JIMBOAthens Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Tab S vs Note 10.1 --> Ίδιο hardware... Το hardware ΔΕΝ είναι ίδιο. Το Tab S και στις 2 εκδόσεις του (WiFi και LTE) φοράει Exynos και λαγκάρει αρκετά, ενώ το Note στην LTE έκδοση φοράει Snap και είναι αρκετά πιο αξιοπρεπές... 1
Giannis316 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Το hardware ΔΕΝ είναι ίδιο. Το Tab S και στις 2 εκδόσεις του (WiFi και LTE) φοράει Exynos και λαγκάρει αρκετά, ενώ το Note στην LTE έκδοση φοράει Snap και είναι αρκετά πιο αξιοπρεπές... Στην wifi έκδοση exynos LTE Snapdragon http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_tab_s_10_5_lte-6235.php
godjet Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Το παρέλαβα το πρωί και ένα έχω να πω ..το νέο μου τηλέφωνο πετάει
AMD Expert Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Το παρέλαβα το πρωί και ένα έχω να πω ..το νέο μου τηλέφωνο πετάει Φαντάζεσαι να'χε ακουστικό και να κυκλοφορούσε ο κόσμος με 10άρι τάμπλετ στο κεφάλι 1
JIMBOAthens Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Στην wifi έκδοση exynos LTE Snapdragon http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_tab_s_10_5_lte-6235.php ΔΕΝ ισχύει αυτό και ας το γράφει το GSMarena. Τα ευρωπαίκά μοντέλα στην σειρά Tab S φοράνε Exynos και στις 2 εκδόσεις. Είχα και τα 2...
mpokwsths Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Jimbo, δε μας λες όμως για την τεράστια διαφορά στο input lag... Μόνο 3 φορές πιο responsive το Tab S (50 vs 150ms) Ούτε μας λες πόσο τεράστια διαφορά είχαν οι οθόνες τους. Δε μιλάμε για κανένα IPS/PLS panel της προκοπής (στυλ iPad Air, Nexus 7 2013, Z3 Tablet Compact). Μιλάμε για panel PLS με contrast 880:1... να συγκριθεί με την Full RGB array AMOLED τελευταίας γενιάς του Tab S? Που πας ρε Καραμήτρο. Λαγκάρουν και τα δύο, τα έχω δουλέψει. Μεγάλη διαφορά δεν είδα. Tab S vs Note 10.1 --> Ίδιο hardware, η διαφορά είναι η οθόνη. AMOLED το Tab S, LCD το Note 10.1. Επίσης το Note δέχεται sim card. Άρα το δίλημμα είναι S-Pen Vs Amoled Screen.Tab Pro Vs Note 10.1 --> Exynos Vs Snapdragon(καλύτερος) επεξεργαστή και 2 Vs 3 GB RAM. Το Tab δεν έχει S-PEN. Επίσης το Note δέχεται sim card.Αρά στην τελική από άποψη πόσο παλιό είναι το μοντέλο σε σχέση με αυτά που προτείνεις δεν έχει καμία σημασία. Γιάννη, πέρα των παραπάνω είναι και οι αναβαθμίσεις. Εκεί θα παίξει ρόλο η παλαιότητα του.. http://www.digitalversus.com/tablet/samsung-galaxy-note-10-1-2014-edition-p17391/test.html Μην παραπληροφορούμε τον κόσμο, λαγκάρουν και τα δύο. Τουλάχιστον με το Tab S θα έχεις το καλύτερο touch response και την ΥΠΕΡΟΧΗ οθόνη να σου απαλύνουν τον πόνο του λαγκαρίσματος.
JIMBOAthens Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Μην παραπληροφορούμε τον κόσμο, λαγκάρουν και τα δύο. Τουλάχιστον με το Tab S θα έχεις το καλύτερο touch response και την ΥΠΕΡΟΧΗ οθόνη να σου απαλύνουν τον πόνο του λαγκαρίσματος. Δεν παραπληροφορούμε κανένα. Απλά έγραψα απόψεις και από προσωπική χρήση αλλά και από τα σχόλια εκατοντάδων χρηστών των 2 tablet στα διάφορα ελληνικά και ξένα forum. Έχεις δουλέψει την έκδοση LTE (P605) ή την Wi-Fi (P600) του Note γιατί η διαφορά είναι πολύ μεγάλη. ΔΕΝ έγραψα ότι δεν λαγκάρει το P605 αλλά ότι οι επιδόσεις του είναι πιο αξιοπρεπείς συγκριτικά με το Tab S. Όσο για το input lag να σου θυμίσω ότι έγραφες παρόμοια πράγματα για το Sony Z3 Compact Tablet και με την προτροπή μου πήγες και το δούλεψες live και το αγόρασες στο καπάκι αν θυμάμαι καλά αναθεωρόντας πλήρως... 1
ougxar Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Με lollipop τα πραγματα στο tab S εχουν στρωσει,ειναι πολυ καλο πλεον.
mpokwsths Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Jimbo, Δεν έκανα και πανηγύρι με το touch lag του Z3. Είχα γράψει ότι τα 90 ms που αναφέρουν αυτοί, αν και φαίνονται σε σχέση με τα 75 ms του Nexus 5, δεν ενοχλούν ποτέ. Όμως, άλλο τα 90 και άλλο τα 150 ms του Note 10.1 Στην πρώτη επαφή μου με το Note 10.1 δε με ενόχλησε πολύ, αλλά όταν αργότερα το δοκίμασα πλάι και το Tab S, είδα μεγάλη διαφορά. Μεγάλη όμως. Το LTE μοντέλο με το Snapdragon 800 είχα δοκιμάσει. 1
iceman Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Νομίζω το είχε βγάλει και περύσι τέτοια εποχή σε προσφορά! Θεωρητικά τούμπανο specs αλλά πιο λαγκάρισμα πεθαίνεις.... δόθηκε στο μήνα!
enterhere Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Λαγκάρουν και τα δύο, τα έχω δουλέψει. Μεγάλη διαφορά δεν είδα. ......... Μην παραπληροφορούμε τον κόσμο, λαγκάρουν και τα δύο. Τουλάχιστον με το Tab S θα έχεις το καλύτερο touch response και την ΥΠΕΡΟΧΗ οθόνη να σου απαλύνουν τον πόνο του λαγκαρίσματος. Στην πρώτη επαφή μου με το Note 10.1 δε με ενόχλησε πολύ, αλλά όταν αργότερα το δοκίμασα πλάι και το Tab S, είδα μεγάλη διαφορά. Μεγάλη όμως. Το LTE μοντέλο με το Snapdragon 800 είχα δοκιμάσει. Τελικά με μπέρδεψες...Έχουν μεγάλη διαφορά ή όχι;
Giannis316 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Jimbo, δε μας λες όμως για την τεράστια διαφορά στο input lag... Μόνο 3 φορές πιο responsive το Tab S (50 vs 150ms) Ούτε μας λες πόσο τεράστια διαφορά είχαν οι οθόνες τους. Δε μιλάμε για κανένα IPS/PLS panel της προκοπής (στυλ iPad Air, Nexus 7 2013, Z3 Tablet Compact). Μιλάμε για panel PLS με contrast 880:1... να συγκριθεί με την Full RGB array AMOLED τελευταίας γενιάς του Tab S? Που πας ρε Καραμήτρο. Λαγκάρουν και τα δύο, τα έχω δουλέψει. Μεγάλη διαφορά δεν είδα. Γιάννη, πέρα των παραπάνω είναι και οι αναβαθμίσεις. Εκεί θα παίξει ρόλο η παλαιότητα του.. http://www.digitalversus.com/tablet/samsung-galaxy-note-10-1-2014-edition-p17391/test.html Μην παραπληροφορούμε τον κόσμο, λαγκάρουν και τα δύο. Τουλάχιστον με το Tab S θα έχεις το καλύτερο touch response και την ΥΠΕΡΟΧΗ οθόνη να σου απαλύνουν τον πόνο του λαγκαρίσματος. Σε αυτό με το input lag έχεις δικαίο. Δεν έχω δοκιμάσει το Tab S(πέρα από την ελάχιστη χρήση σε κανένα μαχαζί) αλλά έχω το Note Pro 12.2 και Note 4. Το tablet είναι αισθητά πιο αργό σε αυτό το τομέα αλλά για μένα προσωπικά δεν είναι deal breaker. Επίσης δυστυχώς η ευτυχώς και τα 2 για να τα δουλευώ τα έχω σε Basic screen mode γιατι οτιδήποτε άλλο απλά βλέπεις ότι να ναι χρώματα. Τώρα αν είναι να συγκρίνουμε Tab S 10.5 LTE με Note 10.1 LTE τότε : Το Note είναι 100 ευρώ φθηνότερο αυτή την στιγμή. Θα προτιμούσα τις λειτουργίες που έχω με S-Pen παρά την Amoled οθόνη του Tab S. Όσο αφορά τα updates αν δεν κάνω λάθος η πολιτική της Samsung, όπως και των υπόλοιπων εταιρειών, είναι 18 μήνες. To note θα πάρει lollipop κάποια στιγμή και εκεί θα μείνει. Το Tab S που είναι 8 μήνες πιο καινούριο στην καλύτερη να πάρει άκομα ένα μεγάλο update. Αυτά από προσωπική εμπειρία. Στην τελική όπως πάντα εξαρτάται τι ζητά αυτός που το αγοράζει. Για μένα είναι σημαντικότερο να έχω πενάκι παρά Amoled Οθόνη για κάποιον άλλο θα είναι το αντίθετο. Ελπίζω να βοηθήσουν στην απόφαση σου για αγορά ή μη του Note 2
Giannis316 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Αν κάποιος δεν πρόλαβε την προσφορά και θέλει το tablet ας με ενημερώσει γιατί πήρα ένα μαύρο και δεν το έχω ανοίξει ακόμα! Η σκέψη ήταν να πουλήσω το 12άρι και να κρατήσω αυτό αλλά στην πορεία άλλαξαν τα δεδομένα .....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα