Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας. Εχω ενα κολλημα με τη μουσικη και αποφασισα πως θελω να μαθω ενα όργανο. Θα ηθελα να αγορασω ενα αρμόνιο για αρχή αλλα πολλοι μου ειπαν καλυτερα να αρχισω με κιθαρα. Τι πιστευετε εσείς ; και μπορειτε να μου κανετε προταση ;

Δημοσ.

Αναλογως τι μουσικη θες να παιξεις. Ποιος ηχος σε εκφραζει περισσοτερο. Ηλεκτρικη κιθαρα η ακουστικη?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν δεν θες ροκ-μεταλ φαση καλυτερα να παρεις ακουστικη κιθαρα εκτος κι αν θες να ξεκινησεις αρμονιο για να μαζεψεις λεφτα και να το γυρισεις μετα σε πιανο . Επισης σημαντικο ειναι και το αν θα κανεις μαθηματα η αν θα μαθεις μονος. Κιθαρα μαθαίνεις μονος. Αρμονιο πολυ δυσκολα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι κι εγώ να μάθω κιθάρα. Αυτόν τον καιρό ψάχνω να βρω μια καλή ακουστική κιθάρα για να ξεκινήσω.

Θα ξεκινήσω μόνος μου και αν δω πως δεν τα καταφέρνω, ίσως κάνω και μερικά μαθήματα.
Θέλω να παίζω κυρίως Ελληνικά τραγούδια. Μπαλάντες και λίγο πιο λαϊκά. Νομίζω πως χρειάζομαι ακουστική κιθάρα για να παίξω αυτού του ίσους μουσική. Αν κάνω λάθος, διορθώστε με. :)

Θα μπορούσατε να μου προτείνεται μια καλή ακουστική κιθάρα, ως πρώτο όργανο?

Τα χρήματα που έχω σκοπό να διαθέσω είναι γύρω στα 150-200 ευρω.

Δημοσ.

Κοίταξε, έχω και από τα δυο (δεν σημαίνει ότι ξέρω και να παίζω :P). Αρμόνιο άμα ασχοληθείς μπορείς να μάθεις και μόνος σου ενώ κιθάρα όχι τόσο. Προσωπικά κιθάρα δεν κατάφερα να μάθω όπως αρμόνιο. Μπορείς να ξεκινήσεις με κιθάρα και στο μέλλον να πάρεις και ένα αρμόνιο και να κάτσεις να μάθεις μόνος σου. Δεν σε περιορίζει κανείς να μάθεις ή το ένα ή το άλλο.. Μπορείς και τα 2 ;)

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι κι εγώ να μάθω κιθάρα. Αυτόν τον καιρό ψάχνω να βρω μια καλή ακουστική κιθάρα για να ξεκινήσω.

Θα ξεκινήσω μόνος μου και αν δω πως δεν τα καταφέρνω, ίσως κάνω και μερικά μαθήματα.

Θέλω να παίζω κυρίως Ελληνικά τραγούδια. Μπαλάντες και λίγο πιο λαϊκά. Νομίζω πως χρειάζομαι ακουστική κιθάρα για να παίξω αυτού του ίσους μουσική. Αν κάνω λάθος, διορθώστε με. :)

Θα μπορούσατε να μου προτείνεται μια καλή ακουστική κιθάρα, ως πρώτο όργανο?

Τα χρήματα που έχω σκοπό να διαθέσω είναι γύρω στα 150-200 ευρω.

Καλυτερα να παρεις μια φτηνη ηλεκτρικη για να μπορεις να παιξεις οτι θες παρα μια ακουστικη. Ακουστικη αξιζει μονο αν διαθεσεις ενα καλο ποσο για να χει και καλο ηχο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...