Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ότι πρέπει για το νέο γκομπιούτερ-λαπτόπι που θα πάρω οσονούπω στους γονείς. :lol:  :P

Ο πατήρ πολλάκις παραπονιέται ότι τα windows(8.1) στο desktop 8ετίας δεν έχουν την "πανσιέτζα" που έπαιζε παλιά.

• Like 2
Δημοσ.

Open source και πάλι open source. Αντε μηπως και γλυτώσουμε καμια δεκαριά μύρια αντικαθιστώντας τα window$ με open source στις δημόσιες υπηρεσίες-σχολεία, όπως κάνουν και άλλες ευρωπαικες χώρες.

• Like 1
Δημοσ.

Του πέρασες αυτό και παραπονιέται ακόμα;

http://apps.microsoft.com/windows/el-gr/app/microsoft-solitaire-collection/1a36fd17-5161-4651-ae2d-13384e427ea8

Δεν πρόκαμα,έπρεπε να φύγω και τα πειρατικά 7αρια είχαν προβλήματα(κάτι προφανώς είχε κάνει ο πατέρας).Έτσι πέρασα τα εναλλακτικά 8αρια που είχα από την εταιρεία στο desktop μάνι-μάνι και δεν σκέφτηκα τις λεπτομέρειες.

Τώρα θα πάρω ready-to-use μανίσιο μηχάνημα και θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο(δεν θα έχω: χάλασες το γκομπιούτερ και δεν παίζει" από το τηλέφωνο). :P

Αυτήν την εφαρμογή την είχα στο πρώτο 8.1 λάπτοπ μου.

• Like 1
Δημοσ.

Open source και πάλι open source. Αντε μηπως και γλυτώσουμε καμια δεκαριά μύρια αντικαθιστώντας τα window$ με open source στις δημόσιες υπηρεσίες-σχολεία, όπως κάνουν και άλλες ευρωπαικες χώρες.

Δεν είναι τόσο απλό εγχειρημα όσο το περιγράφεις

Δημοσ.

Δεν είναι τόσο απλό εγχειρημα όσο το περιγράφεις

Είναι απλό το εγχείρημα φίλε μου. θέληση χρειαζεται και πολιτική βουληση αντι να γλυφουμε κάποιους-καποιους. Δεν σου λέω να ξεκινήσουν απο τις εφορίες, αλλά μια χαρά στους δήμους μπορουν να αλλάξουν τα πάντα, και μετά στα δημόσια σχολεία. Τέλος πάντων είμαστε off topic οπότε ειναι αλλη κουβέντα.

Δημοσ.

Αρέσει στους Δημόσιοι Υπάλληλοι και σε 4827 άτομα.

ψεμα ειναι..

μονο windows xp τρεχει το δημοσιο..

ειναι θεμα prestige

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Θα μπορούσαν απλά να τα βάλουν στο πολυδιαφημισμένο τους store...

Υπάρχουν ήδη

Δημοσ.

Λίγα με τα κλασικά παίγνια των Windows... Αμαρτία να τα κατεβάζεις στα 8.1! Πάλι καλά που το πήρανε χαμπάρι :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...