Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ δε μιλάμε για ευρωπαική επιτροπή αλλά για παρόχους. Θα βγάλει διαφήμιση η Wind, "σερφάρεις ελεύθερα χωρίς διαφημίσεις" και θα το βάλει και μέσα στο συμβόλαιό της, τρέχοντας ένα adblock κατευθείαν από τα συστήματά της.

Ύστερα πέρα από τους επαγγελματίες, υπάρχουν και οι χομπίστες. Το youtube υπήρχε και προ διαφημίσεων, και όσοι έχουν παλαιότερη έκδοση ios το απολαμβάνουν έτσι ακόμα.

Ούτε τα επαγγελματικά video θα εξαληφθούν, απλά θα ακολουθήσουν το μοντέλο του σπόνσορα. Αν σου άρεσε αυτό που είδες, κάνε δωρεά. Το κάνουν ήδη κάποιοι στο youtube βγάζοντας τις διαφημίσεις. Έτσι αντί να τα μοιράζεσαι με τη google, τα παίρνεις όλα δικά σου.

edit: Δείτε για παράδειγμα εδώ https://www.patreon.com/user?u=401656

• Like 1
Δημοσ.

Τι ωραια που εγινα ολα με τα free apps, free games, με μονη ανταλλαγη τα προσωπικα σου δεδομενα και να παρακολουθεις μερικες διαφημισεις συμφωνα με τα προσωπικα σου δεδομενα. Τελεια μπιζνα και απορω γιατι θελουν να την χαλασουν εκει στην Ε.Ε.

Και εγω απολαμβανω δωρεαν φακο στο κινητο μου και ο dev μπορει να ανοιγει την καμερα μου οποτε θελει, να βλεπει το ιστορικο μου στον browser και να πουλαει τα προσωπικα δεδομενα του καθενα σε διαφημιστικες εταιρειες.

Επισης απολαμβανω δωρεαν maps με μοναδικο αντιτιμο το σημειο που βρισκομαι καθε στιγμη, απολαμβανω δωρεαν mail με μοναδικο αντιτιμο οτι καποιος τα διαβαζει οποτε θελει, δωρεαν cloud με τα αρχεια μου να μενουν για παντα στο backup του παροχου, δωρεαν παιχνιδια που αντι να με ψυχαγωγουν με πριζωνουν να αγοραζω ζωες και να ανεβενω level σε ενα ανουσιο επαναλαμβανoμενο μοτιβο που δηθεν θεωρειται gaming.  

A brave new world.

• Like 7
Δημοσ.

Προφανώς τώρα εξελίσσεται ένας ακόμα οικονομικός πόλεμος που δεν γνωρίζουμε ακόμα τις προεκτάσεις του...

Δημοσ.

ναι μονο γι αυτο πρεπει να ντρεπεσαι....εξυπνακια!!!

για τις κινησεις τους που αφοραν τον λαο δεν......

δεν καταλαβαίνω προς τι το "εξυπνάκιας" και τι σχέση έχει το θέμα του advertisement στα κινητά με τον λαό;

σε λάθος θέμα πόσταρες φίλτατε.

Τι ωραια που εγινα ολα με τα free apps, free games, με μονη ανταλλαγη τα προσωπικα σου δεδομενα και να παρακολουθεις μερικες διαφημισεις συμφωνα με τα προσωπικα σου δεδομενα. Τελεια μπιζνα και απορω γιατι θελουν να την χαλασουν εκει στην Ε.Ε.

Και εγω απολαμβανω δωρεαν φακο στο κινητο μου και ο dev μπορει να ανοιγει την καμερα μου οποτε θελει, να βλεπει το ιστορικο μου στον browser και να πουλαει τα προσωπικα δεδομενα του καθενα σε διαφημιστικες εταιρειες.

Επισης απολαμβανω δωρεαν maps με μοναδικο αντιτιμο το σημειο που βρισκομαι καθε στιγμη, απολαμβανω δωρεαν mail με μοναδικο αντιτιμο οτι καποιος τα διαβαζει οποτε θελει, δωρεαν cloud με τα αρχεια μου να μενουν για παντα στο backup του παροχου, δωρεαν παιχνιδια που αντι να με ψυχαγωγουν με πριζωνουν να αγοραζω ζωες και να ανεβενω level σε ενα ανουσιο επαναλαμβανoμενο μοτιβο που δηθεν θεωρειται gaming.  

A brave new world.

Αγαπητέ μου φίλε, σύντομα στο android έρχονται permission ανά ζήτηση. Όταν πχ ο φακός θα θέλει να ανοίξει την κάμερα σου θα σου το ζητά και αν θέλεις θα δίνεις άδεια. Κανένας δεν θέλει συγκεκριμένα να ξέρει που ακριβός πας εσύ και εγώ, αυτό που θέλουν είναι οι καταναλωτικές μας συνήθειες για να ξέρουν που να επενδύσουν και βγάλουν και άλλα χρήματα. Καλός ή κακός έτσι δουλεύει πλέον και αν νομίζεις ότι το κινητό σου είναι ο μόνος ρουφιάνος κάνεις τραγικό λάθος. 

Δημοσ.
Είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι, επειδή θα μπορούσε να βλάψει την ίδια την έννοια της διαδικτυακής ουδετερότητας, η οποία εξασφαλίζει ότι όλη η κίνηση θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ισότιμα.[\quote]

Αυτό βασικά. Ναι μεν μπορεί να μην θέλουμε διαφημίσεις αλλά αυτό θα είναι το πρώτο βήμα. Μετά θα έρθουν αλλά και δεν θα μας αρέσουν.

Δημοσ.

Εχμ... Αντιλαμβάνεσαι πως πολλά από τα παραπάνω απαιτούν κάποια (πάρα πολλά) δις έτσι; Και κάποια είναι σχεδόν ανέφικτα.

Έχει κιόλας ξεκινήσει και έχουν ρίξει αρκετά δις και θα συνεχίζουν να ρίχνουν.....

Δημοσ.

Πρωτα οι πάροχοι ας σταματήσουν να μας ζαλίζουν μέρα μεσημέρι με προσφορές κ μετα ζητάνε οτι αλλο.... Ας μπλοκάρουν τα μνμ κ τα τηλέφωνα απάτες

• Like 1
Δημοσ.

Θέλουμε τις υπηρεσίες δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις....

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως γίνετε αυτό;

Πως μπορεί μια οποιαδήποτε υπηρεσία να χρηματοδοτήσει έστω τα κόστη λειτουργίας, όταν είναι δωρεάν ΚΑΙ χωρίς διαφημίσεις.

Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο.

Όταν πρόκειται για την αμοιβή των άλλων τσαμπα. Δουλεύει κανείς σας τσαμπα;

• Like 3
Δημοσ.

Το μεγαλύτερο μονοπώλιο (και "κολοσσός") παγκόσμια σήμερα είναι η ΕΕ!

Απλά δεν ονομάζεται επίσημα "εταιρεία". Εκτός αν φαντάζεσαι (?) ότι όλες αυτές οι "επιθέσεις" στα "μονοπώλια" γίνονται "για το καλό σου".  Για να φουσκώνουν οι μυστικοί λογαριασμοί στην Ελβετία του Σουλτς, του Τρισέ, του Μπαρόζο, του Σόιμπλε και κάθε μεγαλομεσαίου της γραφειοκρατίας των Βρυξελλών γίνονται.

Τι καλύτερο από το αντί να παράγεις εσύ κάτι, να κλέβεις από τη δουλειά άλλων. Αυτός είναι ακριβώς ο ορισμός του ΝΤΑΒΑΤΖΗ. Το μόνο που χρειάζεται είναι τα ΜΜΕ να "πείθουν" τους αφελείς ευρωπαίους πολίτες...

Η Microsoft έδωσε τους ΗΥ στον κόσμο. Η Google έδωσε το internet. Αντίθετα η EE έδωσε περιορισμούς, quotas, μνημόνια και μιζέρια. Α, και χωματερές για φρούτα και ...παράνομους μετανάστες...

Ότι να΄ναι πραγματικά.

• Like 1
Δημοσ.

A brave new world.

Πεσ' τα γιατι ημουν ετοιμος να τα γραψω εγω. Δεν σου αρεσει να εισαι εσυ το προϊον ; Μηπως "φανταζεται" κανεις ποιο θα ειναι το επομενο βημα ; Σε λιγο δεν θα εχεις την επιλογη ουτε να γκρινιαξεις για ο, τι συμβαινει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...