DoYouNote Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Και αυτό τι σχέση έχει.. Εγώ σου μιλάω για multitasking ανάμεσα σε τρεις συσκευές Μπορεί να διαχειριστεί το Iphone δύο εφαρμογές ταυτόχρονα στην οθόνη του;
StigmaX Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Ποσα megapixels ειναι το 1 ultrapixel?Δηλαδη το Μ8 εχει 4 ULTRAPLS τα οποια αντιστοιχουν σε ποσα megapixels? Εναι ακυρη η ερωτηση μου? Δεν υπάρχει UltraPixel. Όρος της HTC είναι. 4mp είναι. Απλά το κάθε pixel είναι μεγαλύτερο στον αισθητήρα ώστε να παίρνει περισσότερο φως. Την μέρα παίρνει φανταστικές φωτογραφίες,όπως και τα περισσότερα τηλέφωνα. Το βράδυ όμως δεν είναι ότι καλύτερο... Και το dual tone flash δεν σώνει την κατάσταση. Στα λέω αυτά σαν Κάτοχος του m8 μετά από πολλές συσκευές. Σαν εμπειρία χρήσης είναι ότι καλύτερο μαζι με την στοκ μαμά έκδοση της Google που φοράει το Νεξους. Απλά αν η κάμερα είναι πολύ σημαντική για σένα,Καλύτερα ψάξε άλλη συσκευή. Αν απλά θες να ανεβάζεις φωτο στο fb και instagram, θα σε καλύψει απόλυτα. 2
hitman123 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Το θελω για games movie youtube browser να εχει ραδιο καλη μπαταρια Και καλη οθονη
hitman 21 original Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Το θελω για games movie youtube browser να εχει ραδιο καλη μπαταρια Και καλη οθονη Μπορεις να δεις κ video στα ελληνικα εδω :
StigmaX Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Το θελω για games movie youtube browser να εχει ραδιο καλη μπαταρια Και καλη οθονη Για ράδιο δεν ξέρω αν έχει,ποτέ δεν το δούλεψα. Αλλά για multimedia γενικότερα παίζει σχεδόν μόνο του λόγο του stereo και το γεγονός ότι τα ηχεία κοιτάνε μπροστά. Οθόνη πολύ καλη έχει,και μπαταρία σε βγάζει μέρα άνετα.
kostas8080 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Στα 400 ευρω μια χαρα είναι το m8(αν δεν σε χαλάει η κάμερα, όχι ότι το m9 είναι καλύτερη), από κει και πέρα το HTC one m9 είναι από τα πιο αποτυχημενα για φέτος. Αν θες να δώσεις τόσα λεφτα, το s6 είναι μονόδρομος .Αν πάλι θες ένα ολοκληρωμένο κινητό περιμενε σε δύο εβδομάδες έρχεται το lg g4 που και είναι ανυιγωνιστικο(σε σχέση με το s6)και είναι πιο ολοκληρωμένο Ειδικά στο θέμα μπαταρία θα απογοητευτεις απο τα s6,m9 Οπότε ή lg g4 ή το μεγάλο note 4 που πιστεύω είναι τα δύο πιο ολοκληρωμενα κθνητα σήμερα
enidreiogmx Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Το M9 δεν έχει snapdragon 810!? Δεν έχει θέματα υπερθέρμανσης!? Αυτό εδώ δεν βλέπω κάποιος να το έχει σχολιάσει ή απαντήσει! Βλέπω τι γράφουν για το Xiaomi Mi Note pro που έχει τον ίδιο επεξεργαστή και ρωτάω εάν ξέρει κάποιος εάν και το Μ9 έχει τα ίδια θέματα!?
leo06 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Αυτό εδώ δεν βλέπω κάποιος να το έχει σχολιάσει ή απαντήσει! Βλέπω τι γράφουν για το Xiaomi Mi Note pro που έχει τον ίδιο επεξεργαστή και ρωτάω εάν ξέρει κάποιος εάν και το Μ9 έχει τα ίδια θέματα!? είχε θέματα μεχρι που η htc έβγαλε update ρίχνοντας την συχνότητα του επεξεργαστή και κάπως διορθώθηκε
banmenow Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δεν ειναι τι λενε αλλα απλη λογικη. Δεν γινεται να μου ανεβαζεις την αναλυση της οθονης και να μου ριχνεις την μπαταρια σε σχεση με το S5.Μετα πως να κρατησει η μπαταρια παραπανω.... Τυπε δεν ισχυει αυτό που λες το ότι δλδ αυξηθηκε η καταναλωση της οθονης επειδη αυξηθηκε η αναλυση γιατι είναι amoled η οθονη στις lcd οντως ειναι ετσι
enidreiogmx Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 είχε θέματα μεχρι που η htc έβγαλε update ρίχνοντας την συχνότητα του επεξεργαστή και κάπως διορθώθηκε Δηλαδή πληρώνεις ένα κάρο λεφτά για να πάρεις μία συσκευή που της έχει γίνει underclock! Και δεν έχει φάει κράξιμο για αυτό!?
leo06 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δηλαδή πληρώνεις ένα κάρο λεφτά για να πάρεις μία συσκευή που της έχει γίνει underclock! Και δεν έχει φάει κράξιμο για αυτό!? http://www.notebookcheck.net/HTC-One-M9-Smartphone-Review.142065.0.html
enidreiogmx Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 http://www.notebookcheck.net/HTC-One-M9-Smartphone-Review.142065.0.html Από το θέμα που μου έδειξες, το κινητό φαίνεται να τα πηγαίνει μια χαρά. Οπότε ρωτάω εγώ....γιατί να πάρω το HTC M9 που τα 32GB έχουν στο Skroutz από 630€ και να μην πάρω το νέο κινητό της Xiaomi, το Note Pro που έχει 64GB, 4GB Ram και το βρίσκω στο reportspam στα 469.99$, δηλαδή 412€!? Και το ρωτάω, γιατί το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το πάρω το κινητό και έψαχνα να βρω εάν στα άλλα κινητά που έχουν τον ίδιο επεξεργαστή, έχουν αναφερθεί παρόμοια προβλήματα θερμότητας!
leo06 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Από το θέμα που μου έδειξες, το κινητό φαίνεται να τα πηγαίνει μια χαρά. Οπότε ρωτάω εγώ....γιατί να πάρω το HTC M9 που τα 32GB έχουν στο Skroutz από 630€ και να μην πάρω το νέο κινητό της Xiaomi, το Note Pro που έχει 64GB, 4GB Ram και το βρίσκω στο reportspam στα 469.99$, δηλαδή 412€!? Και το ρωτάω, γιατί το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το πάρω το κινητό και έψαχνα να βρω εάν στα άλλα κινητά που έχουν τον ίδιο επεξεργαστή, έχουν αναφερθεί παρόμοια προβλήματα θερμότητας! το note είναι σε άλλη κατηγορία,5.7 ίντσες,τώρα για το επερχόμενο mi5 αλλάζουν τα πράγματα
Fulgore Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Τυπε δεν ισχυει αυτό που λες το ότι δλδ αυξηθηκε η καταναλωση της οθονης επειδη αυξηθηκε η αναλυση γιατι είναι amoled η οθονη στις lcd οντως ειναι ετσι Εστω οτι ισχυει αυτο που λες περι Amoled. Πες μου τοτε σε παρακαλω με ποιο σκεπτικο μου εριξε την μπαταρια απο 2800Mah του S5 σε 2500 στο S6...... Οσο για την αναλυση απο τα πρωτα reviews σε ξενα Site ειδα που λεγανε οτι υπηρχε αυξημενη καταναλωση στο S6 πραγμα που πιθανως να οφειλεται στην αυξημενη αναλυση.
StigmaX Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Είναι πολύ απλό.... Έχεις μια GPU, και τρέχεις ένα παιχνίδι στα 1080p, η κάρτα δουλεύει στο ρελαντί 50%, και δεν καίει τπτ. Ανεβάζεις την ανάλυση στα 2κ, αρχίζει και ζωριζει, χρειάζεται το 100% της ισχύος της... Πιάνει μέγιστη κατανάλωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα