Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά το σκέφτομαι να πάρω το iphone το 5s 16gb refurbished. Το βρήκα 400 ευρώ γτ μόλις το δώσανε στο παιδί και έχει 2 χρόνια εγγύηση. Παίζει να έχω κανα θέμα επειδή είναι refurbished? Αξίζει σαν αγορά? Η εγγύηση απο τι με καλύπτει? Εχω ακούσει οτι σε refurbished πχ ipad εχει τύχει να ξεκολλάει η οθόνη κτλ.. Τι λέτε? Ακούω γνώμες..

Δημοσ.

Καλά και σε σφραγισμένο έχει τύχει να ξεκολλάει η οθόνη, δεν λεει κάτι αυτό.

Μην σε απασχολεί εγώ θα την έκανα την αγορά

Δημοσ.

Τα refurbished είναι μεταχειρησμένα επισκευασμένα. Οχι δεν αξίζει. Πάρε απο ιδιώτη με 250-300 ευρώ ;) Υπάρχουν...

• Like 1
Δημοσ.

Αξίζει. Τα refurbished είναι ανακατασκευασμένα, οχι "επισκευασμένα", ούτε "μεταχειρισμένα". Μόνο και μόνο για το 2ο σετ ελέγχων από τον κατασκευαστή, αξίζουν. Στατιστικά πιο δύσκολα θα δεις πρόβλημα σε refurbished, παρά σε καινούριο.

Δημοσ.

Αξίζει. Τα refurbished είναι ανακατασκευασμένα, οχι "επισκευασμένα", ούτε "μεταχειρισμένα". Μόνο και μόνο για το 2ο σετ ελέγχων από τον κατασκευαστή, αξίζουν. Στατιστικά πιο δύσκολα θα δεις πρόβλημα σε refurbished, παρά σε καινούριο.

Απο επιστροφές μέσα σε εγγύηση ξέρω είναι, άρα  είχανε θέμα εξαρχής. Αν και επισκευασμένα ;)

Εκτός αν η Apple δουλεύει διαφορετικά δεν ξέρω...

Δημοσ.

πως μπορούμε να καταλάβουμε αν ένα τηλεφωνο που θελει καποιος να μας πουλησει μεταχειρισμενο από εδώ είναι refurbished ή όχι ?

Δημοσ.

+1

Έχουν ολοκαίνουργια μπαταρία-πλαίσιο-οθόνη. Σχεδόν αδύνατον να τα ξεχωρίσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά το σκέφτομαι να πάρω το iphone το 5s 16gb refurbished. Το βρήκα 400 ευρώ γτ μόλις το δώσανε στο παιδί και έχει 2 χρόνια εγγύηση. Παίζει να έχω κανα θέμα επειδή είναι refurbished? Αξίζει σαν αγορά? Η εγγύηση απο τι με καλύπτει? Εχω ακούσει οτι σε refurbished πχ ipad εχει τύχει να ξεκολλάει η οθόνη κτλ.. Τι λέτε? Ακούω γνώμες..

Γιατί, δεν υπάρχουν κινητά καλύταρα στα 400€ να πάρεις?

Μήπως δεν υπάρχουν καλύτερα και καινούρια ή δυνατότερα ?

Όχι ρε φίλε ..... δεν αξίζει καθόλου ....

Δημοσ.

Φυσικά να το πάρεις. Πίστεψε με θα ειναι απο τα καλύτερα έξοδα που έχεις κάνει.

Στα ίδια χρήματα υπάρχουν πιο δυνατές συσκευές όμως με android όμως δεν συγκρίνονται με τις επιδόσεις του iOS.

Δημοσ.

Για το θεμα της εγγυησης δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομίζω οτι ισχύει η αρχικη ημερομηνια αγορας!! Ψαξτο λιγο

Δημοσ.

Η εγγυηση που λες δεν ισχυει.Η εγγυηση συνεχιζει κανονικα απο εκει που ειχε μεινει εκτος και αν ηταν στο τελευταιο 3 μηνο (αποκλιεται) που σου δινουν επιπλεον αλλους 3 απο οτι θυμαμαι.

Δημοσ.

Αν εχεις 400 ευρω για κινητο,παρε καινουργιο φυσικα ειτε android ειτε wp.Και καλυτερο hardware θα εχει και το πλεονεκτημα της εγγυησης.Δεν αξιζουν τοσα λεφτα σε κατι μεταχειρισμενο(refurbished) και παλιο.

Δημοσ.

Yet another don't buy iPhone thread...

Μια χαρα ειναι φίλος. Καμία διαφορα δεν εχει. Βέβαια 5s ανακατασκευασμένο στα 400 ειναι πολλα

• Like 1
Δημοσ.

Οχι , δεν αξιζει 400€ για refurbished iphone 5s.

Δωσε λιγοτερα χρηματα και παρε κανενα καλυτερο κινητο (android ή wp) ή δωσε περι τα 590 και παρε ενα καινουριο iphone 6.

Τα περισσοτερα απο τα εξτρα χρηματα που θα δωσεις παραπανω τωρα για το iphone 6 , θα τα παρεις πισω οταν το μεταπουλησεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...