια τις αγγελιες και βλεπω πολλα G3 Να πωλουνται.σαφως ναι μεν αγοραστκαν αρκετα αλλα γιατι να πωλουνται?

και αν πας στις αγγελίες στα samsung είναι όλα NOTE 4 αυτό δεν λέει κάτι απλά είναι αυτο που είπες αγοραστηκαν πολλά θα πουληθούν πολλά, ίσως,να οφείλεται και στην μικρής διάρκειας μπαταρία του και στα ελάχιστα κολληματακια του

Δημοσ.

Τσέκαρε αυτό τα βίντεο αν θες  https://www.youtube.com/watch?v=ifP-03A6nb0   Είναι η διαδικασία παραγωγής του κινητού που ανέφερα. Δεν προσπαθώ να σε πείσω να το πάρεις απλά για το γαμώτο. :P

Ενώ τα άλλα γίνονται με σκαρπέλο ας πούμε... Μακριά από κινεζοσαβούρες.

Δημοσ.

Ενώ τα άλλα γίνονται με σκαρπέλο ας πούμε... Μακριά από κινεζοσαβούρες.

Χαχα.Ωραίος!Τόσα ξέρεις τόσα λες.Δεν συνεχίζω γιατί είμαι off topic.

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι να μην πάρει Κινέζικο κάποιος, στην προκειμένη περίπτωση όμως η Meizu δεν περιλαμβάνει σε αυτούς θέματα ποιότητας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...