alexandro7 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Θα ήθελα κάποιος να με καθοδηγήσει στο τι πρέπει να κάνω για να ανοίξω τη δική μου ιστοσελίδα...υπάρχει τρόπος να την ανοίξω δωρεάν ή πρέπει να πληρώσω? Να αναφέρω ότι δεν έχω σκοπώ να ασχοληθώ επαγγελματικά με την ιστοσελίδα αλλά ερασιτεχνικά σαν χομπυ...
corsair04 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 καταρχήν εάν είναι για χόμπι θα νοικιάσεις το domain και μαζί όλες σχεδόν οι εταιρίες δίνουν δωρεάν χώρο και από το cpanel μπορείς να εγκαταστησεις βήμα βήμα ένα cms(joomla,wordpress,drupal ) που είναι δωρεάν και εύκολο
agamoi-thytai Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Τσάμπα ειναι μονο το τυρί στη φάκα. Αν θες να ξεκινήσεις , με 50€ το χρόνο είσαι οκ. 1
corsair04 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 ρίξε μια ματιά εδώ στο link σε σχέση με τις υπόλοιπες ελληνικές εταιρίες είναι η καλύτερη παίρνεις τον δωρεάν χώρο και όταν θες πιο επαγγελματική δουλειά άπλα αναβαθμίζεις τούς πόρους του συστήματος που έχεις αν και εγώ προτιμώ πάντα ξένες εταιρίες για το hosting είναι πιο επαγγελματίες και άψογα καταρτισμένοι.
parsifal Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Θα ήθελα κάποιος να με καθοδηγήσει στο τι πρέπει να κάνω για να ανοίξω τη δική μου ιστοσελίδα...υπάρχει τρόπος να την ανοίξω δωρεάν ή πρέπει να πληρώσω? Να αναφέρω ότι δεν έχω σκοπώ να ασχοληθώ επαγγελματικά με την ιστοσελίδα αλλά ερασιτεχνικά σαν χομπυ... Για δωρεάν, ρίξε μια ματιά σε Wix και Weebly...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα