Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στην ομάδα,λοιπόν χθες έγραψα ένα mp3 cd με 60+ τραγούδια,το δοκίμασα στο pc αλλά και στο στερεοφωνικό του σπιτιού και δούλευε μια χαρά,σήμερα το πρωί δοκίμασα να το βάλω στο αυτοκίνητο του πατέρα μου(nissan primera p12,μοντέλο 2006)...αλλά το cd δεν το διάβαζε...τι λύση μου προτείνετε εκτός από αλλαγή του cd player(ξεχνάμε fm transmitter)

Δημοσ.

Καλημέρα στην ομάδα,λοιπόν χθες έγραψα ένα mp3 cd με 60+ τραγούδια,το δοκίμασα στο pc αλλά και στο στερεοφωνικό του σπιτιού και δούλευε μια χαρά,σήμερα το πρωί δοκίμασα να το βάλω στο αυτοκίνητο του πατέρα μου(nissan primera p12,μοντέλο 2006)...αλλά το cd δεν το διάβαζε...τι λύση μου προτείνετε εκτός από αλλαγή του cd player(ξεχνάμε fm transmitter)

Nα το γραψεις σε cda φορματ...οχι mp3.

Διαφορετικα...

http://www.gelisound.gr/ViewShopArticle.aspx?ArticleId=7526

Δημοσ.

Αν δε διαβαζει ΜΠ3 δε μπορεις να κανεις κατι για να τα διαβασει. Θα το γραψεις οπως σου ειπε ο voldemort. Με αλλα λογια θα ψαξεις στο προγραμμα να το γραψεις σαν audio CD. Φυσικα αυτο συνεπαγεται οτι θα χωραει μεχρι 80 λεπτα μουσικη (στο audio cd παιζει ρολο ο χρονος και οχι τα ΜΒ)

Δημοσ.

Δε ξερω ποιον εννοεις κλασσικο τροπο, αλλα αν εννοεις Audio CD, το cda ειναι το audio cd. Το ashampoo burning studio παντως νομιζω εχει και τετοιο τροπο.

Δημοσ.

Το ashampoo έχει τρόπο να γράφει audio cd (cd ήχου). Εκεί βέβαια περιορίζεσαι στα 25-27 τραγούδια maximum, με μέσω όρο γύρω στα 15 τραγούδια.

π.χ. αν είναι 4 λεπτά το κάθε τραγούδι θα σου πάρει ακριβώς 20 για ένα 80λεπτο cd. Αν είναι 3λεπτα θα πάρει 26 τραγούδια. Όταν γράφεις audio cd, το πρόγραμμα εγγραφής σου εμφανίζει μια μπάρα με χρόνο πλέον και όχι σε ΜΒ όπου σου δείχνει πόσο χρόνο έχεις καταναλώσει και πόσο σου απομένει.

Δημοσ.

Αν δε διαβαζει ΜΠ3 δε μπορεις να κανεις κατι για να τα διαβασει. Θα το γραψεις οπως σου ειπε ο voldemort. Με αλλα λογια θα ψαξεις στο προγραμμα να το γραψεις σαν audio CD. Φυσικα αυτο συνεπαγεται οτι θα χωραει μεχρι 80 λεπτα μουσικη (στο audio cd παιζει ρολο ο χρονος και οχι τα ΜΒ)

Τα MB μετράνε πάλι αλλά επειδή το cda έχει σταθερό bitrate συνηθίσαμε να τα λέμε σε χρόνο.

cda=1411Kbps

1411/8=176,375KBps=10,5MB per min

700MB(CD)/10,5=66,6 min

• Like 1
Δημοσ.

Αν ΔΕΝ έχεις ήδη πολλά Audio CD που τα ακούς στο αυτοκίνητο, νομίζω η λύση που θα σου γλυτώσει μπόλικο χρόνο και ταλαιπωρία μεσο-μακροπρόθεσμα είναι να αντικαταστήσεις το ράδιο-CD με ένα νέο ραδιο-MP3. Υπάρχουν ωραιότατα και οικονομικά μοντέλα με θύρες USB για στικάκι και θύρες για κάρτα SD.

Δημοσ.

Αγόρασα πρόσφατα για τον πατέρα μου το Tokyo 110 της Blaupunkt, σε προσφορά από MediaMarkt στα 40€. Αλλά δυστυχώς έχει λήξει η συγκεκριμένη προσφορά... :( (ήθελα να πάρω ένα ακόμη για μένα). Αν το βρεις πουθενά σε καλή τιμή, χτύπα το αβλεπί!

Δημοσ.

Αγόρασα πρόσφατα για τον πατέρα μου το Tokyo 110 της Blaupunkt, σε προσφορά από MediaMarkt στα 40€. Αλλά δυστυχώς έχει λήξει η συγκεκριμένη προσφορά... :( (ήθελα να πάρω ένα ακόμη για μένα). Αν το βρεις πουθενά σε καλή τιμή, χτύπα το αβλεπί!

Φίλε άμα μπει αυτό θα πρέπει να βγει το εργοστασιακό σύστημα του αυτοκινήτου που δουλεύει μέσω της οθόνης του αυτοκινήτου?...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...