Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους έχω ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή μου
έχω έναν (acer aspire m3900 e5500)
είχε πάνω ένα τροφοδοτικό τον 250 W το οποίο είχε ξεκολλήσει το ανεμιστήρακι και άρχιζε να κολλάει το ανεμιστιρακι τελικά βγήκε off
 κούμπωσα πανω ένα άλλο τροφοδοτικό τον 600W και μόλις άνοιξα τον υπολογιστή μου έκανε ένα συνεχόμενο μπιπ και δεν άνοιγε
το θέμα είναι ότι το τροφοδοτικό είναι καινούργιο και τα καλώδια είναι κουμπωμένα σωστά
υπάρχει κάποια περίπτωση να μην σηκώνει ο υπολογιστής μου το τροφοδοτικό?
(οι προδιαγραφές του υπολογιστή)
Operating System: Microsoft Windows7 dition Familiale Premium (64-bit)

Model: Acer Aspire M3900

Processor: Intel Pentium E5500 @ 2.80 GHz1 processor, 2 cores

Processor ID: GenuineIntel Family 6Model 23 Stepping 10

Processor Codename: Wolfdale

Processor Package: Socket 775 LGA

L1 Instruction Cache: 32 KB x 2

L1 Data Cache: 32 KB x 2

L2 Cache: 2048 KB

L3 Cache :0 KB

Motherboard: Acer EG43M

Northbridge: Intel P45/P43/G45/G43 A3

Southbridge: Intel 82801JR (ICH10R) 00

BIOS :American Megatrends Inc. P01-A4

Memory: 8192 MB DDR3 SDRAM 400MHz

και κάτι άλλο που θα ήθελα να σας ρωτήσω εσείς τι τροφοδοτικό θα μου προτείνατε τον πόσον W
σας ευχαριστώ  πολλή για τον χρόνο σας

Δημοσ.

Φιλε ειναι κριμα να εχεις προβλημα και να θελεις μια γνωμη και γενικα οτιδηποτε αλλο και σε ελληνικο φορουμ να γραφεις με greeklish...σταματησα να σε διαβαζω απο την δευτερη γραμμη.Γραψε στα ελληνικα και μετα βλεπουμε...

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε ειναι κριμα να εχεις προβλημα και να θελεις μια γνωμη και γενικα οτιδηποτε αλλο και σε ελληνικο φορουμ να γραφεις με greeklish...σταματησα να σε διαβαζω απο την δευτερη γραμμη.Γραψε στα ελληνικα και μετα βλεπουμε...

Το αυτό....

Προσπάθησα και εγώ αλλά δεν... Γράψε ελληνικά ΠΡΙΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ;)

• Like 1
Δημοσ.

Το αυτό....

Προσπάθησα και εγώ αλλά δεν... Γράψε ελληνικά ΠΡΙΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ;)

Έτοιμο

• Like 1
Δημοσ.

κούμπωσα πανω ένα άλλο τροφοδοτικό τον 600W και μόλις άνοιξα τον υπολογιστή μου έκανε ένα συνεχόμενο μπιπ και δεν άνοιγε

το θέμα είναι ότι το τροφοδοτικό είναι καινούργιο και τα καλώδια είναι κουμπωμένα σωστά

υπάρχει κάποια περίπτωση να μην σηκώνει ο υπολογιστής μου το τροφοδοτικό?

Με και τιποτα.Εννοω στην ερωτηση το αν το σηκωνει,και 1000 w να βαλεις παλι θα ειναι οκ.Το μπιπ ειναι συνεχομενο;

Λογικα κατι δεν συνεδεσες σωστα.Το τροφοδοτικο ειναι καινουριο;

Δημοσ.

1 long beep συνηθως ειναι θεμα με την ΡΑΜ η προβλημα στην ιδια μητρική (εξαρτάται απο τον τυπο του bios)

Όταν κουμπώνω το παλιό το τροφοδοτικό δουλεύει κανονικά χωρίς κανέναν ήχο άπλα δεν μου δουλεύει το ανεμιστιρακι

Με και τιποτα.Εννοω στην ερωτηση το αν το σηκωνει,και 1000 w να βαλεις παλι θα ειναι οκ.Το μπιπ ειναι συνεχομενο;

Λογικα κατι δεν συνεδεσες σωστα.Το τροφοδοτικο ειναι καινουριο;

Ναι είναι καινούργιο

και όσο για τα καλώδια τα κούμπωσα σωστά ρώτησα και έναν φίλο που ξέρει

Δημοσ.

αυτό να το κάνω με το παλιό τροφοδοτικό και μετά να βάλω το καινούργιο?(γιατί με το καινούργιο δεν μ το ανοίγει καθόλου τον υπολογιστή)
συγνώμη κιόλας άλλα δεν σκαμπάζω και πολλά από αυτά αν λέω κάποια ηλίθια πράγματα μην με παρεξηγείτε

Δημοσ.

Συμφωνω με τον Walker.Για να μην ανοιγει καθολου ουτε στο bios να μην μπαινει κατι δεν εβαλες δεν συνεδεσες σωστα.

συγνώμη κιόλας άλλα δεν σκαμπάζω και πολλά από αυτά αν λέω κάποια ηλίθια πράγματα μην με παρεξηγείτε

τιποτε δεν ειναι ηλιθιο οσο και να σου φαινεται εσενα δυσκολο και σε καποιον αλλον ευκολο.Ολοι δεν ειμαστε τελειοι.Γι'αυτο ρωτας και καποιοι προσπαθουνε να βοηθησουν.

• Like 1
Δημοσ.

Οι συνδεσεις σου φαινονται οκ! Οποτε δεν μπορώ να φανταστώ γτ ανοιγει με το παλιο και οχι με το καινουργιο!! 

Δημοσ.

επαρχεί κάποια περιπτώσει αν τα καλώδια δεν είναι μαζέματα και ακουμπάνε κάπου να μου κάνουν αυτό το πρόβλημα?
γιατί του έκανα αλί μια δοκίμι μόλις τώρα και δούλεψε

Δημοσ.

Παιξε λιγο με τις μνημες.Βγαλε την μια και αφησε την αλλη.Προσπαθησε.

Μετα βγαλε αυτη που ειχες και βαλε την αλλη.Προσπαθησε ξανα.

Το καλωδιο τροφοσιας της cpu ειναι σωστα κουμπωμενο;

Εκει που τα καλλωδια ειναι free στην μητρικη απομακρυνε τα.Παρε δεστρουλα και μαζεψε τα.Γενικα οτι δεν ειναι συνδεδεμενο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...