nikοs Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Πραγματικά δεν ξέρω πως να προκαλέσεις βραχυκύκλωμα.Εγώ πάντα απλά αφαιρούσα την μπαταρία...Έχω διαβάσει πως απλά με έναν συνδετήρα αν ακουμπήσεις τις επαφές για μερικά δευτερόλεπτα τότε βραχυκυκλώνει αλλά δεν έχει χρειαστεί μέχρι στιγμής να το δοκιμάσω. Σου ξανά λέω πως σου γράφω πράγματα που και εγώ έχω διαβάσει και τα έχω δοκιμάσει...να σου αναλύσω τι ακριβώς συμβαίνει και πως δεν ξέρω.
thessalonik Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Mαλιστα, κατανοητο! Και η εκφορτιση των πυκβντων μηπβς ξερεις σε τι εξυπηρετει? Τελικα χρειαζομαι ειδκαο μηχανημα εργαλειο για να καταλαβω αν φταιει η embedded gpu στην mobo η το ιδιο το mobo? πρεπει κανεις να ειναι ηλεκτρονικος για να το δει?
nikοs Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Η εκφόρτωση εξυπηρετεί στο να αποτραπούν πιθανά βραχυκυκλώματα.Αλλά νομίζω πως το πρόβλημά σου είναι ότι το lenovo g555 σου το ανοίγεις και δεν ανταποκρίνεται και όχι να τεστάρεις τις δικές μου γνώσεις.Αν θες άνοιξε ένα άλλο νήμα και κάνε εκεί ερωτήσεις για να μάθεις τι εξυπηρετεί και που.Εγώ προσπάθησα να σε βοηθήσω αλλά αισθάνομαι πως με περνάς από ιερά εξέταση,οπότε ζητώ συγνώμη αλλά δεν θα συνεχίσω να γράφω σε αυτό το νήμα. Ελπίζω να λυθεί το πρόβλημά σου.
thessalonik Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Σε ευχαριστω και συγνωμη που σε εκανα να αισθανεσαι ετσι. Δεν ειχ κανενα σκοπο να σε φερω σε δυσκολη θεση με το να σε τεσταρω, το μονο που προσπαθω ειναι να καταλαβω γιατι δοκιμαζουμε αυτα που δοκιμαζουμε, με σκοπο να εμβαθυνω περισσοτερο. Σε ευχαριστω πολυ για την χρησιμες πληροφοριες οι οποιες σιγουρα θα μου χρειαστους μελλοντικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα