Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω παντως ειμαι εξυπνος δεν αγοραζω τιποτα ουτε pc ουτε Ps4-xbox one κλπ το παρατησα το gaming και το γυρισα στα ρετρο γιατι απλα δεν υπαρχει σημερα gaming και μονο ατομα τις ηλικιας μου μπορουν να καταλαβουν τι εννοω... τα πιτσιρικια οτι τους σερβιρεις θα φανε ειδικα τα σημερινα που τα θεωρω πιο ηλιθια γενια εβερ :)

Οποτε καλο καψιμο με τα hd γραφικα σας με τα παιχνιδια που μοιαζουν ολα μαζι γιατι φτιαχνονται ολα απο την ιδια μηχανη γραφικων με τα παιχνιδια που πρεπει να καεις ωρες και τελικα αντι απλα να διασκεδασεις προσπαθεις να εισαι λιγο ή πολυ σε ολα ο καλυτερος αλλα ποτε δεν εισαι.. καλο καψιμο με τη τσεπουλα να αδειαζει σε dlc για να το εχεις ολοκληρωμενο το gaming καλο καψιμο με τα bugs με τα update των 40gb καλο καψιμο για να παιζεις ονλινε με τη τσεπουλα να αδειαζει, καλο καψιμο γενικα σας ευχομαι  :)

Δημοσ.

Εγω παντως ειμαι εξυπνος δεν αγοραζω τιποτα ουτε pc ουτε Ps4-xbox one κλπ το παρατησα το gaming και το γυρισα στα ρετρο γιατι απλα δεν υπαρχει σημερα gaming και μονο ατομα τις ηλικιας μου μπορουν να καταλαβουν τι εννοω... τα πιτσιρικια οτι τους σερβιρεις θα φανε ειδικα τα σημερινα που τα θεωρω πιο ηλιθια γενια εβερ :)

Οποτε καλο καψιμο με τα hd γραφικα σας με τα παιχνιδια που μοιαζουν ολα μαζι γιατι φτιαχνονται ολα απο την ιδια μηχανη γραφικων με τα παιχνιδια που πρεπει να καεις ωρες και τελικα αντι απλα να διασκεδασεις προσπαθεις να εισαι λιγο ή πολυ σε ολα ο καλυτερος αλλα ποτε δεν εισαι.. καλο καψιμο με τη τσεπουλα να αδειαζει σε dlc για να το εχεις ολοκληρωμενο το gaming καλο καψιμο με τα bugs με τα update των 40gb καλο καψιμο για να παιζεις ονλινε με τη τσεπουλα να αδειαζει, καλο καψιμο γενικα σας ευχομαι  :)

θα συμφωνησω μαζι σου για τα ρετρο αλλα δεν ειναι μονο τα ρετρο..κι εγω παιζω ρετρο οπως εχεις καταλαβει απο τα γραφομενα μου αλλα εχω απολαυσει και καινουργια παιχνιδια που ειναι πολυ καλες παραγωγες.πχ mass effect trilogy.skyrim.gta κλπ κλπ.το μονο που δεν υποστηριζω ειναι πως δεν θα φτιαξω pc του χιλιαρικου για να τα παιξω..μια χαρα τα παιζω και στις κονσολες μου..by the way αφου παιζεις ρετρο σου προτεινω να πιασεις το super metroid του snes..το ξεθαψα προχτες και εχω λιωσει

• Like 1
Δημοσ.

Οποτε καλο καψιμο με τα hd γραφικα σας με τα παιχνιδια που μοιαζουν ολα μαζι γιατι φτιαχνονται ολα απο την ιδια μηχανη γραφικων με τα παιχνιδια που πρεπει να καεις ωρες και τελικα αντι απλα να διασκεδασεις προσπαθεις να εισαι λιγο ή πολυ σε ολα ο καλυτερος αλλα ποτε δεν εισαι.. καλο καψιμο με τη τσεπουλα να αδειαζει σε dlc για να το εχεις ολοκληρωμενο το gaming καλο καψιμο με τα bugs με τα update των 40gb καλο καψιμο για να παιζεις ονλινε με τη τσεπουλα να αδειαζει, καλο καψιμο γενικα σας ευχομαι :)

facepalm37.gif

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

και θα σκάσει ο πατέρας ή παππούς σου για να πει με την σειρά του "παίζει παιχνίδια ο μαντράχαλος, πόσο πιο ηλίθια γενιά?" :P

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...