ChrisN.S. Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Πρόλβημα με Uplay;; Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με τον λογαριασμό του UPLAY; Ξαφνικά μου μηδενίστηκαν τα coins (είχα 380 χωρίς να έχουν λήξει χρονικά) καθώς και όλο το XPerience, το Level έγινε 0 και τα rewards δεν φαίνονται σε κανένα παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.TH. Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Ναι, ισχύει αυτό που λες, δεν αποκλείεται να είναι πρωταπριλιάτικο όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pure Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 και σε εμενα 0 ειναι βγαλανε μια ανακοινωση για το division 2 για ενα glitch και οτι εχει ban πολλους λογαριασμους δεν ξερω αν ειναι σχετικο με αυτο βεβαια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, ChrisN.S. είπε Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με τον λογαριασμό του UPLAY; Ξαφνικά μου μηδενίστηκαν τα coins (είχα 380 χωρίς να έχουν λήξει χρονικά) καθώς και όλο το XPerience, το Level έγινε 0 και τα rewards δεν φαίνονται σε κανένα παιχνίδι. Ωχ ρε φίλε μιας που το λες κοίταξα να δώ και απο 170 μου πήγαν 0 ελπίζω να είναι 1πριλιάτικο.Ξέρουμε τίποτα νέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisN.S. Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 29 λεπτά πριν, Pure είπε και σε εμενα 0 ειναι βγαλανε μια ανακοινωση για το division 2 για ενα glitch και οτι εχει ban πολλους λογαριασμους δεν ξερω αν ειναι σχετικο με αυτο βεβαια δεν έχω το division 2 εγώ οπότε μάλλον γενικό είναι. Ή πρωταπριλιάτικο (δύσκολο) ή εργασίες συντήρησης στους servers ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz3s Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Παιζει να εχει σχεση με αυτο που παρατηρησα προχθες. Μου ηρθε μηνυμα στο εμαιλ οτι εκανα login απο Σαουδ. Αραβια... Το περιεργο της περιπτωσης ειναι πως ενω εχω google authenticator συνδεδεμενο με το account, καταφεραν και εκαναν επιτυχημενη συνδεση. Απο την στιγμη π εχω παρατησει ολα τα παιχνιδια τους, δεν ασχοληθηκα και πολυ. Απλα εκλεισα το account: Τραγικοι στην ubisoft Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Έχει κανείς άλλος θέμα με το Uplay σήμερα; Δε μπορώ να συνδεθώ, μου βγάζει connection lost. Το έκανα και reinstall τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, p4n0s86 είπε Έχει κανείς άλλος θέμα με το Uplay σήμερα; Δε μπορώ να συνδεθώ, μου βγάζει connection lost. Το έκανα και reinstall τίποτα. Οχι δουλευει κανονικα και δεν εκανε και καποιο update. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, Arkin είπε Οχι δουλευει κανονικα και δεν εκανε και καποιο update. Χμμ, καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 4 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε Χμμ, καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; Το ειχε παθει παλιοτερα ετρωγε crash με το που το ανοιγα. Εκανα unistall με ccleaner και διαγραφη και απο το program files τον φακελο τελειως. Restart και ξανα καθαρο install και ανοιξε κανονικα. Αλλα δεν εγραφε connection lost απλα ετρωγε crash ο launcher. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Μετά από αρκετό ψάξιμο, καθώς φαίνεται να είναι κάποιο ηλίθιο bug της Ubi που κρατά χρόνια, κατάφερα να το λύσω απενεργοποιώντας το IPv6 στις ρυθμίσεις του δικτύου. Έκανε login, το έκλεισα, ενεργοποίησα πάλι το IPv6 και τώρα ανοίγει κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Προτείνω να μετονομαστεί το θέμα σε Ubisoft Connect όπως είναι πλέον η νέα ονομασία: https://ubisoftconnect.com/en-US/faq/ Επίσης, το συνδρομητικό Uplay+ πλέον γίνεται Ubisoft+ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 29/10/2020 στις 7:02 ΜΜ, Despotas είπε Προτείνω να μετονομαστεί το θέμα σε Ubisoft Connect όπως είναι πλέον η νέα ονομασία: https://ubisoftconnect.com/en-US/faq/ Επίσης, το συνδρομητικό Uplay+ πλέον γίνεται Ubisoft+ αυτό ήρθα να γράψω και γω δεν άλλαξε και τίποτα στο interface πάντως Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2020 από xtrmsnpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Για δείξτε μας τα βιντεάκια σας! GENERATING YOUR UBISOFT CONNECT WRAP-UP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisN.S. Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) WrapUp Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2020 από ChrisN.S. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα