Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια αγορασα ενα λαπτοπ απο γνωστη αλυσιδα καινουριο hp Που η ετικετα γραφει hp 15 notebook 15-r017sv ...Το θεμα ειναι οτι το λαπτοπ δν εχει ετικετες επανω κτλ επειδη ηταν τελευταιο κομματι ...Και οταν βλεπω τα χαρακτηριστικα του κτλ γραφουν οτι ειναι αλλα τα χαρακτηριστικα και κατα ενα περιεργο τροπο καλυτερα..Πχ μεσα λεει ειναι i7 ενω μου πουλησαν i5 το ιδιο και με την ακρτα γραφικων που ειναι καλυτερη,,,Και το τελευταιο και καλυτερο το μοντελο λεει επανω pavilion και στο ιντερνετ που εψαξα λεει οτι ειναι το εξης Ηp 15-p073tx...Τι παιζει??? Ειμαι οντως τοσο τυχερος...?? 

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

...η ετικετα γραφει hp 15 notebook 15-r017sv ...Το θεμα ειναι οτι το λαπτοπ δν εχει ετικετες επανω κτλ

Does not compute...

• Like 1
Δημοσ.

Τι γινεται ρε παιδια εχω τρελαθει... Ηταν τελευταιο κομματι και το πηρα σε τιμη χωμα..Το θεμα ειναι οτι το εβαλα σε 3 δοσεις ...Μπορουν να κανουν κατι??? Τελος το ακομα πιο περιεργο ειναι οτι ψαχνω το λαπτοπ στο ιντερνετ και δεν μου βγαινει κατι σε αυτο το μοντελο ειδικα για Ελλαδα και Ευρωπη οτι δλδ. ποσο πουλιεται εδω κτλ..?? Τι παιζει?

Δημοσ.

Υποψιαζομαι οτι μπορει να ηταν εκθεσιακο κομματι και γι'αυτο να το πηρες πιο φθηνα και γενικα να εγινε αυτο το μπερδεμα...

Τρεξε ενα HD Sentinel να δεις ποσες ωρες εχει δουλεψει ο δισκος και ποσταρε τα αποτελεσματα.

Δημοσ.

Εγω παντως πιστευω οτι ξερει πολυ καλα το καταστημα τι πουλησε, δεν γινονται τετοια "λαθη" ευκολα, υπαρχουν barcodes, κωδικοι κλπ.

Σε περιπτωση που ειναι εκθεσιακο και συνεβαινε σε μενα, θα το γυρναγα πισω ακομα κι'αν εχει καλυτερα χαρακτηριστικα απο αυτα που γραφουν γιατι πολυ απλα ειναι σα να αγοραζεις μεταχειρισμενο. Αν καποιος δεν ενοχλειται απο αυτο, παω πασο...

• Like 1
Δημοσ.

Αν είναι εκθεσιακό, εκτός από μεταχειρισμένο θα θέλει και απολύμανση το πληκτρολόγιο.

Δημοσ.

Φυσιολογικα το μοντελο μπορει να το δει και με την εντολη msinfo32 και με το dxdiag.exe επισης...

Δημοσ.

Φυσιολογικα το μοντελο μπορει να το δει και με την εντολη msinfo32 και με το dxdiag.exe επισης...

Με τις εντολές αυτές όμως δεν σου βγάζει ούτε το Model, ούτε το S/N για να ελέγξεις την εγγύηση.

post-294072-0-22720900-1431811853_thumb.jpg

Δημοσ.

Εννοεις δηλαδη οτι θα εμφανιζει π.χ "HP ENVY" σκετο και οχι τον κωδικο/model διπλα?

Τεσπα, ας χρησιμοποιησει το utility της HP, δεν διαφωνω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...