Προς το περιεχόμενο

Ubisoft Store και Ubisoft Connect

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το 2 step verification ειναι κωδικοι που σου στελνει στο κινητο /email σου εκεινη την ωρα μονο για να δει οτι εισαι εσυ ο διαχειριστης, δε νομιζω οτι ειναι ιδιοι συνεχεια. Καπου θα εχει επιλογη ''forgot my password'' η κατι τετοιο ετσι ωστε να σου στειλει email για να αλλαξεις τον login κωδικο σου.

το βάζω άλλα δεν το παίρνει. 

• 2 χρόνια αργότερα...
  • Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα,

Μπήκα χτες στο Uplay και παρατήρησα στην library μου οτι σε ορισμένα παιχνίδια (συγκεκριμένα στο The Crew, Silent Hunter 5 και AC China) όπου έχει κάποια Uplay Classic Challenges, εχω υποτίθεται completed και στα 3 το Challenge "Welcome" οτι και καλά έτρεξα το game για πρώτη φορά. 

Βέβαια τα παιχνίδια αυτά οχι μόνο δεν τα εχω τρέξει ποτέ αλλά δεν τα εχω κάνει καν install και κάθε challenge φαίνεται completed διαφορετική χρονιά (2015-16-17), οχι την ίδια μέρα.

Να είναι bug του Uplay ή να ψαχτώ για hackers? Μήπως και σε εσας εμφανίζεται κάτι τέτοιο σε κάποια παιχνίδια που δεν έχετε παίξει ποτέ?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα φίλοι μου. Θέλω τους προβολείς σας.

Επειδή για μερικές ημέρες τώρα θα έχω αποκλειστικά mobile broadband σύνδεση, θέλω να κατεβάσω και ένα παιχνίδι που αγόρασα από το Uplay

Σκέφτηκα το εξής… για να μην κουβαλώ ολόκληρο το κουτί του σταθερού μου μηχανήματος σε έναν φίλο που έχει VDSL, να κατεβάσω στο λαπτοπ μου, το Uplay , να βάλω κανονικά τα στοιχεία εισόδου μου (εννοείται ότι το Uplay στο σταθερό pc θα είναι κλειστό) και να πάω να κατεβάσω το παιχνίδι στο λαπτοπ.

Εννοείται ότι δεν θα το τρέξω, γιατί έτσι και αλλιώς, δεν θα μπορέσει…

Μετά να φέρω το λαπτοπ σπίτι και να αντιγράψω ολόκληρο το παιχνίδι (50+gb) στον φάκελο του Uplay στο PC

Και απλά μετά να ανοίξω το Uplay και να το βάλω «να κατεβάσει» το παιχνίδι… μέχρι να το δει ότι είναι αποθηκευμένο?

Δημοσ.

Μέσα στο φάκελο εγκατάστασης του Uplay έχει ένα folder Ubisoft Game Launcher όπου θα υπάρχουν τα παιχνίδια.

Τον κρατάς και τον αντιγράφεις μετά στο desktop.

Ανοίγεις Uplay, επιλέγεις το παιχνίδι και λογικά θα στα βρει. Αν όχι πατάς Locate game folder .

Δες και εδώ:

https://pcgamingwiki.com/wiki/Store:Uplay#Manage_game_installations_and_folders

• Like 2
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Νέα συνδρομητική υπηρεσία με όνομα Uplay+ σε στυλ Origin Access Premier. Τιμή 15€/μήνα με πάνω από 100 παιχνίδια σε πλήρεις εκδόσεις, DLC κλπ.

Ξεκινά 3/9 με δωρεάν trial μεταξύ 3/9 και 30/9 για όσους γραφτούν μέχρι και 15/8.

https://news.ubisoft.com/en-us/article/351119/uplayplus-subscription-service-to-give-players-access-to-100-plus-ubisoft-games-e3-2019

Ίσως το μόνο ενδιαφέρον από τη παρουσίαση της Ubi..

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Despotas είπε

Νέα συνδρομητική υπηρεσία με όνομα Uplay+ σε στυλ Origin Access Premier. Τιμή 15€/μήνα με πάνω από 100 παιχνίδια σε πλήρεις εκδόσεις, DLC κλπ.

Ξεκινά 3/9 με δωρεάν trial μεταξύ 3/9 και 30/9 για όσους γραφτούν μέχρι και 15/8.

https://news.ubisoft.com/en-us/article/351119/uplayplus-subscription-service-to-give-players-access-to-100-plus-ubisoft-games-e3-2019

Ίσως το μόνο ενδιαφέρον από τη παρουσίαση της Ubi..

Ακριβό θεωρώ όταν ο ανταγωνισμός ζητάει 9.99€/μήνα και  ea 99 για ένα χρόνο.

Εξαρτάται φυσικά από το τι παιχνίδια θέλεις να παίξεις, αλλά και οι άλλοι έχουν μεγάλη συλλογή

Δημοσ.

Έχει κανείς άλλος θέμα με το ubi store EU δν μπορώ να παραγγείλω απο Ελλάδα τίποτα σε retail.Άνοιξα ενα topic στις αγορές μέσω internet μπας κ κανας συμφορουμίτης ξέρει κατι παραπάνω.

• Sad 1
  • 1 μήνα μετά...
  • 2 μήνες μετά...
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπερα παιδια μπορει καποιος να μου πει επειδη εχω 2 λογαριασμος στο uplay εαν μπορω να το κανω εναν; , δηλαδη εχω 2 email με διαφορετικα passwords.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, giout είπε

καλησπερα παιδια μπορει καποιος να μου πει επειδη εχω 2 λογαριασμος στο uplay εαν μπορω να το κανω εναν; , δηλαδη εχω 2 email με διαφορετικα passwords.

Χωρίς να το ξέρω σίγουρα, μου ακούγεται εξαιρετικά απίθανο να υπάρχει επιλογή για το χρήστη να κάνει merge accounts. Μπορείς να ρωτήσεις στο support τους, αν είναι διατεθειμένοι να κάνουν κάτι τέτοιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...