Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα 900p αναλυση θα τρεχει το witcher 3 στο one(καμια σχεση με τα 720p που αναφερεις)

WOW! Μιλάμε για αναλυσάρα! Τι να πει και το πληβείο το PC με τα 4K ανάλυση!

Δημοσ.

Δικο μου λαθος τοτε για το συγκεκριμενο παιχνιδι.

Βεβαια και παλι δεν αλλαζει το γεγονος οτι το 1080p ειναι ονειρο για τα περισσοτερα παιχνιδια στο One.

Και τα 60 fps για το ps4 ειναι ονειρο για τα περισσοτερα παιχνιδια του ps4 :)

60fps wii FTW :)

60fps WII U FTW :)

60fps DS FTW :)

60fps 3DS FTW :)

• Like 1
Δημοσ.

Εχεις χασει το νοημα του gaming?

Ακριβώς. Το θέμα έχει πάει στο ποιός έχει τα καλύτερα specs, λες και η Sony με τα specs πορεύονταν στο PS1 & PS2. Το θέμα είναι οι αποκλειστικές, οι οποίες με καλύπτουν στο XONE και το έχω ευχαριστηθεί πάρα πολύ. :D

Δημοσ.

χαιρομαι που εχεις ευχαριστηθει τη κονσολα σου.
Εγω παλι δεν εχω ευχαριστηθει καμια γιατι παιχνιδια προκοπης δεν εχουν βγει και ουτε θα βγουν. Ο λογος; Οι νεοgamers ή οι δηθεν gamerz που οταν δουν καλα γραφικα το παιχνιδι ειναι 10αρι οταν δουν gameplay το παιχνιδι ειναι μαπα.Δεν βλεπεις το τρολλ απο πανω μου; Περιμενεις τωρα να παιξεις παιχνιδι στο xbox; αχαχαχα για καμια ταινια ειστε και οι xboxαδες και οι playstasionαδες.
Γιαυτο το λογο παω να αγορασω και εγω ενα playstasion 1,snes,gameboy,ds κλπ  μπας και παιξω τιποτα και περασει η ωρα ευχαριστα :)

Δημοσ.

χαιρομαι που εχεις ευχαριστηθει τη κονσολα σου.

Εγω παλι δεν εχω ευχαριστηθει καμια γιατι παιχνιδια προκοπης δεν εχουν βγει και ουτε θα βγουν. Ο λογος; Οι νεοgamers ή οι δηθεν gamerz που οταν δουν καλα γραφικα το παιχνιδι ειναι 10αρι οταν δουν gameplay το παιχνιδι ειναι μαπα.Δεν βλεπεις το τρολλ απο πανω μου; Περιμενεις τωρα να παιξεις παιχνιδι στο xbox; αχαχαχα για καμια ταινια ειστε και οι xboxαδες και οι playstasionαδες.

Γιαυτο το λογο παω να αγορασω και εγω ενα playstasion 1,snes,gameboy,ds κλπ  μπας και παιξω τιποτα και περασει η ωρα ευχαριστα :)

Α δηλαδή το πρόβλημά σου είναι ότι εγώ θέλω ποιοτική εικόνα στα παιχνίδια μου και όχι ότι το Xbone είναι στα 900p max τι στιγμή που ετοιμαζόμαστε να γυρίσουμε σε αναλύσεις 4K τεχνολογικά σαν default. Δεν σε ενοχλεί το γεγονός ότι το Xbone είναι τεχνολογικά 5 χρόνια πίσω, σε ενοχλεί που εγώ θέλω να παίζω το Witcher 3 στα 60fps στα 1080p. Δεν σε ενοχλεί το γεγονός ότι η Μ$ έφτιαξε και προώθησε το XBone σαν αποκωδικοποιητή, σε πειράζει που εγώ προτιμώ το PC σαν πλατφόρμα από το Xbone. Εγώ φταίω που δεν βγαίνουν αποκλειστικότητες για το XBone, που βλέπω παιχνίδια σαν το Uncharted και κλαίω γιατί το gaming industry κατάντησε Hollywood. Δεν φταίει η Ubisoft που έβγαλε ένα Assassin's Creed Unity και δεν παίζει σε μηχάνημα χωρίς GTX 970+ για την κατάσταση του gaming.

Το θέμα δεν είναι τι κάνει ο καθένας και τι θέλει να παίξει ο καθένας, το θέμα είναι τι επιλογές σου δίνει η κάθε πλατφόρμα. Όταν μιλάμε για PC μιλάμε για χιλιάδες περισσότερους exclusive τίτλους και για μακράν ανώτερη τεχνολογικά πλατφόρμα. Δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης. Τώρα αν εσύ, θες να παίξεις έναν συγκεκριμένο τίτλο exclusive στο XBone και δεν βγαίνει, τα παράπονα στα studio και στην Μ$.

• Like 1
Δημοσ.

Ποιοτικh εικονα ειναι και το 720p και το 480p αλλα δεν σε πειραξε που ο witcher θα ειναι πιξελατος που η κινηση του θα ειναι gtp και το παιχνιδι και αυτο gtp η αναλυση σε πειραξε. 
Μαλλον εισαι αρκετα μικρος για να παιζεις τετοια "παιχνιδια" και να τα θαυμαζεις κ απο πανω. :)

Δημοσ.

Ποιοτικh εικονα ειναι και το 720p και το 480p αλλα δεν σε πειραξε που ο witcher θα ειναι πιξελατος που η κινηση του θα ειναι gtp και το παιχνιδι και αυτο gtp η αναλυση σε πειραξε. 

Μαλλον εισαι αρκετα μικρος για να παιζεις τετοια "παιχνιδια" και να τα θαυμαζεις κ απο πανω. :)

Επειδή είμαι 20 χρόνια gamer όμως και επειδή ξέρω ότι η τεχνολογία εξελίσσεται σήμερα με βασικό παράγοντα το gaming, δεν θα προωθήσεις μία πλατφόρμα που υπολειτουργεί ενάντια μίας που λειτουργεί όπως πρέπει. Το 1080p είναι το standard από την εποχή του PS3/360, είναι επιεικώς απαράδεκτο να μιλάμε για 900p.

Εδώ τον άλλον πιο πάνω τον πείραξε που είπαμε ότι στο XBone τρέχει στα 720 και όχι στα 900 και μου συγκρίνεις τώρα με το 1080 και μου λες ότι είναι ποιοτική εικόνα; Άμα δεν βλέπεις τη διαφορά μεταξύ 720 και 1080, ή άλλαξε οθόνη ή πήγαινε στον οφθαλμίατρο. Ακόμα και στο Minecraft ή στο RoR φαίνεται η διαφορά.

Δημοσ.

Επειδή είμαι 20 χρόνια gamer όμως και επειδή ξέρω ότι η τεχνολογία εξελίσσεται σήμερα με βασικό παράγοντα το gaming, δεν θα προωθήσεις μία πλατφόρμα που υπολειτουργεί ενάντια μίας που λειτουργεί όπως πρέπει. Το 1080p είναι το standard από την εποχή του PS3/360, είναι επιεικώς απαράδεκτο να μιλάμε για 900p.

Εδώ τον άλλον πιο πάνω τον πείραξε που είπαμε ότι στο XBone τρέχει στα 720 και όχι στα 900 και μου συγκρίνεις τώρα με το 1080 και μου λες ότι είναι ποιοτική εικόνα; Άμα δεν βλέπεις τη διαφορά μεταξύ 720 και 1080, ή άλλαξε οθόνη ή πήγαινε στον οφθαλμίατρο. Ακόμα και στο Minecraft ή στο RoR φαίνεται η διαφορά.

Ολο τα ιδια και τα ιδια μας λες κατι για οφθαλμιατρους κατι κουλα που σου βγαινουν απο το χαμηλου επιπεδου iq θα ειναι...

Να σεβεσαι το συνομιλητη σου.

Επισης ποιος σου ειπε οτι το 1080p ηταν του  ps3/360? ουτε σημερα βγαζει 1080p ουτε χθες ουτε αυριο. upscale κανει για να παιζει στη tv σου. 

Επισης μιας και εχω την οθονη 55 ιντσων 1080p στο ενα μιση μετρο μπροστα μου θα σου πω πως 720p / 1080p σε ταινια ή σταθερη φωτο εχει μηδαμινη διαφορα. Φαντασου τωρα αυτη την εικονα που ειναι πραγματικη και οχι τεχνικη οτι στα 1080p βγαζει πχ λεπτομερειες 100.000.000.000 τωρα για να παρεις 1080p σε videogame και να πεις ναι εχει διαφορα (οπως λες εσυ) πρεπει το παιχνιδι να προσφερει αναλογη λεπτομερια δηλαδη 100.000.000.000 λεπτομερειες ανα καρε. Πες μου ποιος προγραμματιστης θα κατσει να σου φτιαξει τετοιο παιχνιδι σημερα; αχαχαχα  και ποιος σου ειπε πως αυξημενη αναλυση = καλυτερα γραφικα; 

αχαχα εχεις πολυ πλακα. Σημασια δεν εχει η αναλυση αλλα ποσα δις/μυρια πολυγωνα ειναι σε θεση να τρεξει το συστημα μπροστα στην οθονη σου

Αντε τωρα πανε παιξε 4K αναλυση (που εχει γινει mainstream...και εδω γελαμε) τις παιχνιδαρες σου και ασε  ησυχους τους πραγματικους gamers να παιζουμε μεχρι και σημερα atari και 2bitα.

Δημοσ.

WOW! Μιλάμε για αναλυσάρα! Τι να πει και το πληβείο το PC με τα 4K ανάλυση!

Τι ειπες ρε μεγαλε τωρα σοβαρα ? :wacko: Ναι μωρε εσενα περιμενα να μου πεις οτι τα συγχρονα και πανακριβα pc τρεχουν τα παιχνιδια σε 4κ αναλυση. :-D  :-D

Δημοσ.

Ολο τα ιδια και τα ιδια μας λες κατι για οφθαλμιατρους κατι κουλα που σου βγαινουν απο το χαμηλου επιπεδου iq θα ειναι...

Να σεβεσαι το συνομιλητη σου.

Επισης ποιος σου ειπε οτι το 1080p ηταν του  ps3/360? ουτε σημερα βγαζει 1080p ουτε χθες ουτε αυριο. upscale κανει για να παιζει στη tv σου. 

Επισης μιας και εχω την οθονη 55 ιντσων 1080p στο ενα μιση μετρο μπροστα μου θα σου πω πως 720p / 1080p σε ταινια ή σταθερη φωτο εχει μηδαμινη διαφορα. Φαντασου τωρα αυτη την εικονα που ειναι πραγματικη και οχι τεχνικη οτι στα 1080p βγαζει πχ λεπτομερειες 100.000.000.000 τωρα για να παρεις 1080p σε videogame και να πεις ναι εχει διαφορα (οπως λες εσυ) πρεπει το παιχνιδι να προσφερει αναλογη λεπτομερια δηλαδη 100.000.000.000 λεπτομερειες ανα καρε. Πες μου ποιος προγραμματιστης θα κατσει να σου φτιαξει τετοιο παιχνιδι σημερα; αχαχαχα  και ποιος σου ειπε πως αυξημενη αναλυση = καλυτερα γραφικα; 

αχαχα εχεις πολυ πλακα. Σημασια δεν εχει η αναλυση αλλα ποσα δις/μυρια πολυγωνα ειναι σε θεση να τρεξει το συστημα μπροστα στην οθονη σου

Αντε τωρα πανε παιξε 4K αναλυση (που εχει γινει mainstream...και εδω γελαμε) τις παιχνιδαρες σου και ασε  ησυχους τους πραγματικους gamers να παιζουμε μεχρι και σημερα atari και 2bitα.

Ούτε κατάλαβες τι είπα, ότι θες μετέφρασες, ότι θες είπες. Αν έχεις 55άρα στα 1080p στο 1μιση μέτρο, χρειάζεσαι όντως οφθαλμίατρο.

Τι ειπες ρε μεγαλε τωρα σοβαρα ? :wacko: Ναι μωρε εσενα περιμενα να μου πεις οτι τα συγχρονα και πανακριβα pc τρεχουν τα παιχνιδια σε 4κ αναλυση. :-D  :-D

Μα πας να μου υπερασπιστείς το XBone και μιλάς για 900p. Μη δουλευόμαστε μεταξύ μας.

Δημοσ.

Grandgamer επειδή τόση ώρα βλέπω να γραφεις  ότι να ναι....να σε ενημερωσω παλικάρι μου οτι το WITCHER 3 θα τρέχει στο PS4 στα 30 fps...οπως και στο xbox one.... αυτα τα 1080p που λες, επειδη μας κάνουν και γελάμε άμα τα βεις πουθενα στην οθόνη σου έλα να το συζητήσουμε

Οταν διαβάζω να λες για 1080p σε χβοχ360 και ps3 με πιάνουν τα γέλια...1080p δεν εκαναν ποτε, μετά βιας 720 και όχι πάντα

και αμα βρεις διαφορά .... θα πάμε όλοι σε οφθαλμίατρο για πάρτυ σου

Δημοσ.

Μη μιλας ετσι στον ανθρωπο και παθει κατι..πες του τα λαου λαου..

Φιλε grandgamer ελπιζω το 4k να μη το βλεπεις σε τιποτα 5 ιντσες και σε αποσταση τα 2 μετρα γιατι εσυ θα χρειαζεσαι οφθαλμιατρο. Και επειδη δεν εχεις παει ποτε σινεμα πες μας Σε τι αποσταση ειναι η πρωτη θεση απο την "οθονη" και ποσες ιντσες ειναι αυτη.

Δημοσ.

και να ενημερωθει το παλικαρι οτι στο xbox one εχει γινει εκπληκτικο upscaling στα 1080 αν ριξει μια ματια στην τελικη έκδοση...

και ολα αυτα στα δειχνω γιατι μας εχεις τρελανει με ανοησίες και οχι για flaming στα παιδια που εχουν PS4

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...