matheostsik Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 ΚΑλησπερα παιδια εχω εναν ide δισκο και θελω να ρωτησω το εξης υπαρχει κανενας τροπος να βγαλω τon disko (platter) και να τον βαλω σε καποιον sata?
SpirosLouis Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δεν ξέρω αν γίνεται(και αν γίνεται θες αεροστεγή χώρο κτλ επιστημονικά), αλλά γιατί να το κάνεις; Δεν έχει αξία ο κόπος
matheostsik Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 επειδη εχω ενα χαλασμενο sata κια ide που δουλευει
SpirosLouis Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Εγώ δεν θα σκεφτόμουν καν τέτοια μετατροπή. Δεν ξέρω καν άμα χωράει. Και αν χωράει, το firmware έχει άλλα στο μυαλό του για τη μαγνητική επιφάνεια που υπάρχει.(τις πολλαπλές για την ακρίβεια) Για να κάνεις τέτοια χακεριά πρέπει να ξέρεις πολλά πολλά περί του πως δουλεύουν και αν γίνεται στην τελική.. 1
TheELF Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μπορείς να βάλεις μετατροπέα στην μητρική που θα κάνει την sata θύρα ide ή που μπαίνει σε pci και βγάζει ide θύρα. https://www.skroutz.gr/c/906/aksesouar-sklhrwn-diskoi.html?from=catspan&keyphrase=sata+ide https://www.skroutz.gr/c/134/pc-controlers.html?from=catspan&keyphrase=sata+ide Τα pci είναι σίγουρα πράγματα,στους μετατροπείς πρέπει να προσέξεις να είναι για μεγάλους 3,5 δίσκους και πρέπει και να προσέξεις να έχουν διακοπτάκι ή να είσαι 100% σίγουρος ότι κάνουν την σωστή μετατροπή,αφού άλλο το να μπαίνουν σε sata μητρική και να δέχονται ide. και άλλο να μπαίνουν σε ide μητρική και να δέχονται sata δίσκο. 1
άδικος Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 ΚΑλησπερα παιδια εχω εναν ide δισκο και θελω να ρωτησω το εξης υπαρχει κανενας τροπος να βγαλω τon disko (platter) και να τον βαλω σε καποιον sata? Όχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα