Προς το περιεχόμενο

Αυξημένες οι απαιτήσεις hardware του Oculus Rift, αρχικά μόνο για Windows PC

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

-- Off Topic --

Χαίρομαι που έχεις ακόμα το χρόνο και τη διάθεση να προσπαθείς.

Χωρίς καμία διάθεση κρίτικης ... είναι υποχρέωση, όχι χρέος.

Καταλαβαίνω ότι έτσι το εννοείς, απλά και μόνο επειδή μου αρέσει να είμαι ακριβής με τις λέξεις, γιατί πιστεύω στη σωστή χρήση τους, που είναι μια ισχυρή ένδειξη για την ενασχόληση/το ενδιαφέρον με τα κοινά΄κάθε λογής, που βοηθά στην πιο σφαιρική και καλύτερη κατανόηση/αποτίμηση καταστάσεων που με τη σειρά της φέρνει και την πληρέστερη συνειδητοποίηση του τρόπου εκλογίκευσης συναισθημάτων και τρόπου αντίληψης πραγμάτων που όλα τα παραπάνω έχουν ως αποτέλεσμα τη λήψη αποφάσεων - εκείνων των μικρών ή μεγάλων στιγμών που απορρίπτεις το όλο για να επιλέξεις το ένα.

Δύσκολα λογικά άλματα που απαιτούν αιώνια προσπάθεια και είναι ένας αγώνας μαραθώνιος χωρίς τερματισμό.

Ένα μότο που μου αρέσει γενικά είναι: "Ο πιο ηλίθιος τρόπος να μάθει κανείς, είναι μέσα από τα λάθη του".

Αδημονώ για την ημέρα - που ίσως δε προλάβω - κατά την οποία η έννοια του "καλού" θα είναι συνείδηση - όπως π.χ. η αναπνοή - χωρίς να χρειάζεται η ύπαρξη "του κακού" για να το αντιληφθείς.

Κώστα Πρέκα, εσυ;

Επεξ/σία από shadowlike
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οσο αναφορα το θέμα...υψηλων απαιτησεων hardware...πως γινεται στα PC να θές χιλιαρικο και πανω για να παιξεις παιχνιδια.. και να δουλεψεις τετοια gadgetakia.. κ στο playstation θα σου λεει βαλε το παιχνιδι , φόρα τα γυαλια και τελος! :)

μπορεί να ακουστεί λίγο βλακεία αλλά γτ δεν υπάρχει κανένα spec με amd επεξεργαστές ?  Eπειδή σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το αγοράσω όταν βγει και θα ήθελα να πάρω μόνο κάρτα γραφικών έχοντας amd fx 8350 cpu , και η κάρτα που θα έπαιρνα θα ήταν η x 270 

επίσης αν εγώ θέλω να παίξω το Affected

μέσω oculus rift θα χρειαστώ ultra pc ??

Οσο αναφορα το θέμα...υψηλων απαιτησεων hardware...πως γινεται στα PC να θές χιλιαρικο και πανω για να παιξεις παιχνιδια.. και να δουλεψεις τετοια gadgetakia.. κ στο playstation θα σου λεει βαλε το παιχνιδι , φόρα τα γυαλια και τελος! :)

διότι εκεί αγοράζεις μια κονσόλα + morpheus + κ το πιο χειρότερο τα παιχνίδια οπότε θα σου βγει περισσότερο. Στο pc ολα τα παιχνίδια VR θα τα παίζεις τσάμπα και δε θα σκας 60αρικα για το ένα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...