arma78 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 πριν κανα 2 μηνο εχασα ενα κινητο android που χα..πιστεψα οτι μου πεσε απ τη μηχανη κ διαλυθηκε,,αλλα λαθος μου..μπαινοντας στην εφαρμογη google dashboard,ειδα οτι η συσκευη παρουσιαζε δραστηριοτητα κ μαλιστα στο you tube..τι μπορω να κανω τωρα?διαβασα οτι μπορω μεσω εταιρειας να κλειδωσω τη συσκευη,,ισχυει??τι μου προτεινετε??
Sheogorath Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Να το εντοπίσεις με GPS Δηλώνεις κλοπή και πας αστυνομία
arma78 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 με gps αδεφε?αν το χει απενεργοποιημενο?δεν ειχα καποιο προγραμμα απο πριν περασμενο...
Am015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Με Androidlost αφου είδες δραστηριότητα χρησιμοποιεί το account σου αν δεν έχεις αλλάξει κωδικό μπορείς να το κάνεις έτσι και μετά μπορείς να δεις τα πάντα να τον βγάλεις φωτογραφία μέχρι και το contact list και ποια τηλέφωνα έχει καλέσει . https://androidlost.appspot.com/ 1
Sheogorath Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Αν δηλώσεις κλοπή μπορείς να το βρεις με την αστυνομία απο ποια κεραία έχει σήμα 1
arma78 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Με Androidlost αφου είδες δραστηριότητα χρησιμοποιεί το account σου αν δεν έχεις αλλάξει κωδικό μπορείς να το κάνεις έτσι και μετά μπορείς να δεις τα πάντα να τον βγάλεις φωτογραφία μέχρι και το contact list και ποια τηλέφωνα έχει καλέσει . https://androidlost.appspot.com/ το χα κατεβασει αυτο,τοτε που το χασα,,τωρα που το κοιταξα ξανα,,λεει οτι εγκατασταθηκε,,αλλα μου βγαζει wait for register your phone..υπαρχει περιπτωση ν αλλαξε το gmail για το play store,,αλλα στο you tube να εμεινε το δικο μου?
Am015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Υoutube & Google χρησιμοποιούν το ίδιο οπότε λογικά δεν το έχει αλλάξει .Θα πας στα controls και θα παίξεις με τα options κάποια στιγμή θα μπει online γενικά εγω στην περίπτωση μου τον είχα βρει και πήρα τηλέφωνο τη μαμά του οπότε μπαίνει συχνά και θα τον πετύχεις . Δες και με το Android Device Manager μήπως βρεις και από εκεί δραστηριότητα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα