angelosxatz Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Γεια σας παιδια εχω εναν επεξεργαστη amd fx 4300 και θα ηθελα να σας ρωτησω αν ξερετε καμια καλη ψυχτρα φθηνη γυρω στα 20 ευρω γιατι εχω τη μαμα του επεξεργαστη πανω και τωρα που επιασε ζεστη κανει πολυ θορυβο!ευχαριστω! Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 θα κανεις overclock? τι μνημες εχεις?εχουν ψηλα heatsinks?(τα σιδερενια φτερα κατσαριδας απο πανω τους,εαν εχουν θα καταλαβεις τι εννοω με τα φτερα κατσαριδας). ποιο ειναι το κουτι σου? απο που εισαι? 5 euros παραπανω δεν παιζουν να παρεις κατι καλυτερο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 http://www.e-shop.gr/coolermaster-rr-tx3e-22pk-r1-hyper-tx3-evo-p-PER.806761 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelosxatz Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 8 giga μνημη εχω και εχω κανει overclock στα 4ghz!το κουτι ειναι μικρο σχετικα..αυτη που μου εδειξε ο φιλος παραπανω φαινεται μια χαρα! Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 ειναι και πανευκολη στην εγκατασταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelosxatz Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Την εχεις δοκιμασει στον θορυβο πως ειναι..; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Πρόσφατα πήρα δυο από αυτές ειναι αθόρυβες άλλα όχι όσο περιμενα,δεν θα έχεις θέμα πιστευω αφού η διαφορά σου απο την μαμά θα ειναι μεγαλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα