Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολο το φορουμ σημερα κανοντας καποιες μικρες αλλαγες στο πσ και προσπαθοντας να καθαρισω εναν παλιο δισκο καθαρισα αυτο που ειχα οτι ποιο σημαντικο μπορουσα να εχω σε εναν δισκο και μαζι με ολα τα αρχεια και της φωτο τον παιδιων μου θα ηθελα λοιπων τα φωτα σας να δω τι μπορω να μαζεψω

ευχαριστω!!!!!!!!

Δημοσ.

Αν και εφόσον δεν εχεις γράψει απολυτως τπτ στο σκληρό απο τοτε που τον εσβησες τότε κατα 99% μπορεις να ανακτήσεις τα παντα με καποιο file recovery tool...

Για περισσοτερες λεπτομεριες δες εδώ....

http://www.insomnia.gr/topic/243211-%CF%84%CE%B1-%CE%AD%CF%87%CE%B1%CF%83%CE%B1-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-hard-disk-data-recovery/

Δημοσ.

Οπως ειπε ο Walker δεν γραφεις τιποτε και εγκαθιστεις το:

https://www.piriform.com/recuva/download

Eνδελεχης ελεγχος και θα σου βρει το 99% αυτων που εχασες.Οτι αλλη εφαρμογη σου ειπαν και εψαξες μεσα στο google ΞΕΧΝΑ ΤΕΣ.Δεν κανουν τιποτε.Εγω εσωσα με αυτη την εφαρμογη(free μαλιστα)τα παντα.

• Like 1
Δημοσ.

Οπως ειπε ο Walker δεν γραφεις τιποτε και εγκαθιστεις το:

https://www.piriform.com/recuva/download

Eνδελεχης ελεγχος και θα σου βρει το 99% αυτων που εχασες.Οτι αλλη εφαρμογη σου ειπαν και εψαξες μεσα στο google ΞΕΧΝΑ ΤΕΣ.Δεν κανουν τιποτε.Εγω εσωσα με αυτη την εφαρμογη(free μαλιστα)τα παντα.

Πολύ απόλυτος είσαι φίλε μου και μάλλον δεν έχεις ψαχτεί πολύ.

Έχουμε και λέμε...

recuva: Επειδή είναι δωρεάν το δοκιμάζουμε πρώτο. Αν πάρουμε αυτό που θέλουμε έχει καλώς, σταματάμε εδώ.

Αν δεν μας βρει αυτά που θέλουμε πάμε σε σοβαρές εφαρμογές, π.χ.

Auslogics file recovery: Ο ανταγωνιστής του recuva, επίσης δωρεάν.

GetDataBack: Έχει δύο εκδόσεις, μια για ntfs και μια για fat32 δίσκους. Είναι πολύ ισχυρό εργαλείο και φυσικά, όχι δωρεάν. Το έχω χρησιμοποιήσει επανειλημμένα και με επιτυχία,ακόμα και σε δύσκολες καταστάσεις, όπου ο δίσκος είχε χτυπήσει και δεν εμφανιζόταν ούτε καν στο σύστημα.

Active@file recovery: Άλλη μια εμπορική και πολύ ισχυρή εφαρμογή που την έχω δουλέψει με επιτυχία.

Και ένα review http://data-recovery-software-review.toptenreviews.com/

• Like 2
Δημοσ.

Πολύ απόλυτος είσαι φίλε μου και μάλλον δεν έχεις ψαχτεί πολύ.

Έχουμε και λέμε...

recuva: Επειδή είναι δωρεάν το δοκιμάζουμε πρώτο. Αν πάρουμε αυτό που θέλουμε έχει καλώς, σταματάμε εδώ.

Αν δεν μας βρει αυτά που θέλουμε πάμε σε σοβαρές εφαρμογές, π.χ.

Auslogics file recovery: Ο ανταγωνιστής του recuva, επίσης δωρεάν.

GetDataBack: Έχει δύο εκδόσεις, μια για ntfs και μια για fat32 δίσκους. Είναι πολύ ισχυρό εργαλείο και φυσικά, όχι δωρεάν. Το έχω χρησιμοποιήσει επανειλημμένα και με επιτυχία,ακόμα και σε δύσκολες καταστάσεις, όπου ο δίσκος είχε χτυπήσει και δεν εμφανιζόταν ούτε καν στο σύστημα.

Active@file recovery: Άλλη μια εμπορική και πολύ ισχυρή εφαρμογή που την έχω δουλέψει με επιτυχία.

Και ένα review http://data-recovery-software-review.toptenreviews.com/

Φιλε μου μιλας με ατομο που κανω recovery για πανω απο 5 χρονια σε ενα σωρο pc φιλων,γνωστων κλπ...απολυτος δεν ειμαι ΑΠΛΑ τα εχω δοκιμασει ολα αυτα που ειπες οπου το auslogic το οποιο ειναι λιγο πισω απο το recuva.

Γνωμες λεμε πανω σε προσωπικη εμπειρια.

GetDataBack

Active@file recovery κλπ...

Ασε να μην πω τιποτε καλυτερα...

Δημοσ.

Δηλαδή βάζεις το recuva πάνω από το getdataback και το active...

Εντάξει, σεβαστή η γνώμη σου αλλά όχι αποδεκτή, τουλάχιστον από μένα. Το get το δουλεύω πάνω από 8 χρόνια και όχι μόνο σε απλά deleted files αλλά και σε κρασαρισμένους δίσκους, ακόμα και σε δίσκους που έχει εγκατάσταση λειτουργικού.

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή βάζεις το recuva πάνω από το getdataback και το active...

Nαι.Εχω κανει αμετρητα recovery και ναι τα περισσοτερα με λειτουργικο ακομη και απο εξωτερικες μνημες sd κλπ.

Αυτα που απορριπτω τα απορριπτω απο δοκιμες και οχι για οποιονδηποτε αλλο λογο ή γιατι δεν μου αρεσει το ονομα τους.Σιγουρα δεν μπορει να εχουμε την ιδια αποψη και σεβαστο.

Ο καθενας εχει διαφορετικη εμπειρια.

Δημοσ.

λοιπων κυριοι πρωτα απο ολα σας ευχαριστω και τους δυο σας με βασει αυτα που διαβασα και απο τους δυο καταλαβα οτι το κατεχετε και οι δυο σας το αθλημα δοκιμασα λοιπων recuva και εβγαλα καποια αρχει τα οποια ομως μερικα απο αυτα μου τα βγαζει καταστρεμενα π.χ καποιες φοτο απο τα πιτσιρικια μου της τραβηξα απο τον σκληρο αλλα μου της βγαζει καταστρεμενες.

υ.γ δεν εχω γραψει τπτ απο τοτε στον σκληρο!

Δημοσ.

Φανταζομαι οτι χρησιμοποιησες τον ενδελεχη ελεγχο ετσι;

για να μην σου ανακτησει το recuva ορισμενες απο αυτες τα clusters ειναι κατεστρεμενα κατα την γνωμη μου και δυσκολα θα ανακτηθουνε.Εαν ειναι παλιες φωτογραφιες και τα clusters επικαλειφθηκαν με αλλα απο πανω τοτε ειναι λογικο.

Δοκιμασε και αυτα που σου ειπε ο micos και θα δεις κατα την γνωμη μου οτι αυτες οι φωτογραφιες δυσκολα θα ανακτηθουνε.

δοκιμασε και το auslogic recovery...

Στο recuva οταν κανεις ενδελεχη ελεγχο βαλε στα φιλτρα μονο φωτογραφιες και γενικα σε ολα τα υπολοιπα οταν ξερεις τι ακριβως ζητας.

Δημοσ.

GetDataBack

Active@file recovery

+ ontrack easy recovery pro

Προγραμματα που απλα θεριζουν και ειναι τα 3 καλυτερα στο ειδος τους. Προσωπικα ποτε δε μου αρεσε το recuva ουτε ειναι σοβαρο recovery tool.

Δημοσ.

Φανταζομαι οτι χρησιμοποιησες τον ενδελεχη ελεγχο ετσι;

για να μην σου ανακτησει το recuva ορισμενες απο αυτες τα clusters ειναι κατεστρεμενα κατα την γνωμη μου και δυσκολα θα ανακτηθουνε.Εαν ειναι παλιες φωτογραφιες και τα clusters επικαλειφθηκαν με αλλα απο πανω τοτε ειναι λογικο.

Δοκιμασε και αυτα που σου ειπε ο micos και θα δεις κατα την γνωμη μου οτι αυτες οι φωτογραφιες δυσκολα θα ανακτηθουνε.

δοκιμασε και το auslogic recovery...

Στο recuva οταν κανεις ενδελεχη ελεγχο βαλε στα φιλτρα μονο φωτογραφιες και γενικα σε ολα τα υπολοιπα οταν ξερεις τι ακριβως ζητας.

deep scan me recuva εβγαλα αρκετες αλλα μερικες απο αυτες καταστρεμενες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...