Προς το περιεχόμενο

Ubisoft Store και Ubisoft Connect

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Σημερα ηταν να γινει ανανεωση της συνδρομης μου στο ubisoft+ .Ελαβα ενα email πως δεν μπορεσε να προχωρησει λογω καποιου σφαλματος στο paypal.Επανελαβα την διαδικασια πληρωσα αλλα δεν μου ηρθε καμια αποδειξη στο paypal παρα μονο στην εφαρμογη του uplay που φραφει επομενη ανανεωση στις 13/3.Προσβαση στην λιστα παιχνιδιων δεν εχω.Εχει τυχει σε καποιον κατι αντιστοιχο?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, giannisag17 είπε

Σημερα ηταν να γινει ανανεωση της συνδρομης μου στο ubisoft+ .Ελαβα ενα email πως δεν μπορεσε να προχωρησει λογω καποιου σφαλματος στο paypal.Επανελαβα την διαδικασια πληρωσα αλλα δεν μου ηρθε καμια αποδειξη στο paypal παρα μονο στην εφαρμογη του uplay που φραφει επομενη ανανεωση στις 13/3.Προσβαση στην λιστα παιχνιδιων δεν εχω.Εχει τυχει σε καποιον κατι αντιστοιχο?

• Like 1
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ρε παίδες, αγόρασα από το Ubisoft store ένα skin για το R6S στα 1.19€ μετά από έκπτωση και ενώ ήρθε ειδοποίηση από PayPal για 1.19, η εθνική με χρέωσε 13.19. Γιατί έτσι;

Επισκέπτης
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ParafronGR είπε

Ρε παίδες, αγόρασα από το Ubisoft store ένα skin για το R6S στα 1.19€ μετά από έκπτωση και ενώ ήρθε ειδοποίηση από PayPal για 1.19, η εθνική με χρέωσε 13.19. Γιατί έτσι;

Γιατί είχε 13.19 και ίσως δεν το πρόσεξες και είδες 1.19..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Γιατί είχε 13.19 και ίσως δεν το πρόσεξες και είδες 1.19..

Έχω μυωπία ρε φίλε αλλά όχι κ έτσι 

[img]https://ibb.co/2FC0HqL[/img]

Επεξ/σία από ParafronGR
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, ParafronGR είπε

Θα πρέπει να επευθυνθείς στην τράπεζά σου 😐

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ParafronGR είπε

Έχω μυωπία ρε φίλε αλλά όχι κ έτσι 

https://ibb.co/2FC0HqL

χμμμ περίεργο. Πρέπει να ρωτήσεις την τράπεζα.

Δημοσ.

12 ευρώ πάντως ήταν η προμήθεια για μεταφορά iban εντός ΕΕ.😁

//Το ξέρω ότι μιλάμε για paypal και κάρτες but still.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχει καποιος αλλος προβλημα με την υπηρεσια? Εχω ενεργη συνδρομη μεχρι 25/9 και ημουν στο παιχνιδι και με πεταξε γιατι λεει εχει ληξει. Για δειτε λιγο να ξερω αν απευθυνθω στο support.

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Arkin είπε

Εχει καποιος αλλος προβλημα με την υπηρεσια? Εχω ενεργη συνδρομη μεχρι 25/9 και ημουν στο παιχνιδι και με πεταξε γιατι λεει εχει ληξει. Για δειτε λιγο να ξερω αν απευθυνθω στο support.

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Έτυχε και σε μένα σήμερα ενώ έπαιζα Valhalla. Έκανα επανεκκίνηση το Launcher και εξαφανίστηκε. Βέβαια, για κάποιον λόγο, δεν μπορώ να παίξω πάνω από 15 λεπτά το παιχνίδι. Κλείνει μόνο του χωρίς error και το launcher γράφει "while you continue playing well restore the connection to a service that just got inerrupted". ; Δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει....

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, t3llis είπε

Έτυχε και σε μένα σήμερα ενώ έπαιζα Valhalla. Έκανα επανεκκίνηση το Launcher και εξαφανίστηκε. Βέβαια, για κάποιον λόγο, δεν μπορώ να παίξω πάνω από 15 λεπτά το παιχνίδι. Κλείνει μόνο του χωρίς error και το launcher γράφει "while you continue playing well restore the connection to a service that just got inerrupted". ; Δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει....

Εστρωσε και εδω μαλλον ειχαν θεμα η εκαναν καποια συντηρηση. Θα δοκιμασω σε λιγο να παιξω παλι για ωρα να δω αν κλεισει. Τρεχει κανονικα το παιχνιδι παντως και γραφει συνδρομη ενεργη.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, t3llis είπε

Τα ιδια μπηκα μολις επαιξα 10 λεπτα και βγηκε μετα ουτε sync δεν μπορουσε να κανει τα save. Bγαζει το ιδιο error και εδω. Αν δεν μπορουν να στηριξουν μια υπηρεσια καλυτερα να μην την κανουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...