Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα κάποιος να με καθοδηγήσει στο τι πρέπει να κάνω για να ανοίξω τη δική μου ιστοσελίδα...υπάρχει τρόπος να την ανοίξω δωρεάν ή πρέπει να πληρώσω?

Να αναφέρω ότι δεν έχω σκοπώ να ασχοληθώ επαγγελματικά με την ιστοσελίδα αλλά ερασιτεχνικά σαν χομπυ...

Δημοσ.

καταρχήν εάν είναι για χόμπι θα νοικιάσεις το domain και μαζί όλες σχεδόν οι εταιρίες δίνουν δωρεάν χώρο και από το cpanel μπορείς να εγκαταστησεις βήμα βήμα ένα cms(joomla,wordpress,drupal ) που είναι δωρεάν και εύκολο 

Δημοσ.

ρίξε μια ματιά εδώ στο link σε σχέση με τις υπόλοιπες ελληνικές εταιρίες είναι η καλύτερη παίρνεις τον δωρεάν χώρο και όταν θες πιο επαγγελματική δουλειά άπλα αναβαθμίζεις τούς πόρους του συστήματος που έχεις αν και εγώ προτιμώ πάντα ξένες εταιρίες για το hosting είναι πιο επαγγελματίες και άψογα καταρτισμένοι.  

Δημοσ.

Θα ήθελα κάποιος να με καθοδηγήσει στο τι πρέπει να κάνω για να ανοίξω τη δική μου ιστοσελίδα...υπάρχει τρόπος να την ανοίξω δωρεάν ή πρέπει να πληρώσω?

Να αναφέρω ότι δεν έχω σκοπώ να ασχοληθώ επαγγελματικά με την ιστοσελίδα αλλά ερασιτεχνικά σαν χομπυ...

Για δωρεάν, ρίξε μια ματιά σε Wix και Weebly...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...