teodoulke Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Λοιπόν σκέφτομαι σε κάνα μήνα να αγοράσω καινουριο κινητό και αρχίζω να ψάχνομαι από τωρα. Εδώ και 3 χρόνια είχα το sony experia arc s το οποίο έσπασα επειδή έχασα την υπομονή μου λόγο του οτι κολλούσε επανειλημμένα! όλο αυτό τον καιρό δεν ήμουν ευχαριστημένος από το κινητό και προτείνω να μου πείτε κάποια κινητά εκτός από σονυ. Λοιπόν έχω ακούσει και διαβάσει για τα Lenovo πως ειναι πολύ καλά κινητά! Έχω κοιτάξει στο skroutz και έχω υπόψη μου το a8 goLDen warrior στα 200ε το k3 note στας 250Ε το vibe x2 300e και το vibe z2 300e. Ύστερα σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο μεταχειρισμένο iPhone 5-5s η κάποιο Samsung galaxy 5! Τα λεφτά σου διαθέτω ειναι από 200 έως 300. Προτιμώ να εχει οθόνη 5ίντσες και πολύ καλή κάμερα και το κινητό να με κρατήσει 3-4 χρόνια τουλάχιστον. Ακούω απόψεις συμβουλές και γνώμες ειδικά αν κάποιος εχει Lenovoας με πει αναλυτικότερα τι καπνό φουμαρει η lenovo!
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 μεταχειρησμενα δεν θα προτεινα,πραγματι η Lenovo εχει βγαλει πολυ αξιολογα κινητα και αφου ειναι και μεσα στο budget σου κοιτα εδω: http://www.skroutz.gr/s/5825810/Lenovo-Vibe-X2-32GB.html πανεμορφο και με πολυ καλα χαρακτηριστηκα!
taslikos Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Θα σου πρότεινα να πας σε iPhone 5c η ακόμα καλύτερα σε 5s αν τα βρεις σε άριστη κατάσταση...
thanosrx8 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Αν μπεις στο μανικι για μεταχειρισμενο πιστευω η λυση Note 3 ειναι μονοδρομος
enidreiogmx Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Λοιπόν σκέφτομαι σε κάνα μήνα να αγοράσω καινουριο κινητό και αρχίζω να ψάχνομαι από τωρα. Εδώ και 3 χρόνια είχα το sony experia arc s το οποίο έσπασα επειδή έχασα την υπομονή μου λόγο του οτι κολλούσε επανειλημμένα! όλο αυτό τον καιρό δεν ήμουν ευχαριστημένος από το κινητό και προτείνω να μου πείτε κάποια κινητά εκτός από σονυ. Λοιπόν έχω ακούσει και διαβάσει για τα Lenovo πως ειναι πολύ καλά κινητά! Έχω κοιτάξει στο skroutz και έχω υπόψη μου το a8 goLDen warrior στα 200ε το k3 note στας 250Ε το vibe x2 300e και το vibe z2 300e. Ύστερα σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο μεταχειρισμένο iPhone 5-5s η κάποιο Samsung galaxy 5! Τα λεφτά σου διαθέτω ειναι από 200 έως 300. Προτιμώ να εχει οθόνη 5ίντσες και πολύ καλή κάμερα και το κινητό να με κρατήσει 3-4 χρόνια τουλάχιστον. Ακούω απόψεις συμβουλές και γνώμες ειδικά αν κάποιος εχει Lenovoας με πει αναλυτικότερα τι καπνό φουμαρει η lenovo! Από Κίνα πάντως τα βρίσκεις πιο φθηνά. Πχ, το Α8, έχει 150€ ή εάν το πάρεις από την ευρωπαϊκή τους απόθήκη, που σημαίνει σε 2-5 ημέρες σπίτι με DHL χωρίς τελωνείο, στα 178€. Το Κ3 Note, στα 166€. Lεnovo έχω εγώ, το Κ900. Γενικώς τα κινητά της είναι πολύ καλά, στιβαρά και τώρα τελευταία έχουν αρχίσει να ασχολούνται και σοβαρά μαζί τους με αναβαθμίσεις κτλ, γιατί πριν ήταν λίγο στον αέρα.
teodoulke Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Πως θα μπορούσα να κοιτάξω σε ευρωπαικη αποθήκη όπως μου προτείνεις? Είμαι λιγο άσχετος χρειάζεται πιστωτική ? Δεν ξερω αλλα iPhone δεν θέλω εδο τα χονευω και πολύ! Άσε που έχουν γίνει και συνηθισμένα και πιστεύω πως τα λεφτά του δεν τα αξίζει, ίσως να είμαι και λάθος
kostas8080 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Φίλε αν πάρεις moto g (170 ευρώ) δεν θα το σπάσεις γιατί δεν κολλάει πουθενα,από κει και πέρα κοίτα το lg g2 32gb (270 ευρω) ή αν θες όπως λες κινητο που και να μην κολλάει και να το έχεις για 2-3 χρόνια ψάξε κανένα Nexus
enidreiogmx Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Πως θα μπορούσα να κοιτάξω σε ευρωπαικη αποθήκη όπως μου προτείνεις? Είμαι λιγο άσχετος χρειάζεται πιστωτική ? Δεν ξερω αλλα iPhone δεν θέλω εδο τα χονευω και πολύ! Άσε που έχουν γίνει και συνηθισμένα και πιστεύω πως τα λεφτά του δεν τα αξίζει, ίσως να είμαι και λάθος Πας εδώ και βάζεις στη μηχανή αναζήτησης τι ζητάς ή απλώς κοιτάς από κάτω. ΚΑλό είναι ότι αγορά κάνεις να την κάνεις μέσω paypal. Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη και απλή. Δες και εδώ.
teodoulke Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Τελικα κατεληξα στο samsung a5 και το αγορασα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα