Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Grandgamer επειδή τόση ώρα βλέπω να γραφεις  ότι να ναι....να σε ενημερωσω παλικάρι μου οτι το WITCHER 3 θα τρέχει στο PS4 στα 30 fps...οπως και στο xbox one.... αυτα τα 1080p που λες, επειδη μας κάνουν και γελάμε άμα τα βεις πουθενα στην οθόνη σου έλα να το συζητήσουμε

Οταν διαβάζω να λες για 1080p σε χβοχ360 και ps3 με πιάνουν τα γέλια...1080p δεν εκαναν ποτε, μετά βιας 720 και όχι πάντα

και αμα βρεις διαφορά .... θα πάμε όλοι σε οφθαλμίατρο για πάρτυ σου

Πότε είπα εγώ ότι το xbox 360 και το PS3 παίζουν 1080p; Εγώ είπα, από την εποχή που βγήκαν τα PS3/360, δηλαδή περίπου 2005-2006, το 1080p είναι το standard στην εικόνα. Πότε μίλησα εγώ για PS4; Είπα εγώ ότι το PS4 παίζει 60fps 1080p; Εγώ μίλησα για PC.

Απ' ότι φαίνεται διαβάζετε ότι θέλετε μερικοί εδώ μέσα. Ότι σας συμφέρει. Ο ένας ρωτάει "ποιος προγραμματιστής θα κάτσει να φτιάξει high textures για τα παιχνίδια" και μιλάει για πολύγωνα που δεν είναι καν θέμα συζήτησης γιατί προφανώς οι κονσόλες είναι πολύ αδύναμες σε σχέση με την υπαρκτή τεχνολογία. Και ο άλλος μου λέει ότι κάνω console wars επειδή είπα ότι είναι απαράδεκτο εν έτη 2015 το XBone να μην υποστηρίζει 1080p.

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια οταν μιλαμε για τις κονσολες μας ειναι next gen gaming...δεν θελω να τσακωθω με τα παιδια που εχουν pc.ο καθενας με την κ@@@α του..αλλα οταν περναμε απι μια Α κονσολα που εχει βγει απο το 2005 και μας εχει στηριξει αξιοπρεπεστατα,τοτε η γαμημενη κονσολα που την διαδεχεται ειναι next gen gaming..πειτε οτι θελετε εσεις με τα pc αλλα το βαρεθηκαμε ολο αυτο το πρηξιμο για τις αναλυσεις κλπ κλπ..αμα τα εχετε σκαστε τα και αφηστε μας αραχτους στους καναπεδες μας με τα controller μας

• Like 1
Δημοσ.

Πότε είπα εγώ ότι το xbox 360 και το PS3 παίζουν 1080p; Εγώ είπα, από την εποχή που βγήκαν τα PS3/360, δηλαδή περίπου 2005-2006, το 1080p είναι το standard στην εικόνα. Πότε μίλησα εγώ για PS4; Είπα εγώ ότι το PS4 παίζει 60fps 1080p; Εγώ μίλησα για PC.

Απ' ότι φαίνεται διαβάζετε ότι θέλετε μερικοί εδώ μέσα. Ότι σας συμφέρει. Ο ένας ρωτάει "ποιος προγραμματιστής θα κάτσει να φτιάξει high textures για τα παιχνίδια" και μιλάει για πολύγωνα που δεν είναι καν θέμα συζήτησης γιατί προφανώς οι κονσόλες είναι πολύ αδύναμες σε σχέση με την υπαρκτή τεχνολογία. Και ο άλλος μου λέει ότι κάνω console wars επειδή είπα ότι είναι απαράδεκτο εν έτη 2015 το XBone να μην υποστηρίζει 1080p.

Δεν σε ενοχλεί το γεγονός ότι το Xbone είναι τεχνολογικά 5 χρόνια πίσω, σε ενοχλεί που εγώ θέλω να παίζω το Witcher 3 στα 60fps στα 1080p

Αυτό εγω το έγραψα?

Δημοσ.

Ούτε κατάλαβες τι είπα, ότι θες μετέφρασες, ότι θες είπες. Αν έχεις 55άρα στα 1080p στο 1μιση μέτρο, χρειάζεσαι όντως οφθαλμίατρο.

Μα πας να μου υπερασπιστείς το XBone και μιλάς για 900p. Μη δουλευόμαστε μεταξύ μας.

Εσυ μαλλον δεν καταλαβες το σχολιο μου!!!εγω την πραγματικοτητα ανεφερα.Δεν θα τρεχει στα 1080p ασφαλως το witcher 3,αλλα καμια σχεση περι αναλυσεως στα 720p.

Δημοσ.

Δεν σε ενοχλεί το γεγονός ότι το Xbone είναι τεχνολογικά 5 χρόνια πίσω, σε ενοχλεί που εγώ θέλω να παίζω το Witcher 3 στα 60fps στα 1080p

Αυτό εγω το έγραψα?

Και που σε αυτή την πρόταση λέει PS4; Στο PC δεν παίζει το Witcher 3;

Δημοσ.

μεγαλε κατι συμβαινει μαζι σου

Με εμένα ή εσένα; εσύ μιλάς από το στομάχι :P

Πάρε κι ένα σωστό comparison video και άμα δεν βλέπεις διαφορά να πας στον οφθαλμίατρο.

Δημοσ.

αχαχαχα αυτοψεκαζομενος εισαι φιλε αχαχαχα
Μας δειχνεις βιντεο που ειναι ps4 vs ps4? 
XAxaxaxXχαχαχαχ πρεπει να πας σε εγκεφαλογο αδερφε αχαχαχαχαχαχαχ κλαιω :D :D :D

• Like 1
Δημοσ.

αχαχαχα αυτοψεκαζομενος εισαι φιλε αχαχαχα

Μας δειχνεις βιντεο που ειναι ps4 vs ps4? 

XAxaxaxXχαχαχαχ πρεπει να πας σε εγκεφαλογο αδερφε αχαχαχαχαχαχαχ κλαιω :D :D :D

Εσύ σίγουρα χρειάζεσαι οφθαλμίατρο.

Σύγκρινε pc με ps4 η κάνω λάθος ?

Χαχαχαχα... Κανένα σχόλιο, είσαι γραφικός

Γιατί στο δικό σου τι σύγκρινε; ρε θα με τρελάνεται εδώ μέσα; Τι θέλω και ασχολούμαι με τα τρολλ.

Δημοσ.

εγω ξερω πως οι κονσολες υποστηριζουν ξυσιμο στον καναπε μου,καφεδακι και gaming με την παρεα μου στον ιδιο χωρο...και αυτα εμενα προσωπικα με φτιαχνουν..ειναι και οπως εχει συνηθισει ο καθενας..σαν gamer απο το 1985 πΧ μεγαλωσαμε με ενα controller sto χερι..τι να μου πουν οι αναλυσεις...οτι μπορω να δω καθαρα στη οθονη μου,8α το παιξω..ειτε σε 720p ειτε σε 1080p η ακομα και τα ρετρο με κατι pixels σαν μυγες...το gaming ειναι gaming γιατι απλα παιζεις..δεν κανουμε συγκρισεις εδω του στυλ ποιος την εχει μεγαλυτερη...

• Like 2
Δημοσ.

Η φράση κλειδί εδώ είναι το "για μένα". Προφανώς ο καθένας έχει διαφορετικές απαιτήσεις και προτιμήσεις και κάνει τις ανάλογες επιλογές. Όπως ένας επιλέγει να πάρει Xbone ή PS4 και Windows ή Linux πχ έτσι επιλέγεις και κινητό βάσει λειτουργικού που κάνει τη δουλειά που θες να κάνει. Αυτό είναι και το σωστό φυσικά, δεν υπάρχει το "καλύτερο" υπάρχει το καλύτερο σε κάτι.

Όταν όμως το Android είναι η κυρίαρχη πλατφόρμα παγκοσμίως, είναι γελοίο να λέμε ότι είμαστε ηλίθιοι που πάμε και αγοράζουμε Android. Υπάρχουν εξαιρετικές συσκευές που τρέχουν Android, υπάρχουν παραλλαγμένα ROM που τρέχουν καλύτερα σε διάφορες συσκευές, υπάρχουν ακόμα και distro του στυλ Cyanogen.

Μαλιστα, εσυ δεν ειπες αρχικα πως οσοι δεν αγοραζουν PS4, android και ξερω γω τι αλλο θεωρεις εσυ ανωτερο, ειναι ηλιθιοι?

Δημοσ.

Μαλιστα, εσυ δεν ειπες αρχικα πως οσοι δεν αγοραζουν PS4, android και ξερω γω τι αλλο θεωρεις εσυ ανωτερο, ειναι ηλιθιοι?

Όχι, εγώ είπα ότι οι Αμερικάνοι είναι ηλίθιοι. Υπονόησα ότι και όποιος αγοράζει Xbone είναι ηλίθιος, αλλά εκεί υπάρχει ελαφρυντικό το να θέλεις να παίξεις τα exclusive, το οποίο σε αυτή τη φάση δεν δικαιολογεί τις περισσότερες πωλήσεις από το PS4.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...