giout Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 https://ubisoftconnect.com/wrapup/en-US/r/8fd692c6ad9155662e9938c9f0f4094877570b1e
giannisag17 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Σημερα ηταν να γινει ανανεωση της συνδρομης μου στο ubisoft+ .Ελαβα ενα email πως δεν μπορεσε να προχωρησει λογω καποιου σφαλματος στο paypal.Επανελαβα την διαδικασια πληρωσα αλλα δεν μου ηρθε καμια αποδειξη στο paypal παρα μονο στην εφαρμογη του uplay που φραφει επομενη ανανεωση στις 13/3.Προσβαση στην λιστα παιχνιδιων δεν εχω.Εχει τυχει σε καποιον κατι αντιστοιχο?
mike299 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, giannisag17 είπε Σημερα ηταν να γινει ανανεωση της συνδρομης μου στο ubisoft+ .Ελαβα ενα email πως δεν μπορεσε να προχωρησει λογω καποιου σφαλματος στο paypal.Επανελαβα την διαδικασια πληρωσα αλλα δεν μου ηρθε καμια αποδειξη στο paypal παρα μονο στην εφαρμογη του uplay που φραφει επομενη ανανεωση στις 13/3.Προσβαση στην λιστα παιχνιδιων δεν εχω.Εχει τυχει σε καποιον κατι αντιστοιχο? 1
ParafronGR Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Ρε παίδες, αγόρασα από το Ubisoft store ένα skin για το R6S στα 1.19€ μετά από έκπτωση και ενώ ήρθε ειδοποίηση από PayPal για 1.19, η εθνική με χρέωσε 13.19. Γιατί έτσι;
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 8 λεπτά πριν, ParafronGR είπε Ρε παίδες, αγόρασα από το Ubisoft store ένα skin για το R6S στα 1.19€ μετά από έκπτωση και ενώ ήρθε ειδοποίηση από PayPal για 1.19, η εθνική με χρέωσε 13.19. Γιατί έτσι; Γιατί είχε 13.19 και ίσως δεν το πρόσεξες και είδες 1.19..
ParafronGR Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Γιατί είχε 13.19 και ίσως δεν το πρόσεξες και είδες 1.19.. Έχω μυωπία ρε φίλε αλλά όχι κ έτσι [img]https://ibb.co/2FC0HqL[/img] Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2021 από ParafronGR
ggelhsva Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 13 λεπτά πριν, ParafronGR είπε Ρε παίδες, αγόρασα από το Ubisoft store ένα skin για το R6S στα 1.19€ μετά από έκπτωση και ενώ ήρθε ειδοποίηση από PayPal για 1.19, η εθνική με χρέωσε 13.19. Γιατί έτσι; Θα πρέπει να επευθυνθείς στην τράπεζά σου 😐
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, ParafronGR είπε Έχω μυωπία ρε φίλε αλλά όχι κ έτσι https://ibb.co/2FC0HqL χμμμ περίεργο. Πρέπει να ρωτήσεις την τράπεζα.
ParafronGR Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 https://ibb.co/4frsJtt Είδα αυτό μόλις σαν ειδοποίηση στο app της PayPal. Μήπως είναι σα δικλείδα ασφαλείας; Αλλά είναι μεγάλο το ποσό σε σύγκριση με αυτό της χρέωσης
ilos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 12 ευρώ πάντως ήταν η προμήθεια για μεταφορά iban εντός ΕΕ.😁 //Το ξέρω ότι μιλάμε για paypal και κάρτες but still.
Despotas Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Από χθες και μέχρι 31/8 έχει προσφορά το Ubisoft+ με 1€ για 1 μήνα: https://news.ubisoft.com/en-gb/article/PPooGlzVCXdimQAKw3mGL/get-one-month-of-ubisoft-for-1 2
Arkin Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Εχει καποιος αλλος προβλημα με την υπηρεσια? Εχω ενεργη συνδρομη μεχρι 25/9 και ημουν στο παιχνιδι και με πεταξε γιατι λεει εχει ληξει. Για δειτε λιγο να ξερω αν απευθυνθω στο support.
t3llis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Arkin είπε Εχει καποιος αλλος προβλημα με την υπηρεσια? Εχω ενεργη συνδρομη μεχρι 25/9 και ημουν στο παιχνιδι και με πεταξε γιατι λεει εχει ληξει. Για δειτε λιγο να ξερω αν απευθυνθω στο support. Έτυχε και σε μένα σήμερα ενώ έπαιζα Valhalla. Έκανα επανεκκίνηση το Launcher και εξαφανίστηκε. Βέβαια, για κάποιον λόγο, δεν μπορώ να παίξω πάνω από 15 λεπτά το παιχνίδι. Κλείνει μόνο του χωρίς error και το launcher γράφει "while you continue playing well restore the connection to a service that just got inerrupted". ; Δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει....
Arkin Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, t3llis είπε Έτυχε και σε μένα σήμερα ενώ έπαιζα Valhalla. Έκανα επανεκκίνηση το Launcher και εξαφανίστηκε. Βέβαια, για κάποιον λόγο, δεν μπορώ να παίξω πάνω από 15 λεπτά το παιχνίδι. Κλείνει μόνο του χωρίς error και το launcher γράφει "while you continue playing well restore the connection to a service that just got inerrupted". ; Δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει.... Εστρωσε και εδω μαλλον ειχαν θεμα η εκαναν καποια συντηρηση. Θα δοκιμασω σε λιγο να παιξω παλι για ωρα να δω αν κλεισει. Τρεχει κανονικα το παιχνιδι παντως και γραφει συνδρομη ενεργη.
Arkin Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, t3llis είπε Έτυχε και σε μένα σήμερα ενώ έπαιζα Valhalla. Έκανα επανεκκίνηση το Launcher και εξαφανίστηκε. Βέβαια, για κάποιον λόγο, δεν μπορώ να παίξω πάνω από 15 λεπτά το παιχνίδι. Κλείνει μόνο του χωρίς error και το launcher γράφει "while you continue playing well restore the connection to a service that just got inerrupted". ; Δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει.... Τα ιδια μπηκα μολις επαιξα 10 λεπτα και βγηκε μετα ουτε sync δεν μπορουσε να κανει τα save. Bγαζει το ιδιο error και εδω. Αν δεν μπορουν να στηριξουν μια υπηρεσια καλυτερα να μην την κανουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα