montevoutsas Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Γεια σας...Θα ήθελα τις γνώμη σας για κάτι : Έχει εδώ και χρόνια και λαχταρώ να αγοράσω έναν πολύ καλό υπολογιστή με τον οποίο θα παίζω παιχνίδια στα Full! Έχω αγοράσει το κουτί και το τροφοδοτικό πρόσφατα και συνεχίζω για μητρική ,έχω δώσει μέχρι στιγμής 200 ευρώ.υπάρχουν στιγμές που θέλω να παίξω. Άρχισα να μεγαλώνω και άρχισα να καταλαβαίνω ότι υπάρχουν υποχρεώσεις και σκέφτομαι να το παρατήσω τώρα που είναι νωρίς αυτό που θέλω να φτιάξω διότι λέω θα προλαβαίνω να παίζω παιχνίδια; και αν το μετανιώσω και αρχισω και θέλω άλλα πραγματα! Βλεπω πολλά άτομα εδώ μεσα στο Insomnia να πουλάν πράγματα διότι δεν προλαβαίνουν να παίξουν και θέλουν πλέον άλλα πράγματα(μαλλον) Αξίζει να δώσω λεφτά και να συνεχίσω τον σκοπό που είχα ή να το παρατήσω διότι δεν αξιζει;Σας ευχαριστώ...
Sheogorath Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Προσωπική άποψη? Αν δεν streamαρεις ή δεν σου τρέχουν λευτά απο τα μπατζάκια, πάρε ένα pc να κάνεις την δουλειά σου με 500-600 ευρώ σύνολο. Τα υπόλοιπα θα μπούνε για καλό σκοπό, ειδικά αν έχεις γυναίκα και παιδιά... Τα bragging rights δεν αξίζουν τις θυσίες μερικές φορές 5
montevoutsas Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Προσωπική άποψη? Αν δεν streamαρεις ή δεν σου τρέχουν λευτά απο τα μπατζάκια, πάρε ένα pc να κάνεις την δουλειά σου με 500-600 ευρώ σύνολο. Τα υπόλοιπα θα μπούνε για καλό σκοπό, ειδικά αν έχεις γυναίκα και παιδιά... Τα bragging rights δεν αξίζουν τις θυσίες μερικές φορές Υπάρχουν στιγμές που θέλω να παίξω έτσι... Streamaro ? Τα bragging rights ? Δλδ μου λες ότι δεν αξιζει;
Sheogorath Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Οταν υπάρχουν παιδιά στην μέση όχι... Πάρε ένα pc να κάνεις την δουλεια σου και τα παιχνιδάκια σου VFM, όχι να δίνεις 4-5 φορές τα χρήματα για +10% επιδόσεις
montevoutsas Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 σοβαρά 10% μόνο; Πιστευα πως εχει τεραστια διαφορα ενας υπολογιστης τερας (με καλες καρτες κτλπ ) απο εναν απλο laptop π.χ
Sheogorath Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Τέρας desktop με laptop πάντα θα έχει Τώρα ζυγίζεις και κρίνε...
Thanos1972 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 οι σωστες ερωτησεις ειναι... ποσο χρονων εισαι? εισαι φοιτητης? παιζει γυναικα στην μεση? απαντα και θα σου πουμε γιατι εκανες ερωτηση κρισεως οποτε....
cabdik Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 οπως σου ειπαν και οι περισσοτεροι, και θα σου πουν και οι πιο ωριμοι, εσυ βαζεις τις προτεραιοτητες σου, αναλογα με την οικογενειακη σου κατασταση..! δωσε ινφο, για να καταλαβουμε κι εμεις -οσο μπορουμε- την κατασταση σου..! αφου εχεις ξεκινησει και εχεις παρει κομματια, κατι μπορουμε να κανουμε πιστευω.... ΥΓ... παντως -ετσι για να ξερεις- αν και δεν γνωριζω την ηλικια σου-, αν εχεις το μικροβιο του gaming, δεν φευγει ΠΟΤΕ...!!! μπορει να παραμεριζεται απο υποχρεωσεις, αλλα οταν θα βρισκεις ενα καλο μηχανημα, με ενα παιχνιδι που γουσταρεις, να ξερεις οτι θα σε τρωει ο κwλος σου, να κατσεις και να παιξεις...!!!! 2
NT1G Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Το περίεργο είναι που θεωρείς οτι χρειάζεται υπολογιστής ΤΕΡΑΣ για να παίξεις παιχνίδια..
WalkerSW Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Οπως ειπαν τα παιδια εξαρτάται απο την ηλικια, την δουλεια και την οικογενιακή κατασταση!! Εγω ας πουμε εφτιαξα το συστημα τις υπογραφης μονο και μονο απο την τρελα που κουβαλαω για αυτα τα μηχανήματα του διαβολου.... Ουσιαστικά, με μια δουλεια που μου τρώει το λιγοτερο 12ωρες την ημερα και μια γυναικα που μου καταναλώνει ολο τον ήδη ελαχιστο ελευθερο χρονο , στοιχημα να υπαρχουν μια δυο ωρες την βδομαδα για gaming! Ειναι λιγο τραγικο παντως αμα το καλοσκεφτεις..... Οταν εχουμε το χρονο για παιχνιδια δεν υπαρχουν τα λεφτα για σωστό μηχανημα και όταν υπαρχουν τα λεφτα δεν υπαρχει ο απαραιτητος χρονος! 4
montevoutsas Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Παιδιά είμαι 21 χρονων και σκεφτομαι να φυγω γερμανια αμα κατσει για δουλεια...και μεχρι στιγμης ειχα απλετο χρονο μιλαμε δεν εκανα τπτ ρε ολο καθομουν ! Θελω να γινω υπευθυνος για ολα θελω να ειμαι αυτονομος να δουλευω και να εχω την ζωη στα χερια μου...οταν εχεις υποχρεωσεις και δουλειες θα εχεις χρονο να παιξεις ενα παιχνίδι;(και το παιχνιδι σκεψιμο θελει οποτε σου τρωει χρονο) ξανα επισημανω οτι υπαρχουν στιγμες που θελω να παιξω ,την βρισκω δλδ! Αξιζει να δωσεις καμοια λεφτα π.χ 1000 για να καλο pc και να εχεις ησυχο το κεφαλι σου οσο αναφορα τα games η να παρεις κατι φτηνο (καποια στιγμη) ΜΠΕΡΔΕΜΑΑ
kaliakman Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 πόσο πιθανό είναι να πας στην Γερμανία?? Αν πολύ τότε κρατά όλα τα λεφτά γιατί θα τα χρειαστείς εκεί.. Τώρα άμα σκοπεύεις να κάτσεις εδώ και να μην κάνεις τίποτα αν έχεις λεφτά σκαστα αλλιώς πάρε κάτι μέτριο..
giorgosathens Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Κατα τη γνώμη μου, ή μάζεψε λεφτά να πάρεις ενα λάπτοπ της τάξης των 500-550 ευρώ, Εφοσων λες οτι θες να εισαι πιο "ανεξαρτητος". Τώρα αν θες μονο πισι φτιάξε κάτι πιο φθηνό. Ενα μέχρι 500 ευρώ το πολύ να κανεις τη δουλειά σου.
cabdik Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 εισαι πιτσιρικας ακομα..! αρα εχεις διαθεση για παιχνιδια....!! αν θες, κοιτα εδω στο φορουμ των αναβαθμισεων, θα δεις πολλα θεματα, με αρκετες συνθεσεις και αποψεις περι αυτων. μπορεις και με αρκετα λιγοτερα απο 1000€, να στησεις ενα αξιομαχο (σε παιχνιδια) συστημα..!!!
TRILOBYTER Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Βαλε τη ζωη σου σε μια σειρα πρωτα και μετα ασχολησου με δευτερευοντα πραγματα. Ο υπολογιστης δε θα σε βοηθησει πουθενα, πισω θα πας, μπροστα οχι. Καλυτερα να επενδυσεις τα λεφτα σε κατι που θα σου φερει περισσοτερα χρηματα. Αφου μπορει να πας γερμανια τοτε κρατα τα, αλλιως παρε κανα παπι να δουλεψεις delivery. Οταν αρχιζεις να εχεις σταθερα λεφτα καθε μηνα, τοτε μπορεις να ασχοληθεις και με το στησιμο νεου υπολογιστη. Ποιος θα σου πληρωνει το ιντερνετ και τα εξοδα σου εαν εσυ παιζεις παιχνιδια ολη μερα και δεν ασχολησαι με αυτα που πραγματικα εχουν σημασια? Εισαι 21 οποτε ειναι η ωρα για σημαντικες αποφασεις, και μπραβο που εκανες αυτο το τοπικ γιατι βλεπω θελεις να κανεις και εσυ τη σωστη κινηση. Ειναι αληθεια αυτο που ειπαν απο πανω, οτι εαν εχεις δουλεια και λεφτα, θα εχεις λιγοτερο χρονο για παιχνιδια. Αλλα εφοσον δεν εχεις γυναικα η παιδια τοτε δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα, μπορεις ακομα να παιζεις. Προσωπικα δεν εχω την ενεργεια και τον χρονο για να παιξω, λογω δουλειας και οικογενειας, και εαν βρω τον χρονο τοτε προτιμω να βγω με φιλους απο το να κατσω σπιτι και να καω. Βρες μια δουλεια πρωτα και μετα κανε οτι γουσταρει η ψυχη σου, δεν ειναι κακο. Αλλα το να ξοδεψεις οτι λεφτα εχεις για κατι ασημαντο, ειναι το λιγοτερο ανευθυνο! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα