therock Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Σκεφτομαι να αγορασω εναν, εχει κανεις εμπειρια? Ο δισκος φαινεται σαν share? Ταχυτητες και επιδοσεις πως πανε, θα ζοριζεται να στελνει 1080P mkv στο laptop Αυτον εδω βλεπω σε πρωτη ματια χωρις να το χω ψαξει http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/thikes-skliroi-diskoi/Turbo-X-WiFi-Docking-Station-WIFI06.htm
άδικος Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Για το συγκεκριμένο μόνο άσχημα σχόλια θα δεις για το wifi του. Σε κάθε περίπτωση τι επιδόσεις περιμένεις όταν περιορίζεις τη ταχύτητα μεταφοράς στα 50-100 mbps;
therock Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δε θα κανω file management, οι επιδοσεις που με αφορουν ειναι στο να στριμαρει αδιακοπτα το αρχειο και να μην εχω προβλημα στο media playback
SPANK Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δεν νομίζω οτι θα σε καλύψει το συγκεκριμένο για αυτα που θέλεις , ίσως ακριβότερες λύσεις να σου κάνουν γιατι το θέμα ειναι οτι θέλεις να κάνεις stream αδιάκοπα και τώρα και το wifi ειναι πολύ λεπτό θέμα
therock Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Ok οποτε με τι κριτηρια να επιλεξω, αν ξερουμε ονομαστικα καποιο αξιοπιστο προιον κτλ Θελω το δισκο για windows ταμπλετ, και για να μην μπλεκω με OTG καλωδια, θελω μια θηκη που να γεμιζω το δισκο με αρχεια απο το λαπτοπ και να ειναι διαθεσιμος ασυρματα για να τον βλεπει το tablet και να εχω διαθεσιμο το share στο xbmc
άδικος Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Προσανατολίσου προς κάποιο NAS. Ανάλογα το ποσό που θες να διαθέσεις, υπάρχουν πολλές επιλογές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα