Προς το περιεχόμενο

htc vs Samsung

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε κατω απο 400ευρω M8 προφανως με κλειστα ματια. Κορυφαια ποιοτητα κατασκευης,ηχεια σε σωστη θεση να απολαμβανεις ταινιες,video κλπ και αλαγκαριστο πραγματικα(HTC Sense δινει ρεστα).Το εχω κοντα 1.5εβδομαδα και πραγματικα δεν περιμενα να ειναι τοσο καλο.

Στα ακριβοτερα τωρα S6 και M9 ειναι σχεδον τα ιδια απο πλευρας Specs. Ναι μεν το S6 εχει στα χαρτια καλυτερη αναλυση οθονης αλλα σε Video,streams,ταινιες κλπ σε κινητα ειναι ελαχιστη εως καθολου σε μερικες φορες η διαφορα απο οθονες με 1080p αναλυση. Βεβαια αυτο εχει το κακο οτι του τρωει πολυ απο αυτονομια μπαταριας. Super Amoled των Samsung απο τα μεγαλα θετικα τους βεβαια.

Κοινως και οι 2 συσκευες αν μπορεις να διαθεσεις αυτα τα χρηματα ειναι φοβερες. Αν θες παλι πχ να γλυτωσεις χρηματα πας στο M8 που ειναι 200ευρω φθηνοτερο απο το S6 και 250περιπου απο το M9.

• Like 1
Δημοσ.

Αν μιλούσαμε για s5 η μ8 η επιλογή θα ήταν πολύ εύκολη, μιας και το μ8 αποτελεί εξαιρετική συσκευή.

Φέτος άλλαξαν λίγο τα πράγματα,η σαμσουνγκ έχει περάσει τεχνολογικά ένα χρόνο μπροστά από τον ανταγωνισμό,και επιτέλους έχει μια πρεμιουμ συσκευή.

Η HTC από την άλλη παρουσίασε ένα μικρό facelift του μ8.

Οπότε η αγοράζεις σ6, η γλυτώνεις 250ευρώ και πας στο μ8 ...

Δημοσ.

Καμερα και μπαταρια πως τα πανε;

Το Μ8 άθλια σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Αν ήταν αξιοπρεπής σε αυτό παίζει να ήταν το καλύτερο κινητό του 14

Δημοσ.

το m9?

Παρολο που βαλανε αλλο φακο αυτη τη φορα δεν εχει βελτιωθει και πολυ η καμερα του Μ9 και ειδικα μπροστα στο S6 δεν πιανει μια.Οσον αφορα την μπαταρια για το S6 λενε οτι ειναι πολυ μετρια και δυσκολα σου βγαζει τη μερα αλλα για το Μ9 δεν ξερω ακομη

Δημοσ.

Παρολο που βαλανε αλλο φακο αυτη τη φορα δεν εχει βελτιωθει και πολυ η καμερα του Μ9 και ειδικα μπροστα στο S6 δεν πιανει μια.Οσον αφορα την μπαταρια για το S6 λενε οτι ειναι πολυ μετρια και δυσκολα σου βγαζει τη μερα αλλα για το Μ9 δεν ξερω ακομη

Δεν ειναι τι λενε αλλα απλη λογικη. Δεν γινεται να μου ανεβαζεις την αναλυση της οθονης και να μου ριχνεις την μπαταρια σε σχεση με το S5.Μετα πως να κρατησει η μπαταρια παραπανω....

Δημοσ.

Πάντως σε όλα τα multitasking tests το μ9 περνάει και το s6 και το iPhone 6... Οπότε η υπεροχή στα specs είναι περισσότερο στα χαρτιά παρά στις επιδόσεις.

Δημοσ.

Πάντως σε όλα τα multitasking tests το μ9 περνάει και το s6 και το iPhone 6... Οπότε η υπεροχή στα specs είναι περισσότερο στα χαρτιά παρά στις επιδόσεις.

Το iPhone εχει αλλο os

Δημοσ.

Το iPhone εχει αλλο os

Και αυτό τι σχέση έχει.. Εγώ σου μιλάω για multitasking ανάμεσα σε τρεις συσκευές

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...