zeroGravity Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 καλησπερα παιδια εχω θεμα τωρα που ζεστενεται ο καιρος με τι stock cooler του fx 8320 αρχιζει και βαραει κοφτες δεν ξερω καν τι θερμοκρασιες εχει απλα μου σπαει τα νευρα ο θορυβος που κανει ενας φιλος μου εδωσε αυτο εδω https://www.skroutz.gr/s/2618982/Xigmatek-Apache-II.htmlεχω και arctic silver 5 παστα και λεω μηπως γλιτωσω λεφτα με αυτο το τροπο γιατι μαζευω για μια καλη καρτα γραφικων εσεις τι λετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Την έχω και εγώ αυτή την ψύκτρα, αρκεί για 65βαττ οριακά όχι 125-140... Χαλια είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hyphen Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Παρε μια 212 evo να εισαι ησυχος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 δυστυχώς το πρόβλημα των AMD (για αυτό πάνε κατα διαόλου) είναι ότι έχουν υπερβολική κατανάλωση και ζεσταίνονται πολύ. αν δεν θες θόρυβο πρέπει να πας σε ακριβή ψήκτρα π.χ. http://www.e-shop.gr/be-quiet-shadow-rock-2-p-PER.641186 επίσης προσπάθησε να βελτιώσεις λίγο τον αερισμό του κουτιού σου και να μπαίνει περισσότερος φρέσκος(κρύος) αέρας μέσα ΥΓ η EVO που σου προτείνουν ποιο πάνω είναι η ελάχιστη που μπορείς να βάλεις και πιθανόν να είναι αρκετή αν έχεις καλά αερισμένο κουτί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeroGravity Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Παρε μια 212 evo να εισαι ησυχος. δυστυχώς το πρόβλημα των AMD (για αυτό πάνε κατα διαόλου) είναι ότι έχουν υπερβολική κατανάλωση και ζεσταίνονται πολύ. αν δεν θες θόρυβο πρέπει να πας σε ακριβή ψήκτρα π.χ. http://www.e-shop.gr/be-quiet-shadow-rock-2-p-PER.641186 επίσης προσπάθησε να βελτιώσεις λίγο τον αερισμό του κουτιού σου και να μπαίνει περισσότερος φρέσκος(κρύος) αέρας μέσα ΥΓ η EVO που σου προτείνουν ποιο πάνω είναι η ελάχιστη που μπορείς να βάλεις και πιθανόν να είναι αρκετή αν έχεις καλά αερισμένο κουτί. το πιο πιθανον αν παρω καινουρια ειναι να παω σε evo 212 γιατι δεν με ενδιαφερει το overclock και ειναι κριμα να χαλασω πολλα λεφτα για ψυκτρα τωρα οσο για την evo δεν θα εχω προβλημα θορυβου ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miike Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 το πιο πιθανον αν παρω καινουρια ειναι να παω σε evo 212 γιατι δεν με ενδιαφερει το overclock και ειναι κριμα να χαλασω πολλα λεφτα για ψυκτρα τωρα οσο για την evo δεν θα εχω προβλημα θορυβου ετσι? Μάλλον όχι,είναι και λίγο σχετικό αυτό... Αν δεν ανεβαίνω πολύ, http://www.e-shop.gr/be-quiet-shadow-rock-slim-p-PER.641401 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Ποιο κουτι εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadowjump Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Φιλος μου με 8320 εχει βαλει μια 212 Evo και χωρις να πειραξει βολτ, τον εχει 3.8 24/7 με μεγιστη θερμοκρασια ~50-55C Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeroGravity Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Ποιο κουτι εχεις? Ποιο κουτι εχεις? ενα παλιο της turbo-x 19cm φαρδος τωρα το μετρισα ασχετος οτι το εχω ανοιχτο χωρις καπακι καποιο καλο προγραμα για να μετρισω θερμοκρασια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cloud13 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 ενα παλιο της turbo-x 19cm φαρδος τωρα το μετρισα ασχετος οτι το εχω ανοιχτο χωρις καπακι καποιο καλο προγραμα για να μετρισω θερμοκρασια? Real Temp και Speedfan ειναι αρκετα αξιοπιστα. Δεν θα σου προτεινα να το λειτουργεις χωρις το πλαινο υπαρχει λογος που τα πουλανε ολοκληρα τα κουτια! Πολλη σκονη και κινδυνοι αν ειναι γυμνο το pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeroGravity Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Real Temp και Speedfan ειναι αρκετα αξιοπιστα. Δεν θα σου προτεινα να το λειτουργεις χωρις το πλαινο υπαρχει λογος που τα πουλανε ολοκληρα τα κουτια! Πολλη σκονη και κινδυνοι αν ειναι γυμνο το pc το γνωριζω οτι δεν κανει να ειναι γυμνο αλλα μεχρι και το χειμωνα που ειναι κρυο το δωματιο εκανε σαν τουρμπινα για αυτο το εχω ανοιξει κανει πιο λιγο θορυβο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Το ότι έκανε πολύ θόρυβο κλειστό, σημαίνει ότι δεν υπάρχει καλή κυκλοφορία του αέρα μέσα στο κουτί. Διορθωσέ το και θα φτιάξουν οι θερμοκρασίες πολύ Για την θερμοκρασία σε FX δες αυτό το τόπικ http://www.insomnia.gr/topic/567485-ποιο-προγραμμα-προτεινετε-θερμοκρασιες-για-fx-8320/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekans Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 εγω στον δικο μου FX 8150 oc στα 4,2 αυτοματα απο mobo καποιες στιγμες σε gaming εφτανε τους 70 βαθμους και εκανε μικρο κολληματα, εβαλα την Antec kuhler H20 620 και το max που εχω σε gaming ειναι http://prntscr.com/772qouθα σου προτεινα να πας σε υδροψυξη. φιλικα παντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 JGeorgiou σοβαρά τώρα τα πιστεύεις αυτά που λες ; Οι amd πάνε κατά διαόλου λόγω κατανάλωσης και θερμοκρασιών ; Τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα. Η κατανάλωση είναι πιο αυξημένη σε αντίθεση με τους intel, η διαφορά όμως στον λογαριασμό του ρεύματος είναι πολύ μικρή, ωστόσο και πάλι εκλύουν λιγότερη θερμότητα οι fx 83xx από i5. Ένας fx 8350 είναι πιο κρύος από έναν i5 4690k. Ο λόγος, είναι ότι τα vrm βρίσκονται στους intel μέσα στο τσιπ του επεξεργαστή (στους ivy bridge και τους haswell), ενώ στους fx στην μητρική και έτσι οι ivy bridge/haswell είναι πιο θερμοί. Ένας φίλος, έχει i5 4570 και 212 evo και πίστεψέ με ούτε που ακούγεται σε full load με θερμοκρασία 55 βαθμών για τον i5. Ο shadowjump ήδη αναφέρει ένα παράδειγμα που δεν απέχει από την πραγματικότητα. Πραγματικά έχουν καταντήσει αηδία σχόλια του τύπου οι amd ζεσταίνονται, για την κατανάλωση δεν διαφωνώ, ωστόσο με τις θερμοκρασίες έχει παραγίνει πια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 JGeorgiou σοβαρά τώρα τα πιστεύεις αυτά που λες ; Οι amd πάνε κατά διαόλου λόγω κατανάλωσης και θερμοκρασιών ; Τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα. Η κατανάλωση είναι πιο αυξημένη σε αντίθεση με τους intel, η διαφορά όμως στον λογαριασμό του ρεύματος είναι πολύ μικρή, ωστόσο και πάλι εκλύουν λιγότερη θερμότητα οι fx 83xx από i5. Ένας fx 8350 είναι πιο κρύος από έναν i5 4690k. Ο λόγος, είναι ότι τα vrm βρίσκονται στους intel μέσα στο τσιπ του επεξεργαστή (στους ivy bridge και τους haswell), ενώ στους fx στην μητρική και έτσι οι ivy bridge/haswell είναι πιο θερμοί. Ένας φίλος, έχει i5 4570 και 212 evo και πίστεψέ με ούτε που ακούγεται σε full load με θερμοκρασία 55 βαθμών για τον i5. Ο shadowjump ήδη αναφέρει ένα παράδειγμα που δεν απέχει από την πραγματικότητα. Πραγματικά έχουν καταντήσει αηδία σχόλια του τύπου οι amd ζεσταίνονται, για την κατανάλωση δεν διαφωνώ, ωστόσο με τις θερμοκρασίες έχει παραγίνει πια. Οχι φίλε μου, στους υπολογιστές και σε ολα τα ηλεκτρονικά και όχι ηλεκτρομηχανικά, η κατανάλωση ισούται με την θερμότητα. (Δεν υπάρχει μετατροπή της ενέργειας σε μηχανικό έργο/κίνηση). Με την ίδια ψύκτρα συνεπώς οι Intel θα έπρεπε να είχαν χαμηλότερη θερμοκρασία. Αυτό δεν συμβαίνει πάντα λόγο του TIM στο DIE. Οπότε ναι, Intel 54-84watt <<< AMD 95-125-140watt Τα Vrm, συνυπολογίζονται στα 54-84watt ενώ στους AMD είναι έξτρα και έχουν συντελεστή απωλειών, ανάλογα με την μητρική. Τα παραπάνω ένιωσα την ανάγκη να τα πώ, όχι για να σε κριτικάρω, αλλά για να ακουστεί η αλήθεια 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα