Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αχα ωαραι γιατι εγω δεν θα τα εχω συνεχεια ανοιχτα αυτα οποτε πιστευω 2 μερες  η μιαμιση μερα να κρατησει

Δημοσ.

Πρόταση δικιά μου να πας στο 640 και όχι στο 930. Δεν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά για windows στην παρούσα φάση.

Δημοσ.

Καπου ειχα διαβασει για το πλαστικο πισω οτι π.χ το μαυρο εχει αλλη ποιοτητα απο τα χρωματιστα ισχυει?Επισης ποιο χρωμα λετε οτι ειναι καλο σε σχεση με την εμφανιση του κινητου.Σας ρωταω ολα αυτα γιατι εδω που μενω δεν εχει καταστημα που να μπορω να το δω "ολοζωντανα"με πραγματικο μενου.Εκτος το αν φταειι το οτι περασε και ενας χρονοσ απο την κυκλοφορια του. 

Πρόταση δικιά μου να πας στο 640 και όχι στο 930. Δεν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά για windows στην παρούσα φάση.

Για το 830?Μου φενεται απο τα videos που εχω δει ποιο ομορφο

To θεμα ειναι οτι αν η microsoft βγαλει ναυαρχιδα ξανα πιστευω η τιμη θα ειναι στα 500 οπως ηταν και το 930,που δεν προκειται να δωσω τοσα λεφτα για κινητο(τραγικο το θεωρω οταν εχουμε βασικο μισθο 500+ευρω) προσωπικη μου αποψη  :-D ,απλα πιστευω οτι ειναι ευκαιρια και σιγουρα νομιζω οτι θα βελτιωθουν τα windows phone

Δημοσ.

Ε ναι το 830 ειναι πιο premium. Απλα να ξερεις οτι αμα πας για μαυρο χρωμα. το αλουμινιο γυρω γυρω ειναι και αυτο μαυρο και προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου μοιαζει σαν πλαστικο. Ειχα το 930 σε μαυρο και με ξενερωνε που δεν εχει ασημενιο περιβλημμα.

Απλα επειδη ειχα το 930 και τωρα παλι lumia εχω (lumia 435) θεωρω οτι καθαρα απο αποψη software ειτε παρεις το 640 ειτε το 830 ειτε το 930 δεν θα δεις διαφορες. Πηγαινε στην μεσαια λυση του 830 που ειναι πιο premium και κανει και ενα 100 αρι λιγοτερο.

Δημοσ.

Ρε παιδιά γιατί λέτε όλοι για το 640, το 735 για μένα είναι πολύ καλύτερο και παίζει αυτήν την στιγμή σχεδόν στα ίδια λεφτά.

Γενικά θεωρώ πως το 735 στα 150euros είναι από τα πιο vfm κινητά.

Δημοσ.

Σκεφτομαι να το αγορασω καποια στιγμη.Δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει windows phone.Δεν θελω να ακουσω γνωμες του τυπου windows phone vs android και τα σχετικα.Γενικα σαν κινητο αξιζει?(εχω δει και διαβασει αρκετα review και μπορω να πω οτι με ενθουσιασε).

Δεν θες να ακούσεις γνώμες για vs μεταξύ των δύο λειτουργικών αλλά ψαχνεσαι για wp με ποιά αιτιολογία από την στιγμή που δεν έχεις ιδέα τι θέλεις; Αξίζει μια συσκευή χωρίς led ειδοποιήσεων και glance screen τόσα λεφτά; Προφανώς όχι. Γι αυτό προτίμησε κανένα lumia 640 και οταν μετανιώσεις μέσα στο δίμηνο τα σπρώχνεις για ένα σοβαρό android. Δεν αξίζει να δώσεις 300 ευρώ στην Microsoft για ενα κινητό που έχει απλά καλύτερη κάμερα.

Δημοσ.

Δεν θες να ακούσεις γνώμες για vs μεταξύ των δύο λειτουργικών αλλά ψαχνεσαι για wp με ποιά αιτιολογία από την στιγμή που δεν έχεις ιδέα τι θέλεις; Αξίζει μια συσκευή χωρίς led ειδοποιήσεων και glance screen τόσα λεφτά; Προφανώς όχι. Γι αυτό προτίμησε κανένα lumia 640 και οταν μετανιώσεις μέσα στο δίμηνο τα σπρώχνεις για ένα σοβαρό android. Δεν αξίζει να δώσεις 300 ευρώ στην Microsoft για ενα κινητό που έχει απλά καλύτερη κάμερα.

Πολύ πόνο βλέπω και δεν ήρθαν ακόμα τα windows 10.... Άρχισε να το συνηθίζεις.

Δημοσ.

Ολο και καποιος θα ελεγε μην παρεις καθολου wp...μονο android.Δεν ηξερα οτι δεν εχει notification led.Οποτε ειμαι αναμεσα σε 735 και 830?Επισης το 830 εχει notification led?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...