Προς το περιεχόμενο

Ubisoft Store και Ubisoft Connect

johnrock1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πρόλβημα με Uplay;;

Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με τον λογαριασμό του UPLAY; Ξαφνικά μου μηδενίστηκαν τα coins (είχα 380 χωρίς να έχουν λήξει χρονικά) καθώς και όλο το XPerience, το Level έγινε 0 και τα rewards δεν φαίνονται σε κανένα παιχνίδι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και σε εμενα 0 ειναι βγαλανε μια ανακοινωση για το division 2 για ενα glitch και οτι εχει ban πολλους λογαριασμους δεν ξερω αν ειναι σχετικο με αυτο βεβαια

1 ώρα πριν, ChrisN.S. είπε

Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με τον λογαριασμό του UPLAY; Ξαφνικά μου μηδενίστηκαν τα coins (είχα 380 χωρίς να έχουν λήξει χρονικά) καθώς και όλο το XPerience, το Level έγινε 0 και τα rewards δεν φαίνονται σε κανένα παιχνίδι.

Ωχ ρε φίλε μιας που το λες κοίταξα να δώ και απο 170 μου πήγαν 0 ελπίζω να είναι 1πριλιάτικο.Ξέρουμε τίποτα νέα?

29 λεπτά πριν, Pure είπε

και σε εμενα 0 ειναι βγαλανε μια ανακοινωση για το division 2 για ενα glitch και οτι εχει ban πολλους λογαριασμους δεν ξερω αν ειναι σχετικο με αυτο βεβαια

δεν έχω το division 2 εγώ οπότε μάλλον γενικό είναι. Ή πρωταπριλιάτικο (δύσκολο) ή εργασίες συντήρησης στους servers ;

Παιζει να εχει σχεση με αυτο που παρατηρησα προχθες.

Μου ηρθε μηνυμα στο εμαιλ οτι εκανα login απο Σαουδ. Αραβια... Το περιεργο της περιπτωσης ειναι πως ενω εχω google authenticator συνδεδεμενο με το account, καταφεραν και εκαναν επιτυχημενη συνδεση.
Απο την στιγμη π εχω παρατησει ολα τα παιχνιδια τους, δεν ασχοληθηκα και πολυ. Απλα εκλεισα το account:

Τραγικοι στην ubisoft

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Μόλις τώρα, p4n0s86 είπε

Έχει κανείς άλλος θέμα με το Uplay σήμερα; Δε μπορώ να συνδεθώ, μου βγάζει connection lost. Το έκανα και reinstall τίποτα.

Οχι δουλευει κανονικα και δεν εκανε και καποιο update. 

4 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

Χμμ, καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει;

Το ειχε παθει παλιοτερα ετρωγε crash με το που το ανοιγα. Εκανα unistall με ccleaner και διαγραφη και απο το program files τον φακελο τελειως. Restart και ξανα καθαρο install και ανοιξε κανονικα. Αλλα δεν εγραφε connection lost απλα ετρωγε crash ο launcher.

Μετά από αρκετό ψάξιμο, καθώς φαίνεται να είναι κάποιο ηλίθιο bug της Ubi που κρατά χρόνια, κατάφερα να το λύσω απενεργοποιώντας το IPv6 στις ρυθμίσεις του δικτύου. Έκανε login, το έκλεισα, ενεργοποίησα πάλι το IPv6 και τώρα ανοίγει κανονικά.

• 6 μήνες μετά...

Προτείνω να μετονομαστεί το θέμα σε Ubisoft Connect όπως είναι πλέον η νέα ονομασία:

https://ubisoftconnect.com/en-US/faq/

Επίσης, το συνδρομητικό Uplay+ πλέον γίνεται Ubisoft+

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/10/2020 στις 7:02 ΜΜ, Despotas είπε

Προτείνω να μετονομαστεί το θέμα σε Ubisoft Connect όπως είναι πλέον η νέα ονομασία:

https://ubisoftconnect.com/en-US/faq/

Επίσης, το συνδρομητικό Uplay+ πλέον γίνεται Ubisoft+

αυτό ήρθα να γράψω και γω :D

δεν άλλαξε και τίποτα στο interface πάντως

Επεξ/σία από xtrmsnpr

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...