jiliad Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 καλησπερα παιδια, ειμαι σε δυλιμα για την αγορα του συγκεκριμενου κινητου. οι αμφιβολιες μου ειναι σχετικα με το playstore, αν ειναι ολα οκ, κ με την γλωσσα. τα τεχνικα χαρακτιριστικα με καλυπτουν απολυτα. αν εχετε αλλες προτασεις στην ιδια τιμη (300Ε θα μου βγει το 16γβ) πολυ ευχαριστως θα ηθελα να τις ακουσω. ο χωρος δε με νοιαζει κ πολυ γιατι δε κραταω πολλα αρχεια τοπικα. αν καποιος ειναι κατοχος θα ηθελα να μαθω γενικα την εμπειρια χρησης. ευχαριστω πολυ
enidreiogmx Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Σαν launcher έχει Miui, οπότε βάζοντας την ελληνική έκδοση έχεις root+100% ελληνικά +playstore φυσικά. Προχωρά το! Ο αδερφός μου έχει το mi3 που είναι παρόμοιο και είναι απόλυτα ικανοποιημένος!
rafail1994 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Όπως είπε και ο φίλος από πάνω βάζοντας την ελληνική έκδοση και όχι μονό βέβαια είναι σαν να παίρνεις κινητό από κάποιο ελληνικό κατάστημα , τώρα οσον αναφορα την συσκευή θα σου πρότεινα να περιμένεις λιγο και να πας στο καινούριο mi4i οπου είναι και ποιο φτηνό και πιο φρέσκια συσκευή
enidreiogmx Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Το mi4i είναι πολύ καλό κινητό, αλλά υποδεέστερο σαν χαρακτηριστικά από το mi4.
jiliad Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 θελω να το παρω με τη προυποθεση να το κρατησω για καμια 2ετια... δλδ αν το παρω out of the box ειναι φουλ κινεζικα κ θελει αλλη ρομ? κ κατι ακομη, υπαρχει κατι που πρπει να προσεξω οσον αφορα την εκδοση σε σχεση με τι δικτυα υποστοριζει?
p_under Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 πρόσεξε μόνον γιατί μερικά μαγαζιά έχουν ακόμα listed την 3G version με 10-20$ κάτω. Nα πάρεις την FDD LTE όπου είναι και η 4G version. Επίσης, ναι και εγώ το προτείνω για αγορά.
jiliad Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 οκ. δεν ηθελα πολυ να πειστω οποτε θα το προχωρησω μαλλον. τωρα κατι ασχετο επειδη δε το εχω δει απο κοντα ρε παιδια κ δε νομιζω να το δω καπου στο χρωμα τι λετε? :-D
kostas8080 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 αν και η xiaomi είναι ίσως η πιο ξιοπιστη κινέζικη εταιρεία δεν θα αγόραζα εγω κάτι που δεν έχει ελληνική αντιπροσωπία... είναι τούμπανο η συσκευη αλλά στην τιμή αθτη υπάρχουν και ανάλογες επώνυμες συσκευές
rafail1994 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Το mi4i είναι πολύ καλό κινητό, αλλά υποδεέστερο σαν χαρακτηριστικά από το mi4. Καλά δεν είναι και πολύ υποδεέστερο .Σε σχέση με τα χρήματα που δίνεις προτιμώ χίλιες φορες το mi4i θελω να το παρω με τη προυποθεση να το κρατησω για καμια 2ετια... δλδ αν το παρω out of the box ειναι φουλ κινεζικα κ θελει αλλη ρομ? κ κατι ακομη, υπαρχει κατι που πρπει να προσεξω οσον αφορα την εκδοση σε σχεση με τι δικτυα υποστοριζει? Όποιο και από τα δυο να πάρεις είτε mi4 ειτε mi4i θα τα κρατήσεις μια 2ετια σίγουρα και θα το κατά ευχαριστηθείς εάν δεν κανείς και κάτι τρελό .Το καινούριο θα έχει ποιο πολύ υποστήριξη σε σχέση με το παλιό όπως και να το κάνουμε . Ναι όταν θα το πάρεις θα βάλεις την ελληνική rom όπου δεν έχει μέσα καμιά κινεζική εφαρμογή είναι πλήρως μεταφρασμένη , κοίταξε να είναι WCDMA έκδοση
jiliad Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 ωραια κ κατι ακομη αν ξερεις κανεισ καπου εναν οδηγο για τξν ελληνικη ρομ, για να ειμαι ετοιμος.
rafail1994 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μπες εδω θα βρεις οτι χρειάζεσαι , κάνε και εναν λογαριασμό για να ρωτήσεις οτι θες
dali13gr Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Το MI4i αν και έχει κι αυτό αρκετά καλά χαρακτηριστικά, είναι αρκετά υποδεέστερο για τα 50€ διαφορά που έχει. Αν είχε 100€ κάτω δεν το συζητούσα, αλλά τα 50€ επιπλέον αξίζουν για το MI4. Έχει πολύ καλύτερο επεξεργαστή (Snapdragon 801 vs 615), παραπάνω RAM (3GB vs 2GB) και μέταλλο vs πλαστικό. Η RAM είναι και η σημαντικότερη για να είναι πιο future-proof η συσκευή. Όσο για την υποστήριξη, την ίδια θα έχουν, εδώ ακόμα υποστηρίζεται το MI2S που είχε βγει πριν 3 χρόνια. Σαν συσκευή, είναι ό,τι καλύτερο έχει περάσει από τα χέρια μου τα τελευταία χρόνια σε Android. Πολύ καλή μπαταρία, απίστευτη οθόνη, πολύ καλή κάμερα και ποιότητα κατασκευής και το MIUI "σκοτώνει". 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα