johnrock1 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Ubisoft - Uplay: Allow us to change usernames! Καλημέρα σε όλα τα μέλη του φόρουμ! Θα μπω κατευθείαν στο ψητό. Σίγουρα σε πολλούς σας, έχει τύχει να κολλήσετε σε ένα online παιχνίδι με ένα ανόητο nickname... Στα περισσότερα παιχνίδια συνήθως υπάρχει η δυνατότητα κάποια στιγμή να αλλάξεις το nickname σου, με κάποιο χρηματικό αντίτιμο ή και χωρίς. Η συγκεκριμένη δυνατότητα όμως είναι αδύνατη στο Uplay της Ubisoft και αυτό έχει ως αποτέλεσμα διάφοροι χρήστες να ενεργοποιούν τα παιχνίδια τους σε λογαριασμούς για τους οποίους αργότερα μετανιώνουν αλλά δυστυχώς δεν μπορούν να κάνουν κάτι για αυτό. Πρόσφατα καθώς αντιμετώπισα το συγκεκριμένο πρόβλημα έπεσα πάνω σε αυτό το site το οποίο μαζεύει υπογραφές ώστε η ubisoft να αλλάξει τη συγκεκριμένη πολιτική της... Δεν ξέρω αν θα καταφέρει να κάνει κάτι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα αφού μαζέψει τις υπογραφές αλλά πιστεύω πως δεν πειράζει να δοκιμάσουμε... Η όλη διαδικασία παίρνει λιγότερο από 1 λεπτό και θα παρακαλούσα οποίον θέλει να συμμετάσχει. Ευχαριστώ για το χρόνο σας και καλή σας μέρα Επίσημο site - Ubisoft Store: https://store.ubi.com/ie/home Επίσημο site - Ubisoft Connect (πρώην uplay): https://ubisoftconnect.com/en-GB/
giorgos231 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 αγοσασα το παιχνιδι και δεν κατεβαινει... παιδια βοηθεια σας παρακαλω!!! αγορασα to Farcry 4season pass απο το Uplay download now αλλα δεν μου εβγαλε να κανω download μονο μου εδωσε ενα serial key αυτο που το βαζω για να κανω download σας παρακαλω βοηθεια!
giorgos231 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 error μου λεει οτι αυτος ο κωδικος υπαρχει ειδη στον λογαριασμο μου και να επισκευθω την βιβλιοθηκη με τα παιχνιδια μου για να κανω access to game δηλαδει τι κανω τωρα;;; http://prntscr.com/75v5lr
mathsrule Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Πήγαινε εκεί που λέει "Τα παιχνίδια μου" ή κάπως έτσι, βρες το και πάτα λήψη.
Xristaras12 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 το βασικό παιχνίδι ΔΕΝ έχεις. Το season pass είναι για να πάρεις τα DLC και τα λοιπά έξτρα. εκτός κ αν ηταν πακετο FC4+Season pass. 1
giorgos231 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) δηλαδη για να παιξω seson pass πρεπει NA εχω και το βασικο; οχι ρε γαμοτο τζαμπα λεφτα δηλαδη??? γιατι το κανονικο κανει 60 ευρω γιαυτο πηρα το season pass δηλαδη μονο το season pass δεν μπορω να παιξω; Επεξ/σία 17 Μαΐου 2015 από giorgos231
mathsrule Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Στείλε τους κανένα email μπας και σου κάνουν κανένα refund Και το αφαιρέσουν από τον λογαριασμό σου, αν και δεν ξέρω κατά πόσο γίνεται κάτι τέτοιο. Το Season Pass είναι ουσιαστικά μια συλλογή από DLCs.
MaurosPiraths Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δυστυχώς όχι. Τo season pass είναι ένα πακέτο με όλα τα DLC Που βγήκαν ή θα βγουν.Το κανονικό παιχνίδι μπορείς να το βρεις και στα 20 ευρώ στα διάφορα Site.
giorgos231 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Στις 16/5/2015 στις 3:08 ΜΜ, MaurosPiraths είπε Δυστυχώς όχι. Τo season pass είναι ένα πακέτο με όλα τα DLC Που βγήκαν ή θα βγουν. Το κανονικό παιχνίδι μπορείς να το βρεις και στα 20 ευρώ στα διάφορα Στις 16/5/2015 στις 3:08 ΜΜ, MaurosPiraths είπε Δυστυχώς όχι. Τo season pass είναι ένα πακέτο με όλα τα DLC Που βγήκαν ή θα βγουν. Το κανονικό παιχνίδι μπορείς να το βρεις και στα 20 ευρώ στα διάφορα Site. μπορεις να μου στυλεις κανα link? για να καταλαβω τα DLC ειναι παραπανω Missions? Επεξ/σία 17 Μαΐου 2015 από giorgos231
mathsrule Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Στις 16/5/2015 στις 3:12 ΜΜ, giorgos231 είπε για να καταολαβω τα DLC ειναι παραπανω Missions? Είναι, γενικά, πρόσθετο υλικό του παιχνιδιού, είτε αυτό το πρόσθετο υλικό είναι missions, είτε απλά ένα παραπάνω όπλο, θεωρείται DLC.
giorgos231 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) ευχαριστω τεληκα κατεβασα και το limited edition οποτε το season pass πως θα το ενεργοποιοησω θα μπει αυτοματα αφου το εχω στο account μου; Επεξ/σία 17 Μαΐου 2015 από giorgos231
vasilissouvlaki Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 έβαλα το uplay και έκανε αυτό το 2 step verification και εγώ δεν αποθήκευσα τους κωδικούς και τώρα δεν μπορώ να μπω.
KNSM Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Το 2 step verification ειναι κωδικοι που σου στελνει στο κινητο /email σου εκεινη την ωρα μονο για να δει οτι εισαι εσυ ο διαχειριστης, δε νομιζω οτι ειναι ιδιοι συνεχεια. Καπου θα εχει επιλογη ''forgot my password'' η κατι τετοιο ετσι ωστε να σου στειλει email για να αλλαξεις τον login κωδικο σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα