Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομαι να αγορασω εναν, εχει κανεις εμπειρια? Ο δισκος φαινεται σαν share? Ταχυτητες και επιδοσεις πως πανε, θα ζοριζεται να στελνει 1080P mkv στο laptop

Αυτον εδω βλεπω σε πρωτη ματια χωρις να το χω ψαξει

http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/thikes-skliroi-diskoi/Turbo-X-WiFi-Docking-Station-WIFI06.htm

Δημοσ.

Για το συγκεκριμένο μόνο άσχημα σχόλια θα δεις για το wifi του.

Σε κάθε περίπτωση τι επιδόσεις περιμένεις όταν περιορίζεις τη ταχύτητα μεταφοράς στα 50-100 mbps;

Δημοσ.

Δε θα κανω file management, οι επιδοσεις που με αφορουν ειναι στο να στριμαρει αδιακοπτα το αρχειο και να μην εχω προβλημα στο media playback

Δημοσ.

Δεν νομίζω οτι θα σε καλύψει το συγκεκριμένο για αυτα που θέλεις , ίσως ακριβότερες λύσεις να σου κάνουν γιατι το θέμα ειναι οτι θέλεις να κάνεις stream αδιάκοπα και τώρα και το wifi ειναι πολύ λεπτό θέμα

Δημοσ.

Ok οποτε με τι κριτηρια να επιλεξω, αν ξερουμε ονομαστικα καποιο αξιοπιστο προιον κτλ

Θελω το δισκο για windows ταμπλετ, και για να μην μπλεκω με OTG καλωδια, θελω μια θηκη που να γεμιζω το δισκο με αρχεια απο το λαπτοπ και να ειναι διαθεσιμος ασυρματα για να τον βλεπει το tablet και να εχω διαθεσιμο το share στο xbmc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...